Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Румен Радев пред в. „Монд“: СУВЕРЕНИТЕТЪТ НА БЪЛГАРИЯ Е НАД ЕС и НАТО! Ще бъдем ПРИЯТЕЛИ С РУСИЯ, а не нейни врагове! Виж как ревнаха Соросоидите! Виж Тук:

Позицията на ген. Румен Радев, която той изрази тези дни в интервю пред френския вестник „Монд“ накара десетките НПО-соросоидни организации у нас да надигнат вой во небесата. Вашингтонските храненици хвърлиха една дозина обвинения срещу Радев, че бил руски агент, назначен от Москва и едва ли не ядял малки деца за закуска…

Повечето гласовити и високорейтингови телевизии, вестници, сайтове, социолози, политолози и журналисти в България, които получават заплатите си в зелено от НПО-тата и по тая причина всяка сутрин се кланят пред портрета на Сорос, ревнаха, че възгледите на новия ни президент са антибългарски, защото той искал да търгуваме с  Русия. И заявил желание да нормализира политическите взаимоотношения с мощната славянска и братска нам страна.

Ние от Skandalno.net бихме искали да зададем няколко простички въпроса! И първият от тях е:откъде взимахме газ и нефт при управлението на СДС, НДСВ и  ГЕРБ? Откъде взимахме резервни части за ремонтите на АЕЦ „Козлодуй“? Къде отиваше отработеното гориво от Първа атомна? В Русия, разбира се.

И защо изброените правителства като са такива проЕС-европейци, не прекъснаха тази „пъпна“ връв с Руската („азиатска“- според модерната соросоидна терминология-б.р.) федерация? Защо не го направиха? Защо не взимаме тези жизнено важни за България суровини и материали от Танганайка, например? И защо сега искат от ген. Радев да направи това, което те- десните и праволинейни евроатлантици не посмяха толкова години да направят?

Ще ви кажем защо! Защото при всичките си крясъци срещу Русия, тези правителства, назначени в България от ЦРУ, нямаше откъде другаде да  вземат споменатите материали и суровини.

Като чуят този необорим аргумент, днес соросоидните чичковци и лелки започват усърдно да се кланят пред портрета на своя „вожд“ и щом получат инструкции, изведнъж изревават:  „Не е вярно, че вземаме от Русия. Ние всичко получаваме от Европейския съюз“.

Да ви кажа ли какво получихме от ЕС? Нищо друго освен разгром на промишлеността, на селското стопанство, на армията, на науката, на образованието, на здравеопазването. ЕС-аджиите разгромиха цялата ни държава. Това е!

Всъщност набедената за „проруска“ позиция на ген. Румен Радев си е чисто пробългарска. Нека я сравним с действията на изчезналата партия СДС, която се появи отново преди десетина години, но „под вънкашност чужда и под име ново“. И се нарече ГЕРБ, за да заблуди искрените, наивни и честни десни български избиратели.

Защото гербаджийските хуни и техния вожд Бойко Борисов унищожиха цялата енергетика на България, като харизаха на безценица мощностите й на чужди компании и обвързаха народа с чудовищни договори за изкупуване на ел. енергията им на 3-кратно завишени цени.

А след това, отново по външна поръчка, ГЕРБ затри изключително изгодните за България проекти Южен поток, АЕЦ „Белене“, тръбопровода „Бургас – Александруполис“ и т.н. И сега плащаме скъп и прескъп ток, газ и бензин.

Това, което направи Борисов в българската енергетика е углавно престъпление и в Наказателния кодекс се нарича НАНАСЯНЕ НА ЩЕТИ НА ДЪРЖАВАТА И НАРОДА В ОСОБЕНО ГОЛЕМИ РАЗМЕРИ.

Затова сме най-бедната страна в ЕС и в света. Защото Борисов разгроми държавата – първо енергетиката, а след това и малкото останала промишленост, която сега няма как да произведе и едно кабарче при толкова скъп ток. За сметка на това пък началниците на Борисов от Западна Европа не пускат нашите стоки на своите пазари. Но в същото време забраняват на страната ни да продава на огромния руски пазар.

Но нека да видим какво НАИСТИНА каза нашия президент Румен Радев в интервюто си пред френския „Монд“! И защо толкова стресна соросоидната платена паплач у нас:

Най-напред той заяви, че сме „лоялен партньор“ на ЕС и НАТО! Обърнете внимание на думата „ПАРТНЬОР“. Ние, според достойния български президент Румен Радев, не сме ЧЛЕН на ЕС и НАТО, не сме колониална страна, не сме подлоги. Ние сме партньори. Тоест, държава, с която ЕС И НАТО могат да се договарят. Но абсолютно не сме държава на която някой чиновник от тези структури може да заповядва.

Следователно първото, което заяви ген. Радев е, че на България никой не може да заповядва! Ето това е БЪЛГАРСКА позиция! Нашият президент каза, че българският суверенитет за българите ще стои над интересите на ЕС и НАТО! Де да имахме повече такива наистина БЪЛГАРСКИ държавници. Защото Борисов, когато го питат защо одобри санкциите срещу Русия, които нанасят щети на икономиката ни за стотици милиони евро, той скимти, че всички вдигали ръчичка и той също вдигнал. За да не се отличава от „мнозинството“. И за да му е комфортно на самия него. А народа – кучета го яли!

Второто, което каза ген. Радев бе, че ние не можем да бъдем враг на Русия. Защо го каза? Може би защото  толкова обича Русия, че не може да каже нищо друго?

Не! Радев имаше предвид, че ако Руската федерация ни изостави, няма да има кой да ни спаси от унищожението, което ни готвят нашите западни „приятели“ и нашите турски „авери“. Всички сме свидетели какво направиха Вашингтон и  Брюксел с България само за 25 години. И истината е, че ако не е Русия да им попречи – ще ни затрият съвсем. Чухме преди няколко седмици, истеричните крясъци на Ердоган, който обяви Варна, Бургас, Разград и Шумен за турски градове. Ако бесният турски президент реши да тръгне с войска и да вземе тези „полагащи му се“ градове, кой ще ни защити? Та ние, след 10 години членство в НАТО имаме само 25 хилядна армия, която няма оръжия. Сами не можем да се защитим. А на натовските ни партньори стана ясно колко можем да разчитаме за каквото и да е. Ето затова казваме, че без Русия няма България!

Значи БЪЛГАРСКИЯТ ИНТЕРЕС изисква ние не само да НЕ сме врагове на Русия, но и да бъдем в съюз с Руската федерация. Защото при този разгром, който ни устроиха Бойко Борисовците, сега не можем да защитим нито себе си, нито нашата родина.

И третото, което каза ген. Радев бе, че санкциите срещу Русия трябва да бъдат премахнати. И тази негова позиция също е в унисон с българския интерес. Защото нашите икономически интереси налагат да излезем на огромния руски пазар, който още чака нашите стоки. И селскостопански и промишлени.

Ето това се нарича защита на българския интерес. Ние не сме „руски подлоги“. С руснаците ние сме братя! Защото и историята ни е обща, и културата, и писмеността, и езика, и вярата ни е обща. Подлоги са онези западни поклонници, които отричат това и искат да унищожат нашите славянски корени.

Но както народния поет Иван Вазов казва: „Не се гаси туй що не гасне!“ И затова никой не може да унищожи дружбата между българи и руси. Skandalno.net

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net

 

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

29 кометара за Румен Радев пред в. „Монд“: СУВЕРЕНИТЕТЪТ НА БЪЛГАРИЯ Е НАД ЕС и НАТО! Ще бъдем ПРИЯТЕЛИ С РУСИЯ, а не нейни врагове! Виж как ревнаха Соросоидите! Виж Тук:

 1. rosen Отговор

  16.12.2016 в 20:45

  Браво Радев- Отстоявай Българските интереси!!!!!!!

  • Стян Стоянов Отговор

   17.12.2016 в 14:00

   Нека бъде такъв до край.Истинските БЪЛГАРИ са снего.

 2. Боро Отговор

  17.12.2016 в 13:47

  „Интересни“ времена предстоят!

 3. Стян Стоянов Отговор

  17.12.2016 в 14:08

  трендафило фил, фил,фило само си хабя думите,но не можах да се въздаржа.ТИ НЕ СИ ВЪОБЩЕ В ЧАС НЕ СЕ НИКАК ДОРЕ.

 4. Стоян Отговор

  17.12.2016 в 14:39

  Извинявам се за допуснатите печатни грешки,но мисля,че бях разбран.

 5. Джексон Отговор

  18.12.2016 в 11:07

  Няка това разкаже всичко на милиони украинци…..
  Руссия…
  И там хората мислеха,че са братя…

  • ссср Отговор

   28.07.2017 в 22:58

   По темата за украйна защо се стигна до там.Цветна революция говороли ти нещо ако ли не поинтерисувай се в гугал.

 6. Eli Dimitrova Отговор

  27.07.2017 в 18:03

  Bravo, g-n Prezident!!! Gordeja se s kazanoto ot Vas!!!

 7. Glog Отговор

  27.07.2017 в 22:09

  Браво на президента! Но всички наши значими партии са малко или много системни, тоест, платени слуги на неолибералния глобализъм, тоест, на ЕС-агите и, все още, на управляващия елит на САЩ. А без значима партия, която да застане твърдо зад президента и неговата политика, той няма ка да наложи своята политика.

 8. Бай Хуй Отговор

  27.07.2017 в 23:57

  Абе, до кога ще обръщате внимание на нЕк`ви малоумни и продажни СОРОСОИДНИ КУРВИ И ПЕДЕРАСИ, БЕ?????????????????? Същите тези, лишени от чест и достойнство, от любов към Родината ни, са едни завършени боклуци и помияри!!!!!!!!!!! И това го пиша не защото си нямам работа, а защото колкото и да се мъчат тия олигофрени да ни внушават тяхното безгранично малоумие, ние – нормалните хора, сме много повече от тях и няма да се огънем пред техните изстъпления!!! Дреме ми какво ще си мисли поредния педал за мен или нЕкоя разгонена лизбийка, която е останала на сухо, щото е много стока!!!!!!!!!!! СОРОСОИДИТЕ ДА ГО ДУХАТЕ, ЯСНО ЛИ ВИ Е БЕ, ОЛИГОФРЕНИ???!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • alcom4 Отговор

   30.07.2017 в 1:06

   Като си толкова примитивен комунаяга ,,аз пък ще ти кажа НЕГРАМОТНИКО…НА МЕН ПЪК МИ ДРЕМЕ ,КАКВО МИСЛИ ПРЕДАТЕЛЯ ГЕН РАДЕВ ПО ВЪПРОСА ЗА РУСИЯ ,КАКВО МИЛСИ ДЖУДЖЕТО-ДИКТАТОР ПУТИН ,ЗА БЪЛГАРСКАТА АЗБУКА ИЛИ НАГЛИЯ ,С АЛКОХОЛИЧНА ФИЗИОНОМИЯ ГЕНЕРАЛ ЛЕОНИД РЕШЕТНИКОВ ,ПО ВЪПРОСА „С КОГО“ ДА БЪДЕ БЪЛГАРИЯ ! МАЙНАТА ИМ НА ВСИЧКИ ТИЯ И НА ТАКИВА „ПУТИНОИДИ“,КАТО ТЕБ! БЪЛГАРИЯ Е И ЩЕ БЪДЕ ЧЛЕН НА ЕС И НАТО ,КОЛКОТО ДА СЕ НАПЪВАТЕ ВИЕ ,КОМУНЯГИТЕ ДА НИ ВРЪЩАТЕ В ОРБИТАТА НА МОСКВА!

   • Анонимен

    30.01.2018 в 3:23

    За съжаление някои хора се раждат УМОПОМРАЧЕНИ и такива си остават за цял живот. И поради тази причина никой не ги взима под внимание поради оскъдния им умствен багаж!

 9. maria gospodinova 777 Отговор

  28.07.2017 в 12:03

  general rumen radev e nai hubavoto koeto ni se sluchi sled 27 godini da ni e jiv i zdrav balgarskia narod e s general radev

 10. Анонимен Отговор

  28.07.2017 в 14:34

  Глупава и манипулативна статия. Като за прости българи.

  • Станимир Отговор

   29.07.2017 в 10:36

   Ти като си умен защо си „Анонимен“?

  • postradal pasi Отговор

   23.06.2020 в 12:23

   А ти какво правиш при простите българи хайде изнасяй се оттук българомразец вънка къш, а за твое сведение ако този гйонсурат боико келеша беше в друга държава досега сто пъти да си е подал оставката то бива паразит и наглост ама тази на боко тиквата е неописуема таково ненормално чудовище никога не се е раждало досега…

 11. ZZARSSTVO BALGARIA Отговор

  28.07.2017 в 22:55

  Ponachalo US i SU sa 2 klona RRRepubliki na ILLuminatite, koito SSe Upravlavat ot Rothschild-Rokffeler i Tezi nad tiah i klana na Belia Drakon .. Te ot 50-60 godini sa na Lunata,Mars,Venera,Saturn, JUpiter i si SSutrudnichat Taiino vuv Vsichko .. Razpolagat s Tehnologii ot SSivite za Antigravitazzia,Termoadreni dvigateli,Teleportazzia i Putuvane vuv Vremeto i sus Skorossti nad skorossta na Svetlinata .. TV-izkazvaniata i drugi takiva sa za Baluzzi,Naivnizzi i Glupazzi .. US, SU-Russia, GB, Kitaii, Germania, India i Franzzia.. se Upravlavat ot SSvetovnoto Zadkulisno Taiino Pravitelsstvo na Massonite … … .

  • Станимир Отговор

   29.07.2017 в 10:45

   Ако си искал да кажеш ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ, трябва да знаеш, че там там са писали, а и сега пишат с Българската азбука.

 12. Венци Отговор

  29.07.2017 в 18:24

  Дежурният русофил Ива или Иво пак се прави на най-най-най актуален,но като е известна половата различност на Александър Македонски,то какво и да очакваме от подобни съвпадения?

 13. alcom4 Отговор

  30.07.2017 в 0:53

  Бъркате г-н Президент !Искате да кажете и ,“суверенитетът “ и интересът на Русия е НАД този на България!То имннао затова ви избраха с помощта и съвсем прозрачната подкрепа ,на Москва..!Именно за да защитите ,руските ,а не български интереси.

 14. alcom4 Отговор

  30.07.2017 в 1:09

  Иво Македонски ,данеби и той като Димитър Благоев /Дядото/ ,който се е наричал „български македонец“,нарочно за да угоди на болшевишка Русия..и той да е такъв? Или пък само фамилията му е такава?:):):)

 15. Стефан Аврамов Отговор

  30.07.2017 в 18:32

  alcom4, не се излагай, спри да пишеш глупости! Трябва да си малоумен, за да не признаеш, че с Русия бяхме добре, а сега сме в калта! Метни се в контейнера при боклука, /на такива като теб там им е мястото/, та може пък да имаш късмет някой циганин да те спаси!

 16. Димитър Отговор

  15.09.2017 в 19:32

  Да започнем прочистването на България от комунягите ! Никаква милост !

 17. FAKT Отговор

  27.09.2017 в 21:57

  Българите и руснаците НИКОГА не са биле братя – те са ДАЛЕЧНИ братовчеди. # Братя са руснаците и украинците, както и българите, македонците и сърбите. # Но след като видяхме как руснаците заклаха собствените си братя (украинците) и как насъскват един срещу друг братовчедите си (българи сърби и македонци) не ни остава нищо друго освен да поддържаме МАКСИМАЛНА дистанция с Кремъл и да не допускаме трета Москвска окупация, защото това ще бъде края на хубавата ни Българийка – Амин . . .

 18. ИВАНОВ Отговор

  10.01.2018 в 18:22

  Комуняги а, мама ти малоумна. Та те, комунягите са на власт днес.КАКВИ СА БИЛИ БОКО ТИКВАТА, 6-КА цВЕТАНОВ И ЦЯЛОТО ПОЛИТБЮРО НО ГРОБ,които от комуняги са станали ГРОБАРИ. И ДО ЕДИН ВЕРНИ НА ЦРУ И ВСЕКИ, КОЙТО ДАДЕ ДОЛАР ПОВЕЧЕ.ПРОДАЖНА ПАПЛАЧ, ГОТОВА ДА СЛУЖИ И НА ДЯВОЛА, СТИГА ДА ИМА ОБЛАГИ ОТ ТОВА. Те и на времето са биле толкова комунисти, колкото са демократи сега. Мафиоти и армия от крадци и мошеници, опоскали българския народ и държава,в подготовка за нейното фалиране, по заповед на ЕС и САЩ.

 19. Емилия Отговор

  24.02.2018 в 1:21

  Иво, както винаги перфектен. Много смешно ми беше когато гледах гласът на България и видях как две славянки си говорят на английски, останах безмълвна и ме беше срам, не допусках, че може да се случи, страх ме е за бъдещето на нашите деца.

 20. дръндер Отговор

  24.06.2018 в 19:03

  Интересни са пастърмясалите дърти кощрамби – бивши седесарки, а сега соросоидни реститутки и проститутки, задължително боднали по едно синьо евро-байряче в гъза , които плюят с пяна на уста по героя на анти0комунистическите си фашистки оргазми,…тъпи дърти крави!

 21. презервоар Отговор

  31.07.2018 в 18:25

  Когато позавяхващи лелки започнат да заместват липсващите им оргазми с вдигнатия юмрук на чучелото на соц- курветините Йотова и Нинова, а именно т.н. президент, то налице е вече явна конкуренция между дъртите брантии. Разбра ли ма, тъпа овцо !!

 22. Иванов Отговор

  25.02.2022 в 22:42

  Румене, след като се преклони пре материала на фашистите зад НДК бях готов са те заплюя, реших че и ти си един от соросоидите, продал се за шепа долари. А сега, виж че си променил позицията. Какъв си в края на краищата – евроатлантик или русофил?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *