Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Русия започна наказателно дело срещу прокурора и съдиите от Международния съд в Хага

Следственият комитет на Русия образува наказателно производство срещу прокурора на Международния наказателен съд Карим Ахмад Хан, съдиите от Международния наказателен съд Томоко Акане, Росарио Салваторе Айтала и Серхио Херардо Угалде Годинес.

На 22 февруари прокурорът на Международния наказателен съд Карим Ахмад Хан подава молба до II досъдебна палата на Международния наказателен съд за издаване на заповед за арест на руските граждани в рамките на наказателното разследване.

Въз основа на тази молба горепосочените съдии от Международния наказателен съд издават незаконни заповеди за арест на президента на Руската федерация и на комисаря по правата на детето при президента на Руската федерация.
Наказателното производство е умишлено незаконосъобразно, тъй като не са налице основания за наказателна отговорност.

Подсъдими: Прокурора Карим Ахмад Хан и съдиите от Международния наказателен съд Томоко Акане, Росарио Салваторе Айтала и Серхио Херардо Угалде Годинес.

Съгласно Конвенцията за предотвратяване и наказване на престъпленията срещу лица, ползващи се с международна закрила, от 14 декември 1973 г. държавните глави се ползват с абсолютен имунитет срещу юрисдикцията на чужди държави.

Действията на прокурора на Международния наказателен съд съдържат елементи на престъпления по чл. 299, ал. 2, чл. 30, ал. 1. чл. 360, ал. 2 от Наказателния кодекс на Руската федерация, т.е. наказателно преследване на лице, за което се знае, че е невинно, съчетано с незаконно осъждане на лице за тежко или особено тежко престъпление, и подготовка на нападение срещу представител на чужда държава, ползващ се с международна закрила, с цел влошаване на международните отношения.

Действията на съдиите от Международния наказателен съд съдържат елементи от състава на престъпленията по чл. 301, част 2, чл. 30, част 1, чл. чл. 360, част 2 от Наказателния кодекс на Руската федерация: съзнателно незаконно задържане и подготовка на нападение срещу представител на чужда държава, ползващ се с международна закрила, с цел усложняване на международните отношения.

Но нека обясним и какъв е този съд:

„Трябва да знаете какво представлява Международният наказателен съд /МНС/ в Хага. Не го бъркайте с легитимния и международно признат Международен съд на ООН в Хага. Това е просто съвпадение на имената.

МНС работи въз основа на така наречения Римски статут. Юрисдикцията на този съд не се признава не само от Русия, Китай, Индия, Израел, Иран и редица други държави, но и от самите Съединени щати. Администрацията на Буш-младши отказа да участва в Римския статут, наричайки тази асоциация „нарушаваща националните интереси и суверенитет на Съединените щати“. Това разясни вчера специалният представител на руското Външно министерство Мария Захарова.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

16 кометара за Русия започна наказателно дело срещу прокурора и съдиите от Международния съд в Хага

 1. Анонимен Отговор

  20.03.2023 в 19:41

  Братът на съдията е осъден за педофилия в UK. Освободен е преди една седмица!!!!

 2. Ива Стаменова Отговор

  20.03.2023 в 21:39

  До всички пишещи-СЛЕД 02.04.,БЪЛГАРИЯ ВЛИЗА ВЪВ ВОЙНАТА!!! ДА СТЕ ПОНЕ ВИЕ НАЯСНО!!

  • FuckEU Отговор

   21.03.2023 в 15:05

   През 2012 г. написах статия че България ще остане без ток, територии и може би война през 2023 г…. и настана едно плашене от разни педали и НПО-та за реч на омразата…… от тогава с памперси ходя от уплахата :)
   Много се надявам, да не се окажа пророк, щот’ нямам никакви роднински връзки с нострадамус, ванга, манга, фанка и останалите познавачи.

 3. българка Отговор

  21.03.2023 в 11:29

  Хм, значи влизаме във война с нашите продажни политици!

 4. Ива Стаменова Отговор

  21.03.2023 в 12:52

  А 03.04. НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ

  • Мина Отговор

   21.03.2023 в 13:10

   Има ли обявена дата?
   Всички навън, когато се стигне дотам, а че ще се стигне-е ясно.
   Това е единственият начин- по улиците и площадите! Масово!

 5. Мина Отговор

  21.03.2023 в 13:28

  Добавям, че в Грузия също е имало антидемонократичен масов протест, в отговор на демонократичния протест. Горили са знамето на фашиския съюз.

  • FuckEU Отговор

   21.03.2023 в 14:57

   То в Молдова протестират от 6 месеца и то целия народ, ама не хваща дикиш въобще и заедно са нас и румънците са на пангала…… като православни. Същото чака Грузия и Армения, макар за тях да не ме е много жал.
   Отърване няма, ако изберем изродите-наглосаксонски еничари.

 6. Мина Отговор

  21.03.2023 в 14:14

  Изразявам моята гледна точка за това, което предстои:
  1. Предстоят избори- нужно е масово гласуване за партиите против войната. Лично аз имам съмнения, че ще се случи.
  Шаманите, които медитират в пещери и не гласуват, “за да не подкрепяли системата”, са загубили връзка с реалността и да не ми отговарят изобщо.
  2. След фалшифицираните избори ще ни натиснат във войната. Тогава остава едно- масово неподчинение. Протести, всички на жълтите павета!
  3. За това е нужна желязна дисциплина и организация. Лидери- с непартийна принадлежност. Граждански.
  Ако ще ми се обясняват поредните идиоти, че нямаме нужда от лидери и организация- те са тролове на хм.
  4. Ако и това не даде резултат- гответе се за бягство по планини и села. Най- важното- да опазим децата. Включително учениците от 11-12 клас, които готвят за пушечно месо.

  Позитиви за нас:
  1.Те бързат, съответно правят много грешки.
  2.Слугите им са избирани на принципа негативна селекция- ниско интелектуални и глупави. С психични отклонения. Промити мозъци.
  3. Знаем какво ни готвят и имаме още малко време за реакция.
  4.Умните и мислещи хора са при нас.

  Негативи:
  Имат силно изградена пета колона от хаз@ри. Също предатели, продали се на мамона.
  Военната мощ е на тяхна страна. Докато полиц@ите и в@ енните разберат, че и те и близките им са в целевата група за изтребл@ние.

  Накрая- не на последно място:
  Нашият Господ Иисус Христос да е с нас, всички Светии Воини на Светлината, Ангели и Архангели да бдят над нашия народ и да ни пазят и помогнат.
  Амин.

  • FuckEU Отговор

   21.03.2023 в 14:53

   Напълно съгласен и добавям:
   „…………Най-лошата неграмотност е политическата неграмотност. Политически неграмотният не чува, не говори, не участва в политическите събития.
   Той не знае, че цената на живота, цената на зърното, на рибата, на брашното, на наема, на обувките и на лекарствата зависят от политически решения.
   Политически неграмотният е толкова глупав, че е способен да се пръсне от гордост заради факта, че мрази политиката.
   Този глупак не осъзнава, че проституцията, изоставените деца, най-големите крадци, лошите политици и корумпираните лакеи на национални и мултинационални компании се раждат тъкмо поради неговото политическо невежество………..“ Бертолт Брехт

   • Мина

    21.03.2023 в 15:34

    Напълно съгласна.
    Най- много ненавиждам политическата система, но реалността ни към момента се гради на тази система. Единственият начин да я бутнем е отвътре.
    Х@зарите това чакат- негласуване.
    Съжалявам, но такава е реалността.
    Нагледах се на йоги, “духовно самозабравили се” врачки и гледачки, медитиращи идиоти, да не продължавам. Накрая с безкрайното егоцентрично самозабравено самочувствие, че като баят, стоят на глава и се молят за врага си- са духовно извисени.
    Не- те са сатанисти. Обслужващи дявола. Няма да ми стигне време да го докажа- според християнството.

   • FuckEU

    21.03.2023 в 15:40

    Може и отвън, но липса количеството от осъзнат народ и оръжие :)

   • Мина

    21.03.2023 в 15:54

    Не е много сигурно:)

 7. Ива Стаменова Отговор

  21.03.2023 в 16:33

  Вижте,няма как да ви напиша източника,но МИ ИМАЙТЕ ДОВЕРИЕ!С ТОВА ШЕГА НЕ БИВА. КАТО НАУЧА ДОВЕЧЕРА ОЩЕ НЕЩА,ЩЕ ПИША. САМО ЗНАЙТЕ,ЧЕ СА СЪБИРАЛИ ХОРАТА ОТ ВИСОКИТЕ ЕТАЖИ И СА ГИ ПРЕДУПРЕДИЛИ КАКВО СЛЕДВА. АЗ СЪЩО НЕ МИСЛЯ,ЧЕ НАРОДА ЩЕ ГО ПРИЕМЕ И СЕ НАДЯВАМ С ЦЯЛАТО СИ СЪРЦЕ,ВСИЧКИ ДА ИЗЛЯЗАТ.ТУК СТАВА ДУМА ЗА ВОЙНА!ЗА ОЦЕЛЯВАНЕ НА ХОРА! ДА,МОЖЕ И ДА ПЛАТЯТ НА НЯКОИ,НО И СРЕД ТЯХ ИМА МИЛЕЕЩИ ЗА РОДИНАТА И ДЕЦАТА ХОРА!ЧОВЕЦИ,С ГЛАВНИ БУКВИ! ДО ДОВЕЧЕРА,ПРИЯТЕЛИ!!! СЛАВА НА РУСИЯ! СЛАВА И НА НАС!

  • Мина Отговор

   21.03.2023 в 16:47

   Иве, имаме ти доверие. Ясно е.
   Ясно е отдавна какво ни готвят.
   Благодаря ти за отзивчивостта.
   Ще реагираме.
   Съфорумници- който има инфо, да споделя.
   Всеки човек и всеки коментар са животоспасяващи. Всеки от вас е важен- в най- големия прелом на човешката история.
   Досега сме черпили информация от историята, хилядолетна-но за първи път в нея, хилядолетно управлявана от едно гнездо, сме изправени пред напълно ново и непознато изпитание. Всяко ваше мнение е важно. Всеки от вас е важен- независимо дали го разбирате.

  • FuckEU Отговор

   21.03.2023 в 17:42

   Чакаме новото включване с инфо за рептилите и техните еничари.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *