Разстреляха с 5 куршума собственика на модна къща „Агресия“ Александър Антов! Какво става в България?

3
убийство Бистрица
Това е мястото, но което е застрелян Александър Антов

С няколко изстрела е бил убит  собственикът на модна къща „Агресия“ Александър Антов, гръмнаха медиите тази сутрин.

Според източници от полицията, пожелали анонимност, два от куршумите са се забили в главата на мъжа, а  останалите са открити в тялото му. Незнайно защо от МВР  не потвърждават версията за убийство все още. Те твърдят, че работят по версиите убийство или самоубийство. Но как ще се самоубие човек с пет куршума, два от които в главата, никой не може да си обясни.

Александър Антов
Александър Антов

По първоначална информация  Антов е бил разстрелян, а убийците  го чакали  в горичката на Бистрица, която се намира близо до дома му. Той  живеел от 15 години във вилната зона на Бистрица в голяма къща с бариера и охрана.
63-годишният мъж излязъл както обикновено да разходи кучето си, но домашният любимец се върнал сам. Семейството  се обадило в полицията, след което било намерено тялото му, цялото в кръв.

убийство София
Тук пък бе убит преди два дни Веселин Стоименов

Антов обличаше родните звезди, огромна част от продукцията му се изнасяше в чужди бутици, тъй като не е по джоба на обикновения българин. Преди няколко месеца той изгубил втората си съпруга, която се разболяла от рак и не могли да я спасят в най-скъпите и реномирани клиники в Европа.

Това е  втори публичен разстрел само за два дни. На 7 януари  бе убит  53-годишният наследник на Жоро Илиев –  Веселин Стоименов.  Той бе ликвидиран  във входа на блок в скъпарския  жилищен комплекс „Макси“. Убийците му все още не са открити.

Връщат ли се мутренските времена в България?

Какво се случва?

Александър Антов  и Цветан Цветанов
Александър Антов и Цветан Цветанов

Някой е обявил война на богаташите, или те делят бизнес териториите и ги презразпределят?

На пръв поглед между бизнеса на двете жертви няма нищо общо, освен че са безсрамно богати. И начина на ликвидиране – с наемни убийци, които стрелят, а после се изпаряват във въздуха.

Нещо лошо става в страната. Изпълзяха отново килъри, стреля се на месо, дръзко и във време, когато наоколо има хора.

Политиците тръгнаха с въоръжена до зъби охрана.

Кой има за цел да всее отново страх в най-привилегированата каста, а народът да трепери в поредната вълна на страх и несигурност?

Кой? Може би ТОЙ!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

3 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *