Росен Ангелов – Информатор на ДАНС! Затова не са го вкарали в Затвора! Властта Крие Масовия Убиец от Нови Искър – СИН НА МЕСТЕН ПАТРОН ОТ ГЕРБ

7

Преди часове тялото на обвинения в шесторното убийство в Нови Искър Росен Ангелов беше открито близо до вилата му край Луково. Версията на прокурата и следствието, че именно той е кръвожадният килър, който избил цяло семейство от ревност към бившата си приятелка Кети, изобщо не е убедителна – нито за майката на убития Боби, нито за местните в Нови Искър, нито за обществото.

Историята със самоубийството му също буди много подозрения. Мнозина дори го предричаха, тъй като стана ясно, че убитите Кети и Неделчо са се занимавали с доста съмнителни сделки. А в тефтерчето, открито до тялото на жената, са записани данни от последните парламентарни избори. Майката на убития Боби пък заяви, че не вярва Росен да е убиецът. А по- скоро удобната изкупителна жертва. За капак ще добавим и публикация на вестник „Труд“, в която информатор на медията от полицейските среди  твърди следното: „Росен Ангелов беше информатор на ДАНС и полицията и по тая причина остана на свобода, вместо да излежава 8-годишната си присъда за педофилия- Да, Службата си го пазеше като особено ценен кадър и му спести дългогодишно търкане на наровете“.

В неделя „Правен свят“ публикува решения на Софийския окръжен съд и на Върховния касационен съд именно за тази присъда на Ангелов. От тях става ясно, че преди 11 години той е бил адресно регистриран в бл. 325 на столичния кв. Надежда, а по същото време е работел като таксиметров шофьор, въпреки че в свидетелството му за съдимост пишело, че е осъждан.

Няколко часа преди полицията най- после да открие тялото на Росен Ангелов, друго шокиращо разкритие взриви мрежата. Коментар под материал в сайта „Афера“ хвърля сензационна светлина върху масовото убийство в Нови Искър. Написаното от потребителя „Иван“ дава сензационно нова насока на случая, който разтърси България.

Публикуваме написаното едно към едно:

„Истината за убийството:
Убиецът е тийнейджър, син на местен големец от Нови Искър близък до ГЕРБ. Пистолета е Валтер П22, регистриран на името на бащата. Това момче е имало отношение към дъщерята, затова момичето е убито само с ЕДИН изстрел в слепоочието, а тялото му не е обезобразено, като на останалите. Най-много гавра е понесло тялото на Боби, който за разлика от другите членове не е бил застрелян единствено с цел да бъде убит, а е направен опит да бъде наказан заради сексуалното му отношение с момичето, като е прострелян в гениталната зона.

Профилът на тийнейджъра убиец във фейсбук е свързан с профилите на двете други деца, съветвам журналистите да ги преснимат възможно най- бързо и да следят, дали има промяна в листата с приятели, както и да разпитат другите деца дали забелязват някой да се махнал от листата след нова година.

На 31 декември, около 9 часа, момчето е било пуснато в къщата, в качеството си на приятел на Боби и дъщерята. Възникнал е скандал между тях, при което Боби и Момичето се качват в стаята, пускат си музиката силно и го оставят долу с Кети и Неделчо за да го игнорират. Неделчо се обажда на големият си син Георги, който също го познава, вероятно са били и приятели, да дойде да го успокои. Не са викали полиция, не е правен опит и да бъде изхвърлен, понеже са знаели чий син е, а не са очаквали това, което ще последва.

Когато Георги е дошъл скандала е ескалирал и тийнейджъра е започнал екзекуцията на семейството. След което се е прибрал вкъщи, изкъпал се е, преоблякъл се е и е отишъл на тийнейджърския купон, на който са били канени Боби и Момичето.

Забележете нещо много важно – телата на всички убити и джипа БМВ са били в къщата на 1 януари през деня! В същият ден това лайненце разказва всичко на баща си и той почва да организира заличаването на следите. Къщата в Луково, в която живее Росен Ангелов е собственост на бащата и ако журналистите се постараят малко повече ще научат и името му.На 1 януари вечерта, чистачите отиват в къщата на убитите и извличат тялото на Кети, разбиват предното дясно стъкло, защото не искат да оставят следи, а не намират веднага ключовете в къщата и не рискуват да ровят из нея. Подкарват джипа до кладенеца, изхвърлят тялото и умишлено тефтерчето.

На 2 януари е убит и Росен Ангелов, а тялото му изхвърлено някъде близо в околностите. МВР не направи ювелирна акция по залавянето му, а нарочно блокира цяло Луково, за да обвини журналистите, че той е избягал благодарение на тях.

Импровизираното стрелбище в двора на Росен е набързо сглобено, по шишетата няма почти никакви следи от куршуми, а голямата желязна плоча има една центрирана група от 22 калибър, а останалата повърхност е почти чиста. Да мъкнеш такава плоча, а да я простреляш с по- малко от един пълнител е нерационално.
Хайде да видим дали ще пуснете това.
Митко“

източник

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

7 КОМЕНТАРИ

  1. Е ТОВА Е КАКТО ВИНАГИ ИСТИНАТА НА ЛЪЖИТЕ ОТ ПОЛИЦАИТЕ И ЖУРНАЛИСТИТИ НЕ ПОВЯРВАХ ДАЖЕ ЗА МИГ ЗАЩОТО ВЕДНАГА ЗАМИРИСАХА НА БОЙКОВИ РАБОТИ И ТОЗИ ГРЕШНИК ДНЕС ЧАК В ИСТАНБУЛ ТРУПА ДРУГИ ГРЕХОВЕ БЕЗ БОЙКО НИЩО НЕ СТАВА ПОЛИЦАИТЕ ЛЪЖАТ ОТДАВНА СМЕ НАЯСНО НАРОДНАТА ПОЛИЦИЯ КАК НИ ПАЗИ СЛЕДОВАТЕЛНО БЪЛГАРИЯ НЕ Е МЯСТО ЗА ЖИВЕЕНЕ

  2. Доказателство за чудовищно наглата манипулация е публикуваният цветен колаж на образа на Росен. Като се вгледа човек в цветната снимка, личи, че е скалъпена от две снимки на двама различни мъже, при което се е получил един несъществуващ, крив образ! Двете половини – дясна и лява, са съвсем различни! Цветовете, носът близо до основата на единия има лека чупка, при другия липсва. Ушите, брадичката, вратът, раменете са съвсем различни, което е пряко доказателство, че ни лъжат! Ако все още има съмнения за това, тая ЦВЕТНА СНИМКА ВСЕ ОЩЕ НЕ СА Я МАХНАЛИ И ДОКАЗВА, ЧЕ НИ ЛЪЖАТ!

  3. ВИНОВЕН ГО ОСТАВИХА НА СВОБОДА НЕВИНЕН ГО УБИХА ИЗПОЛЗВАН И ИЗХВЪРЛЕН ОТ ИГРАТА НА УПРАВЛЯВАЩАТА МАФИЯ

  4. Това е истината или някъде там.двама са били и явно не им е за първи път да убиват.всичко останало са скалъпени версии без покритие.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *