Ромски Терор! 19-годишен Циганин Уби Баба с Щанга, за да й открадне пенсията! Докога, господа управляващи?

8

cigan11Жителите на врачанското село Малорад скочиха на бунт.  87-годишна жена бе нападната в дома си посред нощ, убита жестоко и ограбена.

Днес началникът на полицейското управление в Бяла Слатина Красимир Йончев трябваше да отговори какво се случва в селото, но се държа като герой на разпит. Той обяви, че всичко е следствена тайна и не може да потвърди или отрече, че жената е бита и ритана, че е удряна с щанга, че по гърба й има над 30 рани.

В желанието си да замаже положението, той заяви нещо безумно: „Не мога да кажа дали жената е бита, нито пък как се е случило убийството,  понеже тече производство. Задържали сме лице, за което има доказателства, че е извършителят, но текат следствено-процесуални действия“.

По думите му излиза, че баба Цветана не е бита, но пък е убита, а може би не е и убита, а като е видяла престъпника с щангата през нощта, е умряла от… радост! Щастлива, че най-после и нея са я навестили изедниците.

cigan12

Не е ясно дали е имало кражба или не, но в същото време трупът на жената е открит не в спалнята, а в другата стая, а около него имало разхвърляни вещи и документи. Според свидетелите тя била цялата в синини. Намерили я съседи, които се учудили защо пердето й било спуснато. Обикновено ставала рано и го дърпала да влиза светлината.

В началото мислели, че спи, после започнали да викат, накрая влезли и я намерили безжизнена.

По-късно бил задържан внукът на друга възрастна жена – циганка от съседната къща, която била приятелка на починалата и й помагала да си копае двора.

Гледката беше страшна, кълнат се свидетелите.

Хората, събрали се на площада, започнаха да се оплакват един след друг. Семейство разказа, как било пребито една нощ заради няколко лева. Жена сподели как мъжът й починал от диабет и от уплах след обир и побой на мародери.

Друг се изжали, че му откраднали магарето.
Не е установено да е имало кражба или грабеж при Цветана, заяви Йончев на фона на хора от оплаквания насреща му. А какво е имало? Среднощният гост е дошъл да пие кафенце, а бабата от вълнение паднала на земята и се ударила… и така 30 пъти?

Гаврата с родителите, с бабите и дядовците ни продължава!

Борисов и Бъчварова се удрят в гърдите, кълнат се, че първа и основна грижа им е битовата престъпност. Но това е само на думи. Не минава и ден без да посегнат на самотна старица или да пребият цяло семейство.

Не минава ден без поредното безчинство по селата и посегателство върху немощни старци.

Вместо да изживеят последните си месеци или години в спокойствие, те умират в кошмари и болка, гледайки безпомощно убийците си в очите.

Нямало пари за камери, каза кметът.

Парите на общината били блокирани заради дългове.

Не е проблемът в камерите.

Проблемът е в полицията, която трябва да пази хората, както пее Веско Маринов. И в политиците, които трябва да им осигурят спокоен живот.

И в магистратите, които всеки божи ден издават условни присъди за убийство.

И в цялата ни прогнила, корумпирана и невършеща никаква работа управленска върхушка, която отдавна трябваше да бъде изметена.

Останалото са приказки!

Терор!

И убийства!

Междувременно вчера роми пребиха до смърт 62-годишен инвалид в село Свирково. Арестувани са петима, от които само един  пълнолетен…

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

8 КОМЕНТАРИ

  1. А НА БЪЛГАРИНА,КОЙТО ОШАМАРИ ЦИГАНЕТО ИСКАТ ДА МУ СМЕНЯТ МЯРКАТА ЗА НЕОТКЛОНЕНИЕ…ДНЕС ЩЕ СЕ ПРЕРАЗГЛЕЖДА В СЪДА.ИСКАТ ДА СЕ ОТМЕНИ ПУСКАНЕТО ПОД ГАРАНЦИЯ.
    ЗНАЧИ ЗА БЪЛГАРИТЕ ТОРМОЗ ДО ДУПКА(БЕЗ ДА Е СЕРИОЗНО ПОСТРАДАЛ НЯКОЙ),А ЗА МАНГАЛИТЕ ТОЛЕРАСТИЯ И ПЕДЕР*СТИЯ ДА СИ ГРАБЯТ И УБИВАТ НА ВОЛЯ!!! ДА ВИ ТАКОВАМ ГНУСНОТО ПРАВИТЕЛСТВО И МАНГАЛОПОКЛОННИЧЕСКИТЕ ЗАКОНИ!!!

  2. Да се върне смъртното наказание. Око за око зъб за зъб. Друго лекарство против престъпността няма.

  3. За такива Гадове дране на площада,но пред очите на останалата подобна паплач,за да знае какво я очаква!!!

  4. Все по-вече се замислям, че не са виновни циганите, нито турците, нито арменците,нито някое друго етническо малцинство.
    Има едно малцинство, от 240 другари демократи, които ни е.ават мамата и заради които, се случва всичко това. При бай Тошо може и да е било зле, според някои хора, но беше спокойно, защото милицията имаше права. А полицията сега козирува на мангалята, че и бой ядат!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *