Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

САЩ В КОЛАПС! МОЩЕН ПротивоРакетен купол ПОКРИВА Цяла Русия! Руската КОСМИЧЕСКА Отбрана НАДМИНА 3 пъти Военните Възможности на СССР! Виж Тук:

На една от срещите на дискусионния клуб „Валдай“ стана дума, че САЩ могат да унищожат всяка държава с мигновен глобален удар в рамките на 60 минути. Тогава чуждестранни журналисти попитаха Владимир Путин дали Русия може да унищожи САЩ за 30 минути. Путин се замисли и каза: „Всъщност, можем и много по-бързо.“

Проектът „Мигновен глобален удар“, който САЩ разработват отдавна, беше тяхното любимо отроче, с което те се надяваха да постигнат пълна и дългосрочна хегемония над света. Разбира се като най-напред разрушат Русия.

Първата стъпка в тази американска концепция за „Мигновен глобален удар“ бе, разбира се, плътното приближаване до руските граници. Неслучайно Зам. началникът на Руския генерален щаб Виктор Познихир заяви преди няколко месеца, че разполагането на американската система за ПРО в Източна Европа, съвсем близо до границите на РФ, създава заплаха за внезапен, скрит ядрен удар по територията на Русия.

СЕГА ВСЕКИ МОЖЕ ДА СЕ СЕТИ ЗАЩО НАТО СЕ ПРИБЛИЖАВА ТОЛКОВА МНОГО ДО ГРАНИЦИТЕ НА РУСИЯ!

Освен това щатската система за ПРО е разположена и в акваторията на морета и океани в непосредствена близост до Руската федерация. А наскоро бе съобщено за създаване на натовски войски и в акваторията на Черно море. Които щели да включват самолети и кораби, носещи крилати ракети с ядрен или конвенционален заряд.

Втората стъпка в американската концепция за „Мигновен глобален удар“ бе създаването на комплекси за нанасяне на високоточен удар от космическа орбита по стратегически военни и командни обекти в Русия. Така янките ще получат възможност да изстрелят ракети към руска територия отвсякъде – по въздух, суша, вода и от космоса.

ТАЗИ ПОДГОТОВКА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА РФ, В НАТО НАРИЧАТ „РУСКА АГРЕСИЯ“! ВИЖДАЛИ ЛИ СТЕ ПО-ГОЛЯМО КОВАРСТВО ОТ ТОВА?!

Но… както гласят законите на физиката „На всяко действие отговаря равно по сила и обратно по посока противодействие.“ И според един от най-известните руски военни експерти Виктор Мураховски, руското командване отдавна знае за тези планове на САЩ. И те не са толкова страшни за Русия, колкото изглеждат.

По простата причина, че първо, тази американска концепция за мигновения глобален удар е още само концепция. До нейното реализиране ще мине доста време, особено в нейната космическа част. А Русия само след няколко месеца ще бъде напълно защитена от поне три компонента.

На първо място това е създадената Система за предупреждение за ракетно нападение/СПРН/. Дори и в настоящия момент, системата, която предупреждава за ракетно нападение в Русия, покрива толкова ракетоопасни направления, а съоръженията й са разположени в такъв обем, че надминават цели 3 пъти огромните възможности, които създаваше навремето противоракетната отбрана на СССР.

Нещо повече: Само след година СПРН ще покрие цяла Русия с непробиваем купол. Но това не е всичко. На най-опасните направления ще действа изключително мощната Зенитно-ракетна система С-500, която е вторият компонент в могъщата руска отбранителна система.

Системата С-500 е мощна, универсална, противовъздушна и противоракетна система за отбрана, която може да неутрализира за броени минути всяко средство за „бърз глобален удар.“ Според полковник Мураховски тази система, с кодово име „Прометей“ ще поразява не само междуконтинентални балистични ракети. Тя ще унищожава и изглеждащите неуловими хиперзвукови ракети, както и всякакви космически обекти, които създават опасност за Руската федерация.

Третият компонент на руската отбранителна система е Космическият ешалон, който ще действа в унисон с глобалната разузнавателни-информационна мрежа. Така руската държава ще покрие напълно целия си наземен, въздушен и космически периметър. Като създаде мощен и непробиваем купол, защитаващ територията на Руската федерация.

С други думи, мечтите на янките за „мигновен глобален удар“, превантивни войни и всякакви други измишльотини ще си останат само мечти. Защото по много от тези компоненти Русия е работила още по времето на СССР. А иновациите, постигнати в днешно време, надминават дори фантазиите на всички американски военни експерти, взети заедно.

Или… както отговори Владимир Путин във Валдай на въпроса на журналистите – Руската федерация може да унищожи САЩ и за много по-кратко време от 30 минути. Skandalno.net

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

7 кометара за САЩ В КОЛАПС! МОЩЕН ПротивоРакетен купол ПОКРИВА Цяла Русия! Руската КОСМИЧЕСКА Отбрана НАДМИНА 3 пъти Военните Възможности на СССР! Виж Тук:

 1. Анонимен Отговор

  20.10.2017 в 22:08

  РАДВАМЕ СЕ НА ВАШИТЕ УСПЕХИ И МОЩ ГОРДЕЕМ СЕ С ВАС БРАТУШКИ ВЕЛИКА БРАТСКА РУСИЯ ГОСПОД ВИНАГИ ДА ВИ ПАЗИ ОБИЧАМЕ ВИ И НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА НИ РАЗДЕЛИ НЯМА ТАКАВА СИЛА В СВЕТА

 2. Анонимен Отговор

  20.10.2017 в 22:11

  БЛАГОДАРЯ ТИ ИВО ЗА ПРЕКРАСНАТА ВЕСТ И ТЕБЕ ГОСПОД ДА ТЕ ПАЗИ

 3. Сафо Отговор

  21.10.2017 в 4:48

  Итова е нова руска заплаха на националната ни сигурност. Русия от много отдавна иска да нападне и завладее Б-я идобре че ги има НАТО и САЩ да ни пазят от най военнолюбивата и агресивна държава Русия.

 4. Анонимен Отговор

  21.10.2017 в 6:17

  СОРОСОГЕРБАРСКИ БОКЛУК С ЛИЗБИЙСКО ИМЕ САФО МНОГО ТИ Е БОЛЕН МОЗЪКА И ДУШАТА ДА СИ ПИЕШ ХАПЧЕТАТА РЕДОВНО И НЕ СИ ПЪХАЙ НОСА В НАЙ ИСТИНСКАТА СВОБОДА И СВЯТА МЕДИЯ ЗАЩОТО САМО ТУК СЕ КАЗВА ИСТИНАТА ТИ СИ ПСИХОПАТ

 5. Анонимен Отговор

  21.10.2017 в 9:28

  Само за сведение – сащ отдавна са се отказали както от мълниеносна война, така и от пълно завладяване на Русия. Новата тактика е хаос, новата тактика са локалните конфликти и изтощението на противника както със санкции, така и с локални горещи точки. Новата тактика е провокиране и създаване на конфликти в които сащ не са включени. Тези установки от т нар противоракетен щит които са разположени в полша и румъния са точно това. Те са многофункционални и техните ракети могат да бъдат заменени с ядрени бойни глави и изстреляви по Русия. И понеже командването на противоракетния щит го държи сащ, с едно натискане на копчето от кабинета в пентагона може да се задействат БЕЗ ДОРИ съответните полша и румъния да разберат какво става и без тяхно съгласие. Естествено е Русия да реагира и то точно по посока на тези държави, които изобщо няма да бъдат в час какво се случва и естествено е да обвинят русия като агресор. Естественно е тези първи конфликти да бъдат добре преценени и да нанесът достатъчно жертви за да няма връщане назад – войната да бъде до последно, па макар и протакаща се във времето, за да се изтощят армиите. Естественно е накрая да се намесят и сащ, да дойдат като победители в удобния за тях момент, а той е когато категорически във войната има превес или ресурсите и мунициите на Русия бъдат към края си. В противен случай, ще бъдат само наблюдатели.

 6. МечКа Отговор

  21.10.2017 в 9:36

  Истината е, че Русия пестеливо разработва и произвежда подобни системи, но ги рекламира доста агресивно и успешно. Американчетата са въздух под налягане, когато става дума за смелост и решителност. Те прекалено много се тревожат за ответните действия и с право. Руснаците са оценили, че единственото предимство на противника е високоразвитата електроника, но тя е с твърде чувствителна елементна база. Успехите на Русия в разработка на РЕБ и електромагнитни боеприпаси обезсмисля интелигентните системи и даже създава допълнителна уязвимост от неочакван приятелски огън. С-500 вероятно е със съвсем нов принцип от предшествениците си и за това руснаците не се притесняват да продават комплекси да речем на Турция. Разбира се експортният вариант не е съвсем като истински, но все пак. За край искам да кажа, че Путин направи друго едно превъоръжаване на Русия, създаде усещане на руснаците, че имат мисия и пребори духовната смърт на страната си. Ако един народ постигне това, от там нататък всичко може да постигне.

 7. pbdan Отговор

  22.10.2017 в 17:59

  За да победиш, според военната наука атакуващите трябва да са в съотношение 5:1. Мобилизационният потенциал на Русия е 30(61 с жените)млн. бойци. При неядрен конфликт никой не може да извади такава армия незабелязано до границите на Русия. Всъщност това може само Китай, но той ще бъде подкупен с част от Сибир и ще си трае или ще помага. Скупчването на толкова войска е идеална цел за ЯО и руснаците ще се изкушат да заплашат с него. По отношение на внезапния удар САЩ са много по-уязвими като територия и големи и близко разположени градове. В 200 от тях ( т.е.с 200 термоядрени бомби) живеят повечето американци. А руският боен дух е с нива над тоя на наемния,многонационален и многорасов личен състав на американската армия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *