РУСИЯ ГНЕВНО и КАТЕГОРИЧНО: Българският Народ не заслужава да го управляват Борисов и ГЕРБ! Не сме ВРАГОВЕ на България! Виж Тук:

9

Вчера парламентът прие Доклад за състоянието на националната сигурност на България. В него Русия се посочва като основна заплаха за страната ни.

В тази връзка Министерството на външните работи на Руската федерация се обърна към зам. председателя на парламентарната група на ГЕРБ и по ирония на съдбата – съпредседател на Групата за приятелство между България и Русия Красимир Велчев с въпроса: „Г-н Велчев, Вие  страхувате ли се от нас?“

Въпросният Красимир Велчев не успя да даде отговор на този простичък въпрос, понеже го е завладяла политическа шизофрения. Припомняме, че на традиционния събор на русофилите край язовир „Копринка“, тази година същия този виден гербер Велчев заяви, че не трябвало да се бърка любовта към руския народ с политиката.

Какво следва от думите на този „европейски гражданин“? Значи: обичаме руснаците, но на всяка крачка, с политическите си действия, пречим на държавата Русия… а отгоре на туй се съюзяваме с най-големите й врагове. Герберите са най-върли приятели на майданното укро-управление на Порошенко, което извършва откровен геноцид над руските хора в Донбас. Пак герберите са най-големи дружки със Запада и САЩ, които водят необявена, но пък подла и хищническа война срещу Русия и руския народ за да сложат ръка на природните им ресурси. Това ли се нарича „любов към руския народ“, а г-н Велчев?

Ако трябва да сме точни, русофобията е патологична форма на шизофрения, която е обхванала не само Красимир Велчев, но и Бойко Борисов и всички гербери. През ден Борисов говори за мераците на неговото правителство да дружи с Русия и да развива търговски отношения с нея в сферата на икономиката, енергетиката, образованието, културата… А в същото време пак Боко подготвя нашата армия като член на НАТО за война с Русия. Затова Вождът напълни страната с натовски бази и складове за оръжие. Затова купуваме само НАТО-вско въоръжение трета употреба на възсолени цени и т.н. А Борисов не пропуска и момент да каканиже, че щом ние сме в НАТО, Русия ни е противник и враг. Какво е това, ако не тежка форма на шизофрения?

Затова и ние, както Черноризец Храбър, ще се обърнем към триезичниците, за да попитаме: „На това какво да кажем или що да речем на такива БЕЗУМЦИ?“ Защото именно „БЕЗУМЦИ“ е точната дума за днешните управляващи, които тайно и подмолно ни готвят за война с Русия.

КРЕМЪЛ, МОСКВА, РУСИЯ

Нещо повече: Руското министерство на външните работи е удивено и възмутено, разбира се, от факта, че почти половината депутати от нашия парламент членуват в Групата за приятелство с Русия… Но в същото време, същите тези депутати гласуват откровено русофобски документи, подобни на днешния доклад за националната сигурност, който обяви Русия за супер заплаха за България.

И единствената ни утеха е, че „докладът“ е приет, само заради факта, че ГЕРБ имат малък превес по брой гласове спрямо останалите парламентарни групи. Защото „докладът“ е приет с подмолните герберски гласове.

По този повод руските дипломати заявяват, че в Русия хората имат друга представа за приятелство и дружба. И че ако РФ дружи с някоя държава, то нейните чувства са искрени.

Руското външно министерство заяви и още нещо: Че в България няма истинска демокрация, защото решенията на правителството, което се мъчи да обяви РФ за враг на България, нямат нищо общо с мнението на българските граждани. А за каква демокрация можем да говорим, когато управляващата плутокрация се опитва да натрапи своите фашизоидни виждания на силно и масово русофилски народ, какъвто е българския?

По данни от социологическо проучване на агенция „Галъп Интернешънъл“, проведено в началото на октомври 2017 г., 85 % от гражданите отговарят, без да се замислят, че Русия не е заплаха за България. Огромна цифра, нали? И твърде красноречива за настроенията на българските граждани! В добавка цели 62 % от българите са посочили, че България не е готова за Шенген. Хайде сега да отгатнем от първия път, ако днес се проведе референдум дали да продължим своето членство в ЕС и НАТО, колко процента ще гласуват против членството? Ние от екипа на Skandalno.net залагаме на 75 %.

Изводите са ясни и за несведущите. Българските граждани не искат Шенген. Не искат ЕС и НАТО. Искат съюз с Русия и Евразия.

Така е. И така ще бъде. Защото няма на света страна, по-близка на България по кръв, език и дух от Русия. Въпросът е какво правим още в ЕС и НАТО, които са наши исторически врагове? Които през годините и вековете назад разпокъсваха България на части, докато от нея не остана почти нищо? И които само за последните 25 години унищожиха мощната в икономическо и военно отношение социалистическа България, а народът прокудиха през девет планини в десета.

Въпросът е какво правим още в съюз със Запада, когато най-могъщата държава на света – Русия – е наша сестра? Наша кръв и наша плът, както е казал народния поет Иван Вазов?

Отговорът е ясен на всички: САЩ и Западът се опитват да разделят България и Русия чрез назначената от тях колониална администрация в лицето на вече три български правителства – „Борисов-1, 2 и 3“. Това е!

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

9 КОМЕНТАРИ

 1. НИЕ БЪЛГАРИТЕ 95% НЕ ИСКАМЕ ШЕНГЕН НЕ ИСКАМЕ ЕВРО НЕ ИСКАМЕ ЕС НЕ ИСКАМЕ НАТО НЕ ИСКАМЕ БОРИСОВ И ГЕРБ ИСКАМЕ ГЕНЕРАЛ РУМЕН РАДЕВ НАШИЯ ПРЕЗИДЕНТ НА НАРОДА ИСКАМЕ ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА И БРАТСКА РУСИЯ

 2. СБЕ БОРИСОБ МАЛОУМНИКО КЪДЕ СИ ТРЪГНАЛ ДА ГО РАЗДАВАШ ГЕОПОЛИТИК КАТО НА МАТРИНИЯ СИ ЕЗИК НЕ УМЕЕШ ДА СЕ ИЗРАЗЯВАШ ГРАМОТНО ПОДИГРАВА ТЕ ЦЕЛИЯ СВЯТ КАТО ТЕ ВИЖДА КАКВИ ЛАЙНА ЗАБЪРКА В ОКАЯНАТА НИ РОДИНА МАХАЙТЕ СЕ ВСИЧКИ БОКЛУЦИ ОТ ГЕРБ 95% БЪЛГАРИ ОТКРИТО ВИ ГО ЗАЯВЯВАМЕ ЩЕ ВИ ПРОКЛИНАМЕ ДО ДЕВЕТО КОЛЯНО КРАДЦИ И ПРЕДАТЕЛИ ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД СМЕ С ПРЕЗИДЕНТА И БРАТСКА РУСИЯ И ТОВА НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНИ НИКОГА

 3. Браво, Иво, материалът е чудесен! Аз се радвам, че РФ са информирани за мнението на българските граждани. Ние сме ЗА приятелство с Русия, ние сме братя и ако не бяха те, НАС нямаше да ни има! А винаги ще ни има, докато я има Русия. Те НЕ СА ни врагове, не са никаква опасност за никого, но когато се отбраняват, НЯМАТ РАВНА МОЩ! Така, че перхидроленият дядка да си набие в тиквата, че не е добре за американците да се заяждат с великата Русия. Народите са с нея!

 4. …нееее…никакво махане….Тукаааа!!!!! В Белене на Персин!!!!!!!! Сега става ясно защо ги е имало лагерите!!!!! Нужни са били точно за подобната измет!!!! Демокрация? Права на човека? Хайде де !!!!! За кого права? За тази измет ли? Да ама НЕ! Персин и дебела сопа !!!!!

 5. Имало един народ в който закривали болници, всяка година умирали 500 деца от липса на лекарства и хиляди възрастни от глад, болести и мизерия. Но ръкопляскал на Президента който искал да даде 4 МИЛИАРДА за БЕЗПОЛЕЗНИ самолетчета!!!
  Този народ имал пари да храни араби и африканци, и давал 1250 лева за тях, а за родителите си пенсионери по 200 лева…
  Този народ нямал пари за бездетните семейства за инвитро, но имал ДВА МИЛИАРДА за саниране на панелки с ГОРИМ некачествен стиропор на 5торна цена.
  Този народ можел да търпи безкрайно, дори и цигани да изнасилват бабите му, да крадат и безчинстват и да убиват децата му.
  Основното занимание на този народ било да слуша чалга, да злослови, да плюе всички и да се рекетира взаимно.
  Полицаят рекетирал шофьорите, лекаря и болничния персонал болните, администрацията гражданите, всеки който можел мачкал и искал пари от останалите, а правителството и парламента крадели от всички….
  След това този народ се чудел защо е беден, нещастен и има най-голямата смъртност в света….
  Чудел се защо изчезва и живее в мизерия…
  Как да отрезвим пияния тръгнал към пропаст, как да събудим спящия роб, как да отворим очите на слепия, какво да извикаме да ни чуе глухия….
  Има ли надежда за България, има ли Бъдеще за децата ни. Ще изчезне ли рода ни. Ще пропилеем ли всичко само за едно поколение. Ще бъдем ли прокълнатия изчезнал народ…
  И всеки чакал, всеки живеел ден за ден, всеки мислел за собствената си душичка, никой не виждал какво става в съседа, в балканските държави и по света.
  Всеки си мислел, че щом има ракия, пълен килер със зеле, чалга и цигари животът е прекрасен и вечен…

  та такива ми ти работи престъпни управляващи!

  поздрави на всички достойно българи от Мюнхен

 6. Драги ми Динамо от Мюнхен лесно се коментира. Ела си! Върнете се, бъдете с тези, които са тук, и въпреки горе изброените истини остават тук, работят за мизерни пари ,раждат деца гледат ги учат ги, справят се някак си .Вашите майки и бащи със сълзи на очи преживяват с вашите пари които им изпращате ,но тези пари не са по скъпи от присъствието на децата им. Елате си и подкрепете тук на място хората ,които искат промяна .Заедно ще се справим по лесно и ще се борим да осигурим достоен живот за родителите си и децата си. Иначе от Мюнхен не става!

 7. И аз съм тук, но ако продължават зорлем да ме гонят, аз, жената и двете ми деца, ще заминем за Москва!

 8. КАК ТАКА ГОСТИТЕ СИ ПОЗВОЛЯВАТ ДА ОТПРАВЯТ ОБИДИ И НЕТАКТИЧНИ ЗАБЕЛЕЖКИ !?!?НЯМА МЯСТО ЗА ЧУДЕНЕ , ДРУГАРИ ….. ВЕЛИКОРУСКИ ДРУГАРСКИ ТОН !!!

 9. АКО Е ВЯРНО ЧЕ РУСКОТО ВЪНШНО МИНИСТЕРСТВО ГНЕВНО КРИТИКУВА БЪЛГАРСКИЯ ПАРЛАМЕНТ , ТО КОМЕНТАР НЕ Е НУЖЕН . ТОВА Е БЕЗПОДОБЕН АКТ НА НЕЗАЧИТАНЕ СУВЕРЕНИТЕТА НА БЪЛГАРИЯ НИТО ПОВЕЧЕ , НИТО ПО МАЛКО

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *