Само 4 Кандидат-Президенти се явиха на Теста за Интелигентност! Виж ТЕХНИКИТЕ ЗА МАНИПУЛАЦИЯ, КОИТО ГЕРБ ИЗПОЛЗВА Срещу Обществото! Виж Тук:

МитьоЕкип на NOVA въведе иновативен метод и реши да унижи  кандидатите за президент Димитър Маринов – Митьо Пищова и Румен Гълъбинов.

Те бяха накарани да решат задачите от теста за интелигентност на „Менса”.  Веднага стана ясно,  че коефициентът на интелигентност и на двамата е 90. И това при положение, че за България средното ниво на интелигентност е 100.

Дотук добре.

Ние не сме си и помисляли, че кандидати на науките и професори ще се затичат да управляват страната.

Само че защо бяха препитани само маргинални кандидати – точно тези, които нямат шанс да вземат и един процент от гласовете на изборите? Да се покаже образа на българския политик, или да се намекне, че откровени илитерати са хукнали към властта?

Колко му е коефициентът на Митьо – няма значение. Той, ако не говори за мацки и оргии, или за някой свой болен орган, просто няма какво да каже. Освен това е доказано глупав, защото наскоро в интервю пред Дияна Любенова си призна, че подкрепя ГЕРБ.

А като подкрепя ГЕРБ защо се явява в битката за президент? Защото си вярва, че ще стане, или защото на управляващите им трябва някой, който да открадне от БСП негативния вот на избирателите и после да го подари на ГЕРБ?

Същата патерица е и Гълъбинов.

Ако ще си тестваме кандидатите колко са умни и какво има в главите им, защо не подложат на тест Цецка например? Тя би се представила блестящо в разделите: правене на баници, надпиване, надпяване и подлизурство, макар че „Менса“ такива раздели няма.

Защо не ударят една проверка колко е умственият багаж на Борисов? Все пак човекът е прочел „Винету“, макар че сигурно ще се затрудни да каже кой е авторът му.

Защо не препитат Цецко? Той поне ще се справи с математическата част, понеже разсъждава предимно в проценти и апартаменти!

Защо не се направи едно бързо изпитче на всичките 240 лапачи в Народното събрание, половината от които даже не знаят защо са там и гласецът им се не чува. А грамотността им стига колкото да прочетат смс-заповедите на шефа.

Много просто защо!

И Тест не е нужен, за да се докаже, че ни управляват откровени простаци и наглеещи селски тъпунгери.

Но докато България се къса от проблеми, докато всеки ден у нас нахлуват по 500 бежанци, а в ООН се превиват от смях и ни съжаляват заради тъпия ни ход с Кристалина… Защо да не отклоним общественото внимание от тези важни теми, като пробутаме на народа някое кухо зрелище за размисъл и коментари?

Например колко са тъпи Пищова и Гълъбинов.

Схемата работи отлично.

Вниманието на хората се измести и сега всички се смеят на Митьо. А зад гърба му управляващите от ГЕРБ се хилят щастливо на целия си глупав и лесно манипулируем електорат.

Ние от Skandalno.net например очакваме през следващите седмици телевизиите да се намесят решаващо в предизборната борба, като организират надбягване с чували, бой с торти, яздене на прасета и други атрактивни битки между кандидат-президентите.

Така тотално ще се отклони вниманието и от ненавистния за ГЕРБ референдум на Славия и от БКП-миналото на мама Цецка… и накрая ще ни я назначат! А ние още ще спорим кой колко време е препускал с прасето и кой измежду Митьо Пищова и Гълъбинов е по-прост. На кой колко му е акълът…

Без да се сетим да се запитаме, а нашият акъл къде е и докога ще играем ролята на безмозъчни пионки в ръцете на една престъпна политическа шайка. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *