Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Родителите на Бербатов се разведоха след 20 години отлагане

БЕРБАТОВА1Родителите на Димитър Бербатов– Маргарита и Иван Бербатов се разведоха най-после. Районният съд в Благоевград  обяви брака им за разтрогнат  по причина „дълбокото му и непоправимо разстройство“.

Делото за развода бе по искане на Иван Бербатов, който се мотивира, че любовта между тях отдавна вече си била отишла. Двамата се бракували още през 1980 г., но от много години не били заедно – той живее в София, а тя се подвизава в Благоевград. Двамата им синове Димитър и Асен също отдавна били самостоятелни и имали свои семейства.

След като брачната им връзка де факто  отдавна се е скъсала, Иван  поиска да сложи и де юре край, без да обвинява никого за случилото се.  Той доведе двама свои приятели от София, които свидетелстваха , че той живее сам в апартамента си от цели 20 години и никога не били виждали съпругата му дори и на гости  при него.

Няколко години Маргарита се противеше и се кълнеше, че няма да  му даде развод посмъртно, но накрая клекна

Тя  изобщо не се появи в съда, макар че в писмения си отговор бе изразила несъгласие с  развода. Целият  процес струва само 50 лв. на Иван Бербатов –  стойността на държавната такса . Двамата са осъдени и да платят на държавата по 15 лв. за съдебни разноски.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *