Русия Разследва Масово Избиване на Цивилни от отстъпващите Украински Войски в Луганска област!

4

Председателят на Следствения комитет на Руската федерация Александър Бастрикин възложи да се разследват обстоятелствата около масовото убийство на стотици жители на Луганската народна република (ЛНР) в окупираните от Украйна территории. Това съобщиха пред журналисти в неделя от пресслужбата на Следствения комитет.

Александър Бастрикин

По време на настъплението в посока гр. Попасня, части на Народната милиция на ЛНР са открили места, на които са убити стотици цивилни. Две от зловещите находки са в раойна на железопътната линия край града и не са за описване, съобщава ТАСС.

Следите от масовото избиване са съвсем пресни. Според Народната милиция отстъпващите украински войски са извели хората от мазетата и са ги използвали като жив щит, а тези, които са се съпротивлявали или са се опитвали да избягат, са били разстреляни н тила. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

4 КОМЕНТАРИ

 1. Британоварварите заличават цивилизационно България и българският православен народ. Руската цивилизация е рожба на българската ……, така че който има съмнения, нека се замисли.

  Краваският башибозук, управляващ България от 32 г. или ръсещ господарските им мантри от медиите, чисто и просто, трябва да бъде избит, а имотите и парите им конфискувани.
  Не можеш да бъдеш толерантен, към „хора“ които избиват теб и децата ти!

 2. FusKEU 85% ОТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД Е НА ТВОЕТО МНЕНИЕ ДА ЖИВЕЕ И ПРЕБЪДЕ ВЕЛИКА БРАТСКА РУСИЯ ТЯ Е ЕДИНСТВЕНОТО СПАСЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ ДАНО БРАТУШКИТЕ СКОРО СТИГНАТ ДО БЪЛГАРИЯ

 3. БЕДЕН ГЛАДЕН ИЗМИРАЩ БЪЛГАРИНО ОБРЕЧЕН НА РАЗРУХА И ГЕНОЦИД ОТ БЪЛГАРСКИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ ИЗБРАНИ ОТ ЦРУ И ЕС УПРАВЛЯВАЩИ БЪЛГАРИЯ 32 Г. ФАШИСТИ ТИ БЪЛГАРИНО КОЙТО СИ ПОСТРОИЛ БЪЛГАРИЯ И СЕ ГЪРЧИШ БЕДЕН ОГРАБЕН И ГЛАДЕН НА СТУД УКРАИНСКИ ГЛАВОРЕЗИ БАНДЕРОВЦИ ДА ЯДЪТ НАРОДНИ ПАРИ ПО 1200 ЛВ. 40 ЛВ НА ДЕН ЗАТУЙ ЧЕ СА ЗАТВАРЯЛИ ОЧИТЕ СИ ЗА ИЗБИВАНЕТО И БОМБАНДИРОВКИТЕ НАД ДОНБАС ОТ 2014 ПОСОЧЕТЕ 1 БЪЛГАРИН ОТ НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ КОЙТО ЯДЕ 40 ЛВ
  . НА ДЕН НЯМАМ В ПРЕДВИД ПОЛИТИЦИ ОЛИГАРСИ БИЗНЕСМЕНИ КУРВОЖУРНАЛИСТИ А ЧОВЕК ОТ НАРОДА КОЙ Е ТОЗИ ПОСОЧЕТЕ ГО АКО НЕ Е МАФИОТ

 4. ЕТО ТОВА Е ФАШ@ЗЪМ!
  Знаете ли кое е фаш@зъм? Това, което се прави днес към руските граждани и култура.

  Снимките са от днес – разбита и ограбена руска църква „Свети Николай“ в Оксфорд, Англия. Това е фаш@зъм.

  Клип от днес в който украински „бежанец“ на тир, паркиран в Австрия, напада руски тираджия и му казва да се маха. Това е фаш@зъм.

  Фаш@зъм е да изгониш диригент на симфоничен оркестър, защото е руснак. Да забраниш лекция за Достоевски във Флоренски университет, защото е руснак. Да изключиш от състезания спортисти, защото са руснаци. Да забраниш продажба на руски стоки. Да спреш тираж на писател, защото е руснак.

  Да облъчваш всяка вечер населението на България от национален ефир с фалшиви новини. Ето – това е фаш@зъм.

  Не съм фил или фоб. Мнението ми е съставено на база факти.

  И още нещо – ако „диктатора“, „кръвожадния убиец“ Путин не пазеше мирните граждани, днес на 18-тия ден от войната Украйна отдавна щеше да е равно поле, подготвено за сеитба. Факт е, че пази цивилните, снабдява ги с храна и лекарства. Доказва го удара от тази сутрин по базата на наемниците от т.н. Френски легион. Нито една цивилна жертва.

  А това, с което ни облъчват всеки ден от телевизиите е абсолютна подигравка с интелигентността и разума на всеки от нас. Знам едно нещо със сигурност – тази война е дирижирана от САЩ, насочена е срещу Русия и Китай, но най – вече срещу огромния й външен дълг от 30 ТРИЛИОНА долара!!!

  Тази война цели прикриването на истината за биолабораториите на пентагона в Украйна. Биолабораториите, за които Диляна Гайтанджиева направи филм преди време, но никоя телевизия не ви показа.

  Напълно наясно съм, че вероятно след този пост ще ме накажат. Тази, същата свободна платформа, която свали правилата си за омразна реч само за да може да напишете „Смърт за Путин. Путин е диктатор „. И това няма нищо общо с фаш@зма. Напротив. Демократично е. Почти.

  Дарина Гочева

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *