Рогоносецът Сираков си го върна на годеницата си, нарече я глупачка

1

Христо Сираков БилянаБизнесменът Христо Сираков си отмъсти жестоко  на бившата си годеница Биляна Евгениева, която  му сложи рога пред цяла България с вървежния и подходящ за целта  футболист Благой Георгиев.

Ответният удар  на Ицо Стоте манекенки явно беше добре обмислен. Той не реагира веднага, а  изчака да мине време от горещата целувка на пътя между Биляна и Благо Джизъса, за да нанесе удара там, където доста боли – по гордостта.

Христо Сираков тържествено  благодари на Благой Георгиев, че му е отворил очите относно това  що за жена си е избрал за годеница и че му е спестил бъдещи сериозни харчове по нея.

Не съжалявам за това, че разбрах  от телевизията за изневярата на Биляна, даже напротив. Логично ,  когато двама души са заедно от доста време,  неизбежно изневярата да се появи. Но когато хората  са достатъчно интелигентни и умни, те изнверяват така, че половинката им да не разбере за това и да й спестят разочарованието. Очевидно Биляна  е от хората, които не могат  да се похвалят с такъв умствен капацитет, а аз пък трудно  мога да търпя глупава жена до себе си, каза  Сираков и буквално размаза Биляна с твърдението си, че е глупачка.

Стате манекенки каза, че не познава футболиста, който му сложи рога. „Не го знам изобщо този лигльо. Не го познавам, а и не ми трябва. Решил да се  пробва, опитал при годеницата ми и успял. Да е жив и здрав! Нито той, нито Биляна Евгениева означават изобщо  нещо за мен, нито пък ще означават в бъдеще, каза Христо Сираков и допълни, че е „оправил“ и Елена Кучкова.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Глупак си ти, байно! Хем да са млади, хем да не ти изневеряват. Няма такъв филм

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *