Рачков прави коледно чудо – осиновява дете!

0

Рачков детеМитко  преживява кризата на средната възраст напоследък  и не се чувства много щастлив.

Той има нужда от нещо, което пак да го кара да се усмихва и да чувства, че е нужен. Надяваме се  покрай Коледа да получи своята добра вест, разказват  колеги на Димитър Рачков.

От няколко месеца комикът е предприел важна крачка в живота си, която обмислял от доста време – опитва се да осинови дете.

Проблемът  бил обаче в това, че социалните служби трудно предоставяли грижите за сираци на мъже,  особено ако те нямат сигурен  човек до себе си. Именно това бил въпросът, тъй като Митко от време на време се разделя  с Мария Игнатова, а двамата пък нямат брак. Освен това Мария категорично отказвала да ражда, за да не разваля фигурата си и най-вече рахата си. Тя има син от Петко Димитров и смята, че е изпълнила вече майчиния си дълг.

За щастие службите казали, че е вероятно  да го одобрят поне  един от двойката за приемен родител, което щяло да увеличи шансовете на Рачков да осинови детето, за което ще се грижи. В негов плюс е и фактът, че Рачков има добър и постоянен доход, както и син, за когото си поделя  грижите заедно  с майката, която пък е настояща съпруга на продуцента Евтим Милошев.

Водещият на „Господари на ефира“ бил потиснат от мисълта, че хората  около него се радват на стабилни и щастливи семейства, Зуека даже се разведе и се ожени отново и си има бебе, нищо че е близо на 50 години,   докато той за втори път прекъсва иначе сериозните си отношения с Мария и не живее постоянно с единственото си дете.

Въпреки че за пред обществото той и Игнатова продължават да поддържат лъжата, че са заедно, всички по-близки на къдравелкото знаят каква е истината. „Всички му натякват своето съжаление и съчувствие и това го ядосва още повече. Рачков винаги е мечтал за жена и две деца, но с Мария така и не успя да си я сбъдне“, коментират запознати.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/SHqAvZOXxQ0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *