Русия лиши украинската армия от достъп до Азовско море! Сводка от Фронта (01.03.22 към 15 часа)

4

Руските въоръжени сили са лишили украинската армия от достъп до Азовско море, обяви днес руското Министерство на отбраната, цитирано от Ройтерс и Франс прес.

Армията на ДНР е достигнала границите на украинската Донецка област и се е съединила с руските войски на брега на Азовско море, каза говорителят на ведомството Игор Конашенков. Блокиран остава град Мариупол, където са се барикадирали главорезите от националистическия украински батальон „Азов“.

Говорителят на Министерството на отбраната на Русия Игор Конашенков

Говорителят на МО на Русия Игор Конашенков увери, че украинските въоръжени сили вече нямат никакъв достъп до Азовско море. Руските военни вече контролират цялото украинско крайбрежие на този воден басейн.

Пропомняме, че по-рано днес руската армия съвместно с армиите на ДНР и ЛНР обкръжи в котел 100-хилядна украинска армия (12 дивизии, които са половината от всички въоръжени сили на Украйна). Котелът е огромен и е северно от гр. Марилопул. Въпреки безнадеждното си положение (украинската групировка е блокирана в открито поле-б.р.), групировката не се предава заради наличието в редиците й на националистически престъпни батальони като Айдар, Торнадо, Азов и др. Членовете им имат заповед да разстрелват всеки войник от редовната украинска армия, който понечи да се предаде.

Подробности от ситуацията на фронта към 15 часа на (01.03.22) Виж Тук:

https://youtu.be/MKNBiHycwV8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

4 КОМЕНТАРИ

 1. Ще воювам ли срещу Русия?
  Никой руснак не ме е наричал расист за това, че съм бял.
  Никой руснак не ме е принуждавал да се ваксинирам с тронсхуманизиращи течности, срещу вирус, който никой не е виждал, за да не си загубя проклетата работа.
  Никой руснак не се е опитвал да накара сина ми да отреже пениса си и да се облича като момиче.
  Никой руснак не се е опитвал да превърне дъщеря ми във феминистка курва.
  Никой руснак никога не е краднал проклети ни избори и не ме е нарекъл теоретик на конспирацията, за това че казвам истината.
  Никой руснак не се е подигравал с християнската ми вяра.
  Никой руснак не се е опитвал да накара децата ми да мразят семейството си, родителите си, езика си, българската история, тяхното наследство и нашата вяра.
  Никой руснак не се е опитвал да наводни родината ми с тълпи от брадати майки-главорези, които българите трябва да издържат.
  Никой руснак не е наводнявал страната ми с наркотици и наркомани.
  Никой руснак не е затривал икономиката на България, не е закрил над 3000 завода, не е закривал болници, училища и детски градини, за да обезлюди територията и да я засели с изметта на джендър-халифата, Африка и Азия.
  Никой руснак не е изпращал дъщерите на България да проституират на запад, а българските синове за роби.
  Никой руснак не ме е цензурирал в интернет и не ми е лишавал да изказвам мнението си, ако не съвпада с неговото.
  Никой руснак не ме е обявявал за домашен терорист, путинист, слуга на Кремъл, за това, че мога да мисля.
  Никой руснак не е пращал български войничета да измират в Афганистан, Ирак, Косово ……….. като башубозуци, в полза на американските корпорации.
  Никой руснак не е обезлюдил родината ми, която от 9 000 000 останахме под милион православни.
  Никой руснак не ме е насилвал да обичам и вярвам на терористичната организация НАТО и антихуманната сатанинска секта Евроджендърхалифат.
  Никой руснак не е карал националните предатели да казват „майната му на православието“ и българската азбука.
  Никой руснак не ме кара да целувам краката на негри и цигани.
  Всичката тези измет, която създава проблеми в Родината ми от 32 г., сега ме кара да воювам с Русия и руснаците, които са единственият народ в света пролял кръвта си за българи. Но аз пък си мисля, че точно този човешки отпадък, са истинският проблем и е време за нов народен съд.

 2. 01.03.2022 – 15:30

  Источник: rusvesna.su/news/1646137806

  Зеленский: Все крупные города Украины заблокированы | Русская весна

  Президент Украины Владимир Зеленский только что заявил, что все крупные города страны заблокированы силами Армии России.

  «Сейчас заблокированы все крупные города нашей страны», — сказал Зеленский в обнародованном видеообращении к Европарламенту.

 3. Днес фашизираната партийна измет гласува против Българският народ.
  По заповед на САЩ от декомунизация направиха
  ФАШИЗИЗАЦИЯ

 4. СЛАВА ВЕЛИКА И СВЯТА БРАТСКА НАВЕКИ РУСИЯ ГОРДЕЕМ СЕ С ВАС БРАТУШКИ ГОСПОД ДА ВИ ПАЗИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *