Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Румен Радев пред в. „Монд“: СУВЕРЕНИТЕТЪТ НА БЪЛГАРИЯ Е НАД ЕС и НАТО! Ще бъдем ПРИЯТЕЛИ С РУСИЯ, а не нейни врагове! Виж как ревнаха Соросоидите! Виж Тук:

Позицията на ген. Румен Радев, която той изрази тези дни в интервю пред френския вестник „Монд“ накара десетките НПО-соросоидни организации у нас да надигнат вой во небесата. Вашингтонските храненици хвърлиха една дозина обвинения срещу Радев, че бил руски агент, назначен от Москва и едва ли не ядял малки деца за закуска…

Повечето гласовити и високорейтингови телевизии, вестници, сайтове, социолози, политолози и журналисти в България, които получават заплатите си в зелено от НПО-тата и по тая причина всяка сутрин се кланят пред портрета на Сорос, ревнаха, че възгледите на новия ни президент са антибългарски, защото той искал да търгуваме с  Русия. И заявил желание да нормализира политическите взаимоотношения с мощната славянска и братска нам страна.

Ние от Skandalno.net бихме искали да зададем няколко простички въпроса! И първият от тях е:откъде взимахме газ и нефт при управлението на СДС, НДСВ и  ГЕРБ? Откъде взимахме резервни части за ремонтите на АЕЦ „Козлодуй“? Къде отиваше отработеното гориво от Първа атомна? В Русия, разбира се.

И защо изброените правителства като са такива проЕС-европейци, не прекъснаха тази „пъпна“ връв с Руската („азиатска“- според модерната соросоидна терминология-б.р.) федерация? Защо не го направиха? Защо не взимаме тези жизнено важни за България суровини и материали от Танганайка, например? И защо сега искат от ген. Радев да направи това, което те- десните и праволинейни евроатлантици не посмяха толкова години да направят?

Ще ви кажем защо! Защото при всичките си крясъци срещу Русия, тези правителства, назначени в България от ЦРУ, нямаше откъде другаде да  вземат споменатите материали и суровини.

Като чуят този необорим аргумент, днес соросоидните чичковци и лелки започват усърдно да се кланят пред портрета на своя „вожд“ и щом получат инструкции, изведнъж изревават:  „Не е вярно, че вземаме от Русия. Ние всичко получаваме от Европейския съюз“.

Да ви кажа ли какво получихме от ЕС? Нищо друго освен разгром на промишлеността, на селското стопанство, на армията, на науката, на образованието, на здравеопазването. ЕС-аджиите разгромиха цялата ни държава. Това е!

Всъщност набедената за „проруска“ позиция на ген. Румен Радев си е чисто пробългарска. Нека я сравним с действията на изчезналата партия СДС, която се появи отново преди десетина години, но „под вънкашност чужда и под име ново“. И се нарече ГЕРБ, за да заблуди искрените, наивни и честни десни български избиратели.

Защото гербаджийските хуни и техния вожд Бойко Борисов унищожиха цялата енергетика на България, като харизаха на безценица мощностите й на чужди компании и обвързаха народа с чудовищни договори за изкупуване на ел. енергията им на 3-кратно завишени цени.

А след това, отново по външна поръчка, ГЕРБ затри изключително изгодните за България проекти Южен поток, АЕЦ „Белене“, тръбопровода „Бургас – Александруполис“ и т.н. И сега плащаме скъп и прескъп ток, газ и бензин.

Това, което направи Борисов в българската енергетика е углавно престъпление и в Наказателния кодекс се нарича НАНАСЯНЕ НА ЩЕТИ НА ДЪРЖАВАТА И НАРОДА В ОСОБЕНО ГОЛЕМИ РАЗМЕРИ.

Затова сме най-бедната страна в ЕС и в света. Защото Борисов разгроми държавата – първо енергетиката, а след това и малкото останала промишленост, която сега няма как да произведе и едно кабарче при толкова скъп ток. За сметка на това пък началниците на Борисов от Западна Европа не пускат нашите стоки на своите пазари. Но в същото време забраняват на страната ни да продава на огромния руски пазар.

Но нека да видим какво НАИСТИНА каза нашия президент Румен Радев в интервюто си пред френския „Монд“! И защо толкова стресна соросоидната платена паплач у нас:

Най-напред той заяви, че сме „лоялен партньор“ на ЕС и НАТО! Обърнете внимание на думата „ПАРТНЬОР“. Ние, според достойния български президент Румен Радев, не сме ЧЛЕН на ЕС и НАТО, не сме колониална страна, не сме подлоги. Ние сме партньори. Тоест, държава, с която ЕС И НАТО могат да се договарят. Но абсолютно не сме държава на която някой чиновник от тези структури може да заповядва.

Следователно първото, което заяви ген. Радев е, че на България никой не може да заповядва! Ето това е БЪЛГАРСКА позиция! Нашият президент каза, че българският суверенитет за българите ще стои над интересите на ЕС и НАТО! Де да имахме повече такива наистина БЪЛГАРСКИ държавници. Защото Борисов, когато го питат защо одобри санкциите срещу Русия, които нанасят щети на икономиката ни за стотици милиони евро, той скимти, че всички вдигали ръчичка и той също вдигнал. За да не се отличава от „мнозинството“. И за да му е комфортно на самия него. А народа – кучета го яли!

Второто, което каза ген. Радев бе, че ние не можем да бъдем враг на Русия. Защо го каза? Може би защото  толкова обича Русия, че не може да каже нищо друго?

Не! Радев имаше предвид, че ако Руската федерация ни изостави, няма да има кой да ни спаси от унищожението, което ни готвят нашите западни „приятели“ и нашите турски „авери“. Всички сме свидетели какво направиха Вашингтон и  Брюксел с България само за 25 години. И истината е, че ако не е Русия да им попречи – ще ни затрият съвсем. Чухме преди няколко седмици, истеричните крясъци на Ердоган, който обяви Варна, Бургас, Разград и Шумен за турски градове. Ако бесният турски президент реши да тръгне с войска и да вземе тези „полагащи му се“ градове, кой ще ни защити? Та ние, след 10 години членство в НАТО имаме само 25 хилядна армия, която няма оръжия. Сами не можем да се защитим. А на натовските ни партньори стана ясно колко можем да разчитаме за каквото и да е. Ето затова казваме, че без Русия няма България!

Значи БЪЛГАРСКИЯТ ИНТЕРЕС изисква ние не само да НЕ сме врагове на Русия, но и да бъдем в съюз с Руската федерация. Защото при този разгром, който ни устроиха Бойко Борисовците, сега не можем да защитим нито себе си, нито нашата родина.

И третото, което каза ген. Радев бе, че санкциите срещу Русия трябва да бъдат премахнати. И тази негова позиция също е в унисон с българския интерес. Защото нашите икономически интереси налагат да излезем на огромния руски пазар, който още чака нашите стоки. И селскостопански и промишлени.

Ето това се нарича защита на българския интерес. Ние не сме „руски подлоги“. С руснаците ние сме братя! Защото и историята ни е обща, и културата, и писмеността, и езика, и вярата ни е обща. Подлоги са онези западни поклонници, които отричат това и искат да унищожат нашите славянски корени.

Но както народния поет Иван Вазов казва: „Не се гаси туй що не гасне!“ И затова никой не може да унищожи дружбата между българи и руси. Skandalno.net

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net

 

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

6 кометара за Румен Радев пред в. „Монд“: СУВЕРЕНИТЕТЪТ НА БЪЛГАРИЯ Е НАД ЕС и НАТО! Ще бъдем ПРИЯТЕЛИ С РУСИЯ, а не нейни врагове! Виж как ревнаха Соросоидите! Виж Тук:

 1. rosen Отговор

  16.12.2016 в 20:45

  Браво Радев- Отстоявай Българските интереси!!!!!!!

  • Стян Стоянов Отговор

   17.12.2016 в 14:00

   Нека бъде такъв до край.Истинските БЪЛГАРИ са снего.

 2. Боро Отговор

  17.12.2016 в 13:47

  „Интересни“ времена предстоят!

 3. Стян Стоянов Отговор

  17.12.2016 в 14:08

  трендафило фил, фил,фило само си хабя думите,но не можах да се въздаржа.ТИ НЕ СИ ВЪОБЩЕ В ЧАС НЕ СЕ НИКАК ДОРЕ.

 4. Стоян Отговор

  17.12.2016 в 14:39

  Извинявам се за допуснатите печатни грешки,но мисля,че бях разбран.

 5. Джексон Отговор

  18.12.2016 в 11:07

  Няка това разкаже всичко на милиони украинци…..
  Руссия…
  И там хората мислеха,че са братя…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *