Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Робството е пълно! Останаха душите ни и Те идват за тях!

Разбрахте ли сега за какво е целия този натиск с ваксите?

 1. Както казват евреите, кой каквото и да ти говори, на края всичко опира до едни пари.

Това, което ни се продава като масово, търговско наименование “хаксина”, нито по медицинска дефиниция, нито по свойства е такава. Произведени са едни много бройки, които трябва да се пласират. И не, не са безплатни! Нашите правителства, на които сме им поверили нашите пари от данъци и такси, са ги опукали за субстанциите. Срещу солидни комисионни, разбира се.

Фармацефтичната индустрия е една от най-жестоките, от най-богатите и с най-силно лоби. Те правят повече пари от наркобароните, проституцията и порнографията взети заедно – представете си какво чудовище е това!!!

Моя колежка финландка, от ПР университета, се хвана на работа като комуникационен специалист в един от гигантите. Беше супер щастлива – плащаха й чисто по 30 000 евра на месец, пътуваше само бизнес и първа класа, ползваше ВИП услуги. След година момичето ревеше, искаше да напусне защото не издържаше повече на това, което се случваше в корпорацията. “Съзнателно осакатяват хора, играят си с човешкия живот, а аз трябва да им покривам престъпленията и да им замитам мизериите!”. Е, не й разрешиха да напусне – беше видяла твърде много….

През 2020, въпреки жестоките локдауни и икономически кризи, в света са се пръкнали над 150 нови милиардера – почти всичките са или от фармацията или от АйТи бранша….

 1. Киро Харвардеца за мен си остава едно просто момче. Първо, че преди да влезе в политиката, не си написа домашното и не изчисти проблема с канадския пасош. Второ, защото си мисли, че да управляваш една държава е като да си увеличаваш продажбите на фирмицата, дето продава био-тех бъркочи? И трето, щото си е по канадски наивен селяк с либерални, сдуханяшки уклони. Той дори не осъзнава какви глупости ръси и че това се наказва с цялата строгост на закона!

Убеждава ни ентусиазирано, че факсинирвайки цялото население, ще се създаде един уникален регистър, който видите ли, ще се продаде после супер изгодно на Амазон?! Ало, Харварда, да сте чували за защита на лични данни? За национална сигурност? За неприкосновеност?…. Кой ти дава правото на теб да ми продаваш не само административната, но и здравословната информация на частна, чужда корпорация?! Държавата дилър ли се явява?!

 1. Билчо Гейтсов преди 20 години го направи този номер с компютрите. Неговите хора почнаха да пускат червеи и вируси, да ни заразяват компютрите чрез мрежата, а после да ни предлагат нортъни, за да ни оправят. Минаха на следващо ниво – вече софтуера на майкрото си вървеше и с антивируса – ваксата. След това почнаха да ни предлагат абонамент – всяка година си плащаш за нов антивирус. Да припознавате схемата с факсините? Билчо просто ни третира като пазар, при това сигурен, на който спокойно ще си пласира до живот и то на всички, продукцията.

А, политиците – те са само машите, изпълнителите…

 1. Изкуствено раздухаха енергийна криза, макар, че Путин заяви, че Русия може веднага да вдигне доставките на газа, колкото е нужно на потреблението и ни натрисат “зелена” енергия, въпреки, че човечеството още не е дорасло технически за такава. Това автоматично повлича увеличаването на цените във всички сектори, свиването на потреблението, безработица и депресия.

Така, наплашиха ни, отнеха ни средството за препитание, собствеността, сложиха контрол върху парите – робството е пълно.

Миналата седмица получих писмо от холандската ми банка, че фирмените ми сметки ще имат отрицателна лихва – демек, за да ми използват парите, аз трябва да им плащам! В същото време няма начин как да правим кешови плащания, едно, че се наказва от закона, второ, че банките съвсем премахнаха хартиеното евро в Холандия. С една приятелка в неделя половин час обикаляме да намерим автомат да изтеглим пари за църква.

Шведите имат една много хубава поговорка: “Никога не притискай някого до ъгъла, остави му вратичка за изход!”.

Е, тия толкова заалчняха, че забравиха, че най-опасен е човекът, който няма какво да губи.

А ние вече имаме ли нещо останало? За по-малко от три години ни взеха свободата на придвижване, на общуване, правото на труд, на образование, на собственост, а вече посягат и на телата ни, и на децата ни.

Остават душите. И тях ли ще отстъпим?

Мариела Нордел

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

4 кометара за Робството е пълно! Останаха душите ни и Те идват за тях!

 1. Иван Отговор

  27.10.2021 в 0:41

  Душите не могат да ни вземат, те са Негови, на Бог, на Създателят. Тях не могат да ни вземат, но могат да направят земното им пребиваване, едно голямо изпитание. Ако така се чувствате сигурни, вдигнете глави, можем да си отвоюваме и телата и след това, времето за пребиваване тук. Страхът, един вграден механизъм за самоопазване, се ползва за автоунищожение. Първият враг е той. Много хора приемат за чиста монета това, което им казал лекарят им или професорът от телевизора, публикацията в нета или официален държавен източник. Замислете се, страхът е алармата, но защитата са решенията, които вземате сами, на базата на собствен опит, логика или доверен източник, а понякога всички тези заедно. Най-вредно е да се оставите на паниката, особено на стадната паника на тълпата. Човекът е добре направена машина, в нея за всичко е помислено, това е доказателството за божествен произход. Ако имате вяра, която на много от вас е отнета, дали заради комунистическата религия или по други причини, просто трябва да се оповавате на нея. Вярата е огромна защитна стена, защото никой примерно не се страхува от преминаване през една врата, каквато е смъртта, но ако след нея следва нищото, човекът започва да трепери. Даже в този случай, логиката ми казва, голяма работа, ти няма да го усетиш. Със сигурността, че съществуването не приключва в „онзи момент“, ти имаш сила да се изправиш срещу него и да се бориш, само защото искаш още от живота. Превърнеш ли се в нечий биоробот обаче, оставаш да живееш за него. Това е недопустимо от човешка гледна точка, не знам как е от гледната точка на сломените и не искам да науча. За това написах „По добре да умра, отколкото да се ваксинирам!“ Където и да ида, няма да е по волята на друго същество, нямащо правата на Бог, Създателят. Хората с вяра продължават, но не бъркайте вяра и религия. Вярата е вътрешно усещане, сила, а религията методика за действие, която обикновено е изкривена от интерпретации.

  • Хм Отговор

   27.10.2021 в 9:58

   И аз като Киро Харвардеца само да кажа – с подписване доброволно съгласие за ваксиниране именно става продаване душата на тъмните сили. Какво пишело в Евангелието – че преди идването на Антихриста никой няма да може да продава и купува ако няма печата на Звяра на челото си. Но условието е ДОБРОВОЛНО, по своя воля да приемеш този печат. Подписваш се,че си съгласен, че към никого никакви претенции няма да имаш КАКВИТО И ПОСЛЕДСТВИЯ да има от ваксината и си готов. Душата не могат да ти я отнемат, но сам ти можеш да я продадеш. Гьоте – Фауст; филма „Ангелско сърце“ с Мики Рурк и т.н.

 2. Валентин Ангелов Отговор

  27.10.2021 в 6:41

  За това говоря от години.И както винаги го споделям , ние обикновените хора , вече е крайно време да ги почваме , да избиваме всички продажни изроди , които манипулират , ограбват и лъжат Суверена.Така както го правят в Китай.Мисля вече на всички им става ясно че , ако се продължава да се водим по политическата върхушка , сме обречени на робство , и не малка част на унищожение.

 3. ЕОЧ Отговор

  27.10.2021 в 15:36

  „да теглим пари за църква“ това означава ли, че в църквата се плаща? Какво се плаща – вход, удоволствието че си вътре, или поучаването, което си получил под формата на проповед? Поредната причина да не съм религиозна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *