Рамзан Кадиров обяви, че е получил заповед да прехвърли силите си в Донбас

26

„Приятели, чеченските части получиха заповед за предислоциране в Донбас. Започваме сраженията“, написа в Телеграм профила си Кадиров.

Лидерът на Чеченската република Рамзан Кадиров обяви в Telegram, че е получил заповед да прехвърли силите си в Донецката народна република (ДНР) в Източна Украйна, съобщи американският телевизионен канал CNN.

„Приятели, чеченските части получиха заповед за предислоциране на силите си. Териториите на Донецката народна република стават зона на отговорност. Съгласно заповедта, бойците на чеченските части трябва да започнат активни бойни действия и да освободят редица населени места в Донбас“, написа Кадиров.

По думите му „бойните части се подготвят за щурмови действия с активната подкрепа на Министерството на отбраната и Генералния щаб на Въоръжените сили на Руската федерация“.

Кадиров допълни, че „подобни заповеди за започване на офанзива“ са получили и частите на неговия батальон „Ахмат“, които в момента са разположени на „други участъци по линията на съприкосновение – в Запорожка и Херсонска област“.

„Там проведохме тактически учебни дейности, разпределение на задачите между командири и бойци, проучване на терена и разположението на силите на противника“, добави чеченският лидер.

След оттеглянето на щурмовите отряди на „Вагнер“ за активна почивка, бойните им задачи в Донбас се поемат на ротационен принцип от силите на „Ахмат“, коментират думите на Кадиров руски военни анализатори.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

26 КОМЕНТАРИ

 1. СЛАВА ВЕЛИК НАШ РОДЕН БРАТ РАМАЗАН КАДИРОВ !
  ИМАШ ОБИЧТА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД !
  МВЧТАЕМ СКОРО ДА ТЕ ПОСРЕЩНЕМ В БЪЛГАРИЯ ЗАЕДНО С БАТАЛЬОНА ТИ !

  ИДВАЙ БРАТ ПЪЛНО Е С УПРАВЛЯВАЩИ ФАШИСТИ ПЪЛГАРОУБИЙЦИ !

 2. Явно „българският“ народ много обича всички, но не България, българите и дори българските деца.
  Ще доди кадиров, ако не той ще доди ердоганоф, чикиджихасавоф, бийтулапешкироф или абдулаханъмоф.
  А може би вече са тук, но не ги виждате поради британаворварските розови балони.

  • Кадиров няма да дойде докато не каже главния мюфтия на Русия, а той сам казва, че е българин, макар, че официално се води татарин. Кадировци са в Украйна и отиват с ентусиазъм именно защото главния мюфтия е чел фетва – обявяване на свещен джихат. Войната в Украйна е обявена за джихат и затова кадировци са там. За мюсюлманина да се бие в джихат е благословия, а ако загине в джихат отива направо в Рая и 40 девици го чакат там.

   • Кадиров даже с гордост заяви, че са българи от рода Дуло.
    Целия свят се бутат да се нарекат българи, включително имах пример с един западноевропеец, той се скъса да реве, че бил тракиец и България е родината му. Само на нас ни пречупиха самоуважението и голяма част станаха българофоби.
    Затова ще ни отнемат родината- това им е била и първоначалната цел. Затова считам за нужно като така и така не можем друго да направим- поне да обясняваме където и колкото можем и знаем.
    Ако мислите,че е безсмислено- голяма работа свършихте всеки един от вас)
    Хубав, слънчев и усмихнат ден- да му се порадваме, че знаем ли какво ни чака утре:)

   • Мина, новите сорсоидни мантри са да няма България, българи, българска азбука……… така че тракийците са добре дошли.
    Днеска ще са тракийци, утре шумери, в събота безродни шушуминги.

   • За Кадиров не съм чула да заявява,че е българин. Може и да е казвал, аз не съм чула. А главния мюфтия на Руската федерация го чух да казва, че е българин, но всички са ги записали като татари в СССР.

   • FuckEU, в дъното на всяко голямо зло на тази планета са чифутите. Виж текста ми по-долу защо.
    ***
    ***
    В книгата си: „Вие, гоите“, евреинът Морис Самюил заявява:
    „Ние евреите, ние сме разрушители и ще останем разрушители. Нищо, което можете да направите, няма да отговори на нашите изисквания и нужди. Завинаги ще унищожаваме, защото искаме наш собствен (еврейски) свят“.
    ***
    ***
    “We Jews, we are the destroyers and will remain the destroyers. Nothing you can do will meet our demands and needs. We will forever destroy because we want a (Jewish) world of our own” — You Gentiles by Maurice Samuel.

 3. Що се впрягаш така лесно бе съотечественико,що си кривиш така езика безполезно.Няма и причина да прехвърляш нещо, което не ти харесва върху целя български народ, но не и върху себе си.Бъди малко по „обран“ както се изразяват нашите умни политици, нищо повече.

  • Ти да не си от царския род дуло, та взе заповеди да раздаваш?
   Да, фактите са безполезни за хора с пожелателно мислене, прав си. Не е зле, че правиш каквото ти кажат вашите политици, но аз тъй като си нямам мои, ми е през шпека мерака им.

 4. Цяла Европа и САЩ са отъпели бе МОМКО, ти вилнееш постоянно срещу родния си корен.Не четеш ли какво говорят западните ГЛАВИ, каква оценка им даваш.Досущ като през ВСВ САЩ и цяла васална Европа са тръгнали да унищожават Русия, с възможно най-тъпашкото оправдание,а ти намираш кусур на нашия т.н. ЕЛИТ, който както подчерта проф. Иво Христов е селектиран от години, с най-отрицателни последици. Украинците загубиха стотици хиляди млади мъже за да слугуват на западните си господари, с илюзията да живеят като колониалните си съседи.Така че намали доста от грозната си критика към нас всички, не сме най-лошите.

  • Иваноф, да ти пиша ли пак на какво ми дреме за казаното от антибългарските ти политици?
   В Божиите книги си пише кое е правилно и кое не е.
   Нито аз нито ти можеш да даваш оценки, за антибългарска и предателска дейност се наказва със смърт по всички български закони. ТОЧКА.
   Но поради това че в България всеки обича да се пара либерал-джендърче, да е толерантен ……. европеец, хукнахте на запад, за да слагате пластмасови цици джуки на жените си и да режете пишките на синовете си, щот така сте по-модерни, или телевизора ви казал така.

 5. Няма нужда някакви си професори да ми обясняват кой как селектира „елита“ в една колония.
  България е колония.
  Туземците във всяка колония се наричат роби, дори и когато не им се вярва или се мислят за европейци от царствени родове, за което са готови да продадат родината си за кило банани.
  Иначе за укро-тъпунгерите дори се радвам че мрат на едро. Сатанисти палещи православни манастири и черкви не заслужават да живеят. Колкото по-малко паплач служеща на британоварварите остане, по-добре.
  Ако няма нещо друго, което да те вълнува, пречи или бърка в калната шпионка, ще е добре да се стягаш да пишеш остри протести към кирчо, кокорчо, европа и нато и да ходиш на протест, за да може да ги изплашиш и напуснат България.

 6. ЖЕСТОКАТА ИСТИНА Е , ЧЕ БЪЛГАРИЯ МОЖЕ ДА БЪДЕ СВОБОДНА , САМО С НАМЕСА НА БРАТСКА СВЯТА РУСИЯ И БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ГО ОСЪЗНАВА И ЖЕЛАЕ , МЕЧТАЕ !

 7. Дай да се прегърнем РОБЕ, и ти пишеш неща,които са банално известни,пък аз не те критикувам и даже не събирам никакъв негативизъм към тебе.Народът е като тесто,е казал един гръцки философ.Чети повече и пиши по-малко. Аз се опитах няколко пъти да посоча чужди независими источници, оплюхте ме.

  • Напротив, никой не е искал да те плюе, а да чуе твоето мнение, не мислите на друг.
   Както обичаш да цитираш Иво Христов, негови думи са, че в България вече не може да се води нормален разговор или дебат по важни теми, просто защото няма с кой.
   Иначе вече ми е късно за четене, кой чел чел…. За тестото е така, но спрямо едни 40-50% от населението до колкото знам ;)

 8. Аз ще си разходя белия каскет днес към 6 часа около фонтана в центъра,ако искаш да видиш един стар двукрак шебек де,можеш и ти да минеш от там.Отдавна съм престанал да се обиждам,забавлявам се.

 9. Иво Христов е на възрастта на дъщеря ми, но аз не спирам да му се възхищавам. и както разбирам не съм единственият.

 10. Украинските войници пак на страната на булката скоро е КУРБАН БАЙРЯМ.

  • Краварската уруспия България праща цял батальон и 2 кораба да помага на несъществуващата държава.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *