Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Русофобите вият на умряло! Ето как президентът Радев ги ПОСЕЧЕ:

„Връзките между нашите народи са живи, особено на чисто човешко, емоционално, културно и религиозно равнище. Но в политически и икономически план тези отношения бяха подкопани по времето на прехода. Мисля, че нашите връзки трябва да се развиват, да се придвижват напред“, каза Радев.

По думите на българския държавен глава „еврофилията не означава русофобия“. Той отбеляза, че „опитите за политическа изолация на Русия не носят изгоди за нито една от страните“.

По повод предстоящата 140-годишнина от подписването на Санстефанския мирен договор Радев каза, че договорът е „възкресил България“ в границите, за които са мечтали възрожденците.
Той добави, че Берлинският договор и „целият 20-и век“ са изменили границите на Балканите и сега много хора с българско самосъзнание живеят извън пределите на своята родина.

„За тези 140 години имаше немалко опити опити за ревизиране на историята, вкл. и през последното десетилетие, но безспорен факт в тази история, най-важният за нас, е българското Освобождение, което още повече заздрави връзките между нашите два народа“, констатира президентът на България.

Той напомни, че България е дала на славянските народи писменост и се гордее с това свое постижение. Според него най-силните връзки между българския и руския народ са духовните и затова „те ще преживеят всяка политическа зима“.

Източник

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

2 кометара за Русофобите вият на умряло! Ето как президентът Радев ги ПОСЕЧЕ:

  1. Радев е НАЙ-ГОЛЕМИЯ русофоб в България! Не се заблуждавайте! Вижте подписа му на Варшавската декларация, която обявява „Русия за враг на България“! Радев е новият проект на враговете на България, които искат да направят България президентска република.

  2. Борис Кокинов Отговор

    03.08.2018 в 0:42

    Тази истина от Букурещ и мен ме потресе и отврати! Румен Радев се подписа непосредствено след посещението му в Русия, гадно!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *