Ренета Инджова: Борисов няма да пусне Властта без Кръв! Утре е Денят X. Може да се стигне до Гражданска Война! (С ВИДЕО)

4

Не мога и не искам да съм в обувките на мафиота Борисов. Затова няма и да го анализирам. Мога само да го призова по най-бързия начин да си подаде оставката, да разпусне узурпирания от Шайката му парламент, защото тъкмо НС е най-стабилната колона, която крепи Диктатурата Му.

Веднага след него оставка да подаде и главният Му прокурор Иван Гешев.

Това заяви бившият премиер на България г-жа Ренета Инджова пред бТВ. Тя сподели, че всеки ден от началото на протестите е пред Министерски съвет като обикновен гражданин.

“Винаги съм се борила срещу мафията, и като министър-председател, и като гражданин. На протестите съм за бъдещето, за свободата, заради децата на България”, коментира тя.

Лозунгите на протестиращите говорят за истинско осмисляне на политическата действителност у нас и за правилен политически поглед, коментира Инджова.

„През последния месец страната ни е във фокуса на всички големи световни медии с един и същ профил – чекмеджета с пари, оръжие на бюрото. “Бойко Борисов така и не опроверга тия данни, не стартира проверка кой го е „аранжирал”, от което следва, че всичко публикувано (снимки, аудиозаписи и пр.) е истина, изтъкна тя.

“Тръпки ме побиват от това, което се готвят да направят управляващите. Борисов и Хунтата му са готови да бранят властта си с кръв, защото знаят, че паднат ли- ще напълнят затворите. Затова ще тъпчат върху протестиращите, ще ги газят в отчаян опит да смажат протеста. А народът ни е така разгневен и с толкова насъбрана обидата от безправието, от несправедливостта, от робския начин на живот, че няма да се спре. Колкото и да са обречени на неуспех усилията им и каквато и груба сила да хвърли властта срещу демонстрантите, те ще ще продължат напред… и ще стане страшно”, смята Инджова.

Според нея институциите са узурпирани от една диктаторска власт и нейната прокуратура.

“В същото време те можем и нямаме право да връщаме назад гнева на хората, защото тогава те ще пострадат от издевателствата на едно полудяло във властта си, в престъпленията, в поругаването на реда, реваншистки настроено управление”, подчерта тя.

Инджова обясни, че в началото на протестите може би е имало повече възрастни хора, но с напредването на времето младите вече преобладават.

“Сред демонстрантите има много младежи и девойки, които учат в чужбина. Има и такива, които се връщат от там и заварват тукашната безизходица. Има и много, които работят там и са основен източник на инвестиции в България. Това са поне половината от активните участници в протестите. Това са хора, които работят навън и носят пари. И те сега остават без перспектива.

Но по-страшни за управлението са другата половина – онези, смазаните от живота в България, онеправданите, озлочестените… те са бесни… и няма да проявят никаква милост към Диктатурата на ГЕРБ“, заяви Ренета Инджова. Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

ВНИМАНИЕ! В ПОНЕДЕЛНИК, В 7 СУТРИНТА ВСИЧКИ ПРЕД ПАРЛАМЕНТА С ПРИЗИВА: „ВСИЧКИ ВЪН!“ ОТ ПОНЕДЕЛНИК – ГРАЖДАНСКО НЕПОДЧИНЕНИЕ И НАЦИОНАЛНА СТАЧКА! БЛОКИРАМЕ МАГИСТРАЛИ, БУЛЕВАРДИ, ГАРИ, АВТОГАРИ, ЛЕТИЩА, ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ И ОБЩИНСКИ СГРАДИ… ЦЕЛТА Е ПЪЛНА БЛОКАДА НА ДЪРЖАВАТА – ДО ОСТАВКАТА НА ХУНТАТА! От организаторите на националния протест проф. Велислав Минеков, адв. Николай Хаджигенов, Арман Бабикян.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

4 КОМЕНТАРИ

  1. За мен единствения достоен управляващ след 1989г е госпожа Инжова Единствено за нея бих гласувала при евентуални избори Знам че моят глас и мнение е без значение, но това е МОЕТО МНЕНИЕ и на никого не натрапвам

  2. Божееее, събери си вересиите… И тя ли е още на политическата сцена…?! Явно младите не знаят, че преди 1989 година беше преподавател в центъра по идеологически дисциплини на ВМЕИ „Ленин“, както и Иван Костов! Там случайни хора естествено нямаше, нито пък такива които не са изявени партийни членове, разбира се.

    • comment-е, егаси смешното тролче си. Не знаеш дали е в политиката в момента г-жа Инджова, обаче си много добре запознат с миналото й. И какво лошо намираш в това ако е преподавала политикономия. Ти си пълен идиот, бе. Бахти промития мозък. Да та ева в тъпака соросоиден и платен.

  3. Моите уважения към Инджова като гражданин, но тя е провален политик. Нито едно правителство след завършване на служебният й кабинет не пожела да я ангажира след това. Защо? Някои ще кажат, че зашито била честна, почтенна и неподкупна. Тя е такава, но в същото време е изключително непригодна за днешните съвременни изисквания към политиката. Не е новатор, не е свъвремено мислеща, не е продуктивна! Тя е old fashion political woman!
    Остаряли виждания, стари методи и похвати. Sorry Инджова но не те бива вече изобщо! Четенето на морал и никакви конкретни действия са абсолютно безплодни. Погрешни оценки за днешното време и изкривена представа за действителността и реалната политика. Кой й попречи до сега да се изяви като позиция и виждания??? Самата тя е безидейна и безплодна като политик! Мъртъв политик!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *