Рекорд! Тошо Тошев вдига шеста сватба, булката е с 40 години по-млада!

1

Тошо ТошевНякогашният неизменен и непоклатим главен редактор на  „Труд“ Тошо Тошев  ще прави  шеста сватба!

Съвсем без майтап  73-годишният медиен бос е хлътнал до уши в  40 години по-младата от него спортна  журналистка Цвета Маркова. Любовта им е толкова силна и взаимна, че двамата свили гнезденце и  живеят заедно от няколко месеца.

Незнайно как двете сърца са се слели в едно, но заради Тошев  младата Цвета в момента  се развежда със съпруга си, който работи като  митничар и на когото е родила две деца. Спорно е и при кого ще останат отрочетата – при баща си, или ще бъдат като зестра на младото семейство.

Тошев и Цвета се знаят още от „Труд“, където тя работила в спортната редакция. В мига, в който той се мести в „Преса“, тя веднага го последвала. Дали са имали тогава някаква закачка, не е ясно. Но когато фалира „Преса“, Цвета  става труженичка в сайта на Валерия Велева „Епицентър“.

Тошо Тошев пък е с доста слаб ангел и в биографията си има доста жени, чест от които негови съпруги. Със зъболекарката Рени той се е развел и после пак се е оженил за нея, след което последвал развод.  Любовните му истории с репортерки, сътруднички,  манекенки и фолкпевици също нямат край и никой не може да изброи всичките. 73 годишният младоженец  има и трима сина от три различни дами, били негови съпруги през годините.

https://youtu.be/80YGKTXMVqU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Ако някой ми каже какво има в пича на снимката и как може една 30 годишна да се влюби, ще повярвам!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *