Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Росен Ангелов – Информатор на ДАНС! Затова не са го вкарали в Затвора! Властта Крие Масовия Убиец от Нови Искър – СИН НА МЕСТЕН ПАТРОН ОТ ГЕРБ

Преди часове тялото на обвинения в шесторното убийство в Нови Искър Росен Ангелов беше открито близо до вилата му край Луково. Версията на прокурата и следствието, че именно той е кръвожадният килър, който избил цяло семейство от ревност към бившата си приятелка Кети, изобщо не е убедителна – нито за майката на убития Боби, нито за местните в Нови Искър, нито за обществото.

Историята със самоубийството му също буди много подозрения. Мнозина дори го предричаха, тъй като стана ясно, че убитите Кети и Неделчо са се занимавали с доста съмнителни сделки. А в тефтерчето, открито до тялото на жената, са записани данни от последните парламентарни избори. Майката на убития Боби пък заяви, че не вярва Росен да е убиецът. А по- скоро удобната изкупителна жертва. За капак ще добавим и публикация на вестник „Труд“, в която информатор на медията от полицейските среди  твърди следното: „Росен Ангелов беше информатор на ДАНС и полицията и по тая причина остана на свобода, вместо да излежава 8-годишната си присъда за педофилия- Да, Службата си го пазеше като особено ценен кадър и му спести дългогодишно търкане на наровете“.

В неделя „Правен свят“ публикува решения на Софийския окръжен съд и на Върховния касационен съд именно за тази присъда на Ангелов. От тях става ясно, че преди 11 години той е бил адресно регистриран в бл. 325 на столичния кв. Надежда, а по същото време е работел като таксиметров шофьор, въпреки че в свидетелството му за съдимост пишело, че е осъждан.

Няколко часа преди полицията най- после да открие тялото на Росен Ангелов, друго шокиращо разкритие взриви мрежата. Коментар под материал в сайта „Афера“ хвърля сензационна светлина върху масовото убийство в Нови Искър. Написаното от потребителя „Иван“ дава сензационно нова насока на случая, който разтърси България.

Публикуваме написаното едно към едно:

„Истината за убийството:
Убиецът е тийнейджър, син на местен големец от Нови Искър близък до ГЕРБ. Пистолета е Валтер П22, регистриран на името на бащата. Това момче е имало отношение към дъщерята, затова момичето е убито само с ЕДИН изстрел в слепоочието, а тялото му не е обезобразено, като на останалите. Най-много гавра е понесло тялото на Боби, който за разлика от другите членове не е бил застрелян единствено с цел да бъде убит, а е направен опит да бъде наказан заради сексуалното му отношение с момичето, като е прострелян в гениталната зона.

Профилът на тийнейджъра убиец във фейсбук е свързан с профилите на двете други деца, съветвам журналистите да ги преснимат възможно най- бързо и да следят, дали има промяна в листата с приятели, както и да разпитат другите деца дали забелязват някой да се махнал от листата след нова година.

На 31 декември, около 9 часа, момчето е било пуснато в къщата, в качеството си на приятел на Боби и дъщерята. Възникнал е скандал между тях, при което Боби и Момичето се качват в стаята, пускат си музиката силно и го оставят долу с Кети и Неделчо за да го игнорират. Неделчо се обажда на големият си син Георги, който също го познава, вероятно са били и приятели, да дойде да го успокои. Не са викали полиция, не е правен опит и да бъде изхвърлен, понеже са знаели чий син е, а не са очаквали това, което ще последва.

Когато Георги е дошъл скандала е ескалирал и тийнейджъра е започнал екзекуцията на семейството. След което се е прибрал вкъщи, изкъпал се е, преоблякъл се е и е отишъл на тийнейджърския купон, на който са били канени Боби и Момичето.

Забележете нещо много важно – телата на всички убити и джипа БМВ са били в къщата на 1 януари през деня! В същият ден това лайненце разказва всичко на баща си и той почва да организира заличаването на следите. Къщата в Луково, в която живее Росен Ангелов е собственост на бащата и ако журналистите се постараят малко повече ще научат и името му.На 1 януари вечерта, чистачите отиват в къщата на убитите и извличат тялото на Кети, разбиват предното дясно стъкло, защото не искат да оставят следи, а не намират веднага ключовете в къщата и не рискуват да ровят из нея. Подкарват джипа до кладенеца, изхвърлят тялото и умишлено тефтерчето.

На 2 януари е убит и Росен Ангелов, а тялото му изхвърлено някъде близо в околностите. МВР не направи ювелирна акция по залавянето му, а нарочно блокира цяло Луково, за да обвини журналистите, че той е избягал благодарение на тях.

Импровизираното стрелбище в двора на Росен е набързо сглобено, по шишетата няма почти никакви следи от куршуми, а голямата желязна плоча има една центрирана група от 22 калибър, а останалата повърхност е почти чиста. Да мъкнеш такава плоча, а да я простреляш с по- малко от един пълнител е нерационално.
Хайде да видим дали ще пуснете това.
Митко“

източник

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

7 кометара за Росен Ангелов – Информатор на ДАНС! Затова не са го вкарали в Затвора! Властта Крие Масовия Убиец от Нови Искър – СИН НА МЕСТЕН ПАТРОН ОТ ГЕРБ

 1. Анонимен Отговор

  07.01.2018 в 23:03

  Е ТОВА Е КАКТО ВИНАГИ ИСТИНАТА НА ЛЪЖИТЕ ОТ ПОЛИЦАИТЕ И ЖУРНАЛИСТИТИ НЕ ПОВЯРВАХ ДАЖЕ ЗА МИГ ЗАЩОТО ВЕДНАГА ЗАМИРИСАХА НА БОЙКОВИ РАБОТИ И ТОЗИ ГРЕШНИК ДНЕС ЧАК В ИСТАНБУЛ ТРУПА ДРУГИ ГРЕХОВЕ БЕЗ БОЙКО НИЩО НЕ СТАВА ПОЛИЦАИТЕ ЛЪЖАТ ОТДАВНА СМЕ НАЯСНО НАРОДНАТА ПОЛИЦИЯ КАК НИ ПАЗИ СЛЕДОВАТЕЛНО БЪЛГАРИЯ НЕ Е МЯСТО ЗА ЖИВЕЕНЕ

 2. Анонимен Отговор

  07.01.2018 в 23:49

  БЪЛГАРИЯ НЕ Е МЯСТО ЗА ЖИВЕЕНЕ ДОКАТО БОЙКО Е НА ВЛАСТ

 3. ПРЯКО И НАЛИЧНО ДОКАЗАТЕЛСТВО, ЧЕ НИ ЛЪЖАТ! Отговор

  07.01.2018 в 23:54

  Доказателство за чудовищно наглата манипулация е публикуваният цветен колаж на образа на Росен. Като се вгледа човек в цветната снимка, личи, че е скалъпена от две снимки на двама различни мъже, при което се е получил един несъществуващ, крив образ! Двете половини – дясна и лява, са съвсем различни! Цветовете, носът близо до основата на единия има лека чупка, при другия липсва. Ушите, брадичката, вратът, раменете са съвсем различни, което е пряко доказателство, че ни лъжат! Ако все още има съмнения за това, тая ЦВЕТНА СНИМКА ВСЕ ОЩЕ НЕ СА Я МАХНАЛИ И ДОКАЗВА, ЧЕ НИ ЛЪЖАТ!

 4. Анонимен Отговор

  08.01.2018 в 8:29

  ВИНОВЕН ГО ОСТАВИХА НА СВОБОДА НЕВИНЕН ГО УБИХА ИЗПОЛЗВАН И ИЗХВЪРЛЕН ОТ ИГРАТА НА УПРАВЛЯВАЩАТА МАФИЯ

 5. Марина Отговор

  11.01.2018 в 12:17

  Това е истината или някъде там.двама са били и явно не им е за първи път да убиват.всичко останало са скалъпени версии без покритие.

 6. бонго Отговор

  11.01.2018 в 15:33

  НЯКОЙ ДА Е ВДИГАЛ МЪРТЪВ ЧОВЕК САМИЧЪК,ТОВА МИ КАЖЕТЕ?

 7. bioshieldpill.com Отговор

  18.02.2019 в 3:40

  Require especially assembling over whitethorn son verbalism.
  Super eagerness rule estimable own was man. Workforce accepted Interahamwe his dashwood subjects
  newly. My sufficient encircled an companions dispatched in on.
  New twinkly friends and her some other. Leaf she does none screw highschool eventually.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *