Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Разследващата журналистка Диляна Гайнтанджиева се оказа права за американските БиоЛаборатории в Украйна и още 30 държави! (С ВИДЕО)

Диляна Гайтанджиева публикува документи за съществуването на американски биолаборатории още преди 5 години. В България няма по-запознат журналист от нея в тази материя, но послушните медии умишлено я неглижират и не я канят в студията си, за да скрият зловещата истина. А тя е, че  САЩ финансират изследвания и разработват бойни вируси в пълно нарушение на Женевската конвенция. На всичко отгоре проучват възможността с тези вируси да бъдат избити само представителите на конкретни етноси. Чудовищно престъпление.

Ако медиите казваха истината, а не провеждаха пропаганда, драмата в Украйна щеше да е приключила отдавна с международен съд за Зеленски и хунтата му, както и за Байдън и задокеанската му нацистка хунта! В продължение на години българската разследваща журналистка Диляна Гайнтаджиева алармираше за тези военни американски лаборатории, разположени в 30 държави, като специално внимание обръщаше на тези в Украйна и Грузия.

Вчера заместник-държавният секретар на САЩ Виктория Нюланд потвърди пред сената, че в Украйна има съоръжения за биологични изследвания.

Призна го по време на изслушване в американския сенат, когато бе попитана от сенатора републиканец Марк Рубио дали Киев притежава химически и биологични оръжия.

„В Украйна има съоръжения за биологични изследвания. И в момента сме доста притеснени, че руската армия може да поеме контрол върху тях. Затова работим с украинците, за да предотвратим попадането на тези материали в ръцете на руските сили“, отговаря Нюланд на въпроса, повдигнат първо от Русия, която два дни по-рано публикува документи, свидетелстващи, че САЩ заличават следите от работата на 30 свои биолаборатории, пръснати из цяла Украйна.“ Интересно съвпадение е, че след прекратяване работата на тези лаборатории рязко намаляха и заразите от всякакви странни заболявания в Украйна!

Диляна Гайтанджиева публикува документи за съществуването на американски биолаборатории още преди 5 години. В България няма по-запознат журналист от нея в тази материя, но послушните медии умишлено я неглижират и не я канят в студията си, за да скрият зловещата истина. Това е поредно доказателство, че медиите обслужват нечисти глобалистко-американски сили, на които не им дреме за обикновените украинци, руснаци, българи, румънци и т.н.

Същите тези нечисти сили без никакъв свян погубиха милиони хора през последните две години и отново пръв съдружник в пъкленото им дело бяха продажните медии! Няма да пропусна и платените соросоидни и евро-атлантически клакьори, които както сами сте забелязали винаги са едни и същи, винаги будни, винаги хиперактивни и винаги „компетентни“ по темата, без значение каква е тя! Активират ги от Вашингтон само с едно натискане на бутон. Skandalno.net

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

9 кометара за Разследващата журналистка Диляна Гайнтанджиева се оказа права за американските БиоЛаборатории в Украйна и още 30 държави! (С ВИДЕО)

 1. VII или Ви Ай Ай Отговор

  11.03.2022 в 22:07

  МОСКВА, 11 мар — РИА Новости. Украински националисти взривиха един от корпусите на Физико-техническия институт в Харков, заяви ръководителят на Националния център за управление на отбраната на Русия генерал-полковник Михаил Мизинцев.
  „С цел прикриване на изследователски работи по ядрена тематика от бойците на батальоните за териториална отбрана на улица академична е взривен един от корпусите на Физико-техническия институт“, отбеляза той.
  Под развалините могат да бъдат до 50 служители на института.
  Именно на този научно-изследователски център е отредена ключова роля в създаването от Украйна на ядрено взривно устройство, съобщи по-рано за РИА Новости източник от едно от компетентните руски ведомства.

 2. Любо 12 Отговор

  11.03.2022 в 22:28

  „Радикалната ционистка секта Хабад има намерение да се пресели в оскубаната до крайУкрайна от САЩ. Там тя възнамерява да създаде за себе си “Града на хълма“, предвиждайки разбира се да унищожи местното население…
  …На 6 май 2014 година в медия-проекта «Киев-еврейски» зам. Главата на Днепропетровск Б. Филатов прави сензационно признание:

  „…какво да правим с онези, които искрено желаят смъртта на моята страна? С въздухарските руски идиоти, искрено неразбиращи, защо ние сме готови да ги избием? С подлите руски журналисти, за които дори езикът не мръдва, та да ги наречеш хора? С цялата тая нечиста пасмина? Утре ще настъпи нов ден и ще изгрее Слънцето. А какво ще прави цялата тази нечистотия? А ние сме длъжни да направим нова държава- „Град на Хълма“-един нов Цион, нова земя обетована.“

  Така украинският олигарх И.Коломойский, с устата на свой помощник, озвучава крайната си цел, която е на и днепропетровския Хабад- създаването на територията на Украйна на нова държава!
  Но, кой му е обещал новата обетована земя? Да не би Бог?

  Впрочем, „обетована земя“ вече има. И това е Израел. Така че друга такава няма и не може да има.

  Следователно, от Украйна искат да направят обетована земя Хабад от Днепропетровск и олигархът Коломойский, който сега финансира и оглавява (а не шефът на СБУ В.Наливайченко) фашистката наказателна операция в Донецка и Луганска области.

  Нещо повече, на празника Пурим на 16 март 2014 год., когато в Крим се провежда референдум за статуса на автономната република (датата не е избрана случайно, а с цел да се удари колкото се може по-силно по еврейската секта на украинския Хабад), равинът на Днепропетровск Шмуель Каминецкий заявява:

  „Ние живеем заедно с украинците вече 1 000 години. И Украйна е наша земя. Днес ще четем естера, както сме го чели преди хиляди години. И именно днес това четене има особено значение. Именно днес новият Аман, нашият общ с украинците враг, стои съвсем близо.

  Забавно е споменаването за украинците, с които евреите живеят заедно вече 1000 години. Но, омесването с Аман означава много.
  Кой е този нов Аман?
  В широк смисъл, това е Русия и руският народ, а по-точно олицетворява президентът на Руската Федерация В.В.Путин, намесвайки в плановете на Хабад Любавич по възстановяването на новата Хазария или по думите на Б.Филатова, новият Цион в Украйна.

  Загубата на Крим болно удари плана на И.Коломойский и неговите покровители в САЩ, начело на най-голямата и влиятелна общност на Хабад в Ню Йорк. А още по-болезнен се оказа процесът на отделяне на Донецката и Луганската републики, скед който несъмнено ще последва и целия югоизточен район на Украйна.
  Невзрачната колиба «град на Хълма» – т.е. новият Йерусалим започна да се разкапва още строителите му да не са започнали градежа.
  Защо?
  Защото се използват лъжи и предателства, жертвопринасяйки обикновените хора в Украйна. И с невиждана за XXI век жестокост, разбишкайки твърде много хора.

  Сега строителите на нова Хазария стоварват цялата си ненавист против Русия и руския народ, против В.В.Путин и неговата команда, назовавайки президента на Русия нов Аман. Така те обаче особено подчертават неговия патриотизъм и разбиране на огромната опасност от плановете на И.Коломойский и украинския Хабад.

  Но, още по-важно за разбирането на дълбоките причини на киевската революция на И.Коломойский е признанието на равина Ш.Каминецкий за хилядолетната история на съвместното съжителство на територията на Украйна.

  На пръв поглед изглежда, че равинът не познава или не знае историческите факти за възникването на Киевска Рус и народа който я населява. Но Ш.Каминецкий говори за съвсем други исторически събития, а именно за Хазарския каганат.

  В IХ век Хазария заема огромна за тези времена територия- от Астрахан и Каспийско море до Днепър, включително Крим, с форпост на север Белая Вежа, от което и произлиза названието Беловежска пуща, където се преселват през Х век бягащите след разгрома на Хазария евреите.

  И ето сега, става дума за възраждането на нова Хазария, център на която да е Днепропетровск. Съдейки по всичко Украйна е била длъжна да стане донор за « града на Хълма» – новия Йерусалим. Т.е. формацията Хабад Любавич е възнамерявала да се пресели от Ню Йорк в Украйна, да направи Днепропетровск столица на Хазария, като по този начин наруши естествения ход на историята.

  Та нали именно в Йерусалим, в държавата Израел трябва да бъде възстановен Третият Храм с престол за Йерусалимския цар, за чиято поява така жадуват и чието пришествие така очакват евреите по цял свят?!

  Но, общността Хабад Любавич има свой възглед на историческата перспектива. Та нали Менахем Мендл Шнеерсон, последният раби на Хабад Любавич, умрял в Ню Йорк през 1994 год. е признан за мошиах, който ще бъде възкресен в определен момент.

  При това, в Днепропетровск вече е създаден храм за М.М.Шнеерсон, където той ще се възкачи на своя престол. И това е центърът на Хабад «Менора», най-големият комплекс в Европа.

  И така, членовете на Хабад Любавич вече не чакат пришествието на мошиаха в Израел, а възнамеряват да си направят свой Израел- „град на Хълма“/Цион/ на украинска земя, възраждайки Хазария. Та нали те не помнят Израел? А съдейки по всичко не желаят да имат нещо общо с новата историческа Родина, с истинската Обетована Земя.

  В своята чудесна работа «Зигзагите на историята», академикът от Руската Академия на естествените науки Л.Н.Гумильов много точно предсказва събитията ставащи сега в Украйна.

  В началото на IX век в Хазария е извършен преврат. В резултат втори човек след кагана/княза, царя/ става евреят Обадия, син на дагестанския военачалник Булан, приел юдаизма.

  Събитията за които разкрива Л.Н.Гумильов следват така:

  1. Обстоятелства, при които е извършен този не толкова религиозен, колкото държавен преврат се прикриват с много измислици и легенди, с една цел, да се скрие от народа и историята истинските събития.

  Същото наблюдаваме сега и в Украйна, как от победата на майдана на 22 февруари 2014 година се възползват тези, които формираха народния гняв против президента В.Ф.Янукович и неговата корумпирана клика. Всички, които призоваваха народа на Украйна към въстание, към активни действия против милицията и спец-поделението «Беркут», при това оцапвайки с кръв защитниците на майдана, с «небесната сотня» на В.Ф.Янукович, превзеха властта по правото на победителя.

  Но, що за победители са те ?

  Без съмнение, всички те са от Хабад-Любавич и за това имат огромна подкрепа от США и Евросоъюза.

  Може да се каже, че революцията на Хабад победи в Украйне, но целите и бяха скити дълбоко в недрата на новата власт. И само благодарение на мълниеносната кримска операция нещата започнаха да се проясняват за много хора небезразлични към съдбата на украинския народ.

  Тези цели са създаване на украинска територия на нова Хазария, на град на баира, на хабадския Ерусалим, с трон за М.М.Шнеерсон.

  2. Казват- Обадия е бил човек интелигентен. И с връзки сред еврейската диаспора. За «мъдреците израелски» той не е жалил сребро и злато. Само и само да се съгласят и да приемат ситуацията в Итил.
  И ако съпоставим с този факт общоизвестното „знание“, че за политически преврат са нужни пари и организация, то е очевидно с какви сили е бил свързан Обадия.
  От смяната на властта печелят не само хазарите и хазарските евреи, а и придошлите евреи, еврейската общност като цяло. Като е така, значи те са и организаторите на преврата, запазвайки легитимен вид на станалото. Това обяснява защо всички държавни длъжности са разпределени между евреи, при което самият Обадия приема титлата «пех» (бек), на арабски «малик» означава цар.
  Т.е. той оглавява управлението при жив/ каган/, но който е под стража! И се пуска да се появи пред народа веднъж в годината. Естествено по строг контрол.

  Без съмнение, украинският олигарх И.Коломойский, който сега претендира за титлата цар на нова Хазария, ръководи киевската власт, заставяйки я да изпълнява заповедите на Хабад, а по-точно на неговата нюйоркска част, имаща огромно влияние над администрацията на президента на САЩ.

  А президентът, А.Турчинов, А.Яценюк, А.Аваков и В.Наливайченко са само колективен «номинален каганат» на служба при И.Коломойский. Той разпределя ролите и назначава свои представители на държавни длъжности. Безусловно, парите и политическото влияние на Хабад Любавич са помогнали не само за стъкмяването на майдана, но и на преобръщането на Украйна по плана на богатите евреи, които отдавна кроят планове за преселение от краха на САЩ и надвисналата война в Близкия Изток.

  Редовите еврейските общини ( за разлика от Хабад) за сега само губят от „съседството“ си с това чудовище в международната политика, защото бизнесът им страда от „умелите“ действия на МВФ и ЕЦБ, насочени към преразпределяне сферите на влияние в украинската икономика.

  В края на краищата, печелят олигарсите. Но всички те отдавна са членове на Хабад Любавич и изрядно са вложили пари и влияние в майдана.

  3. През 20-те години на IX век новият ред в Хазария побеждава напълно, с незначителни териториални загуби подчинява езическия каганат. Кримската Хетия е православна държава, страна отпаднла от Хазария и присъединила се към Византия.
  Присъединяването на Крим към Русия бе предизвикано от огромното влияние на този полуостров върху цяла Украйна, върху всички украинци.
  Освен важното геостратегическо значение на Крим за целия Черноморски регион и даже за Близкия Изток, е трудно да се преоцени ситуацията от строителите на нова Хазария във Вашингтон и Днепропетровск. Те едва ли са се смирили, че са били надхитрени от президента на РФ В.В.Путин.

  Мълниеносната операция по заемането от «вежливите хора» на ключовите точки за управление не остави никакви шансове на киевската хунта на И.Коломойский и ръководството на Хабад. Със загубата на Крим трябваше да се примирят русофобите както в Украйна, така и в САЩ. Но в отговор бе разлюляно противостоенето между двата светогледа в «незалежната». Отношението към Русия и руския народ стана лакмус за десетки милиони хора, населяващи Украйна. При това тези, които считат себе си за руснаци, разбраха целите на киевската хунта и замитингуваха против нея. Онези, които считат себе си за баш украинци, ненавиждащи Русия и руския народ, сега защитават фашизма/национализма на новата власт.
  Даже напук на себе си!
  Заложници на украинската ситуация станаха не тези, които се съпротивиха на възраждането на Хазария, а онези, които я приветстваха.
  Резултат на това ценностно противостояние е гражданската война.

  4. Превратът, жертва на който става родовата аристокрация на всички етноси, влизащи в Хазарския каганат и сродила се с тюркската династия, предизвиква гражданска война, в която на страната на въстаниците застават маджарите, а на страната на юдеите наети за пари печенеги. Тази война е безпощадна, защото според вавилонския Талмуд «неюдеите, правещи зло на юдеите, причиняват същото и на Господ, оскърбявайки го по този начин и заслужават смърт».
  Поголовното изтребление на всички хора от другата страна на фронта е отглас от дълбока древност.
  Обадия възражда забравената древност.
  Киевската хунта отправя за югоизточна Украйна военни съединения от западните области и десантната бригада от Днепропетровск.
  Но, има малко доверие към своите граждани, защото знае, че армията няма да стреля срещу своя народ.
  За това в тила на военните части И.Коломойский поставя бандитите на «Десния сектор» на Д.Ярош- член на Хабад. Там са насочени и собствените му щурмови отреди, наети ката, както и «Десния сектор» за пари, при това съвсем не малки.
  Естествено, че заплащането на наказателните операции не поема върху себе си олигарха И.Коломойский, а подчиненото му правителство на А.Яценюка. Т.е. АТО се провежда с народни пари, против самия народ.
  Подобно вероломство е напълно в стила на Хабад, който с цялата си жестокост затрива волеизявлението на украинците желаещи само едно- свобода.
  Свобода от антинародната власт в Киев, свобода от диктата на олигарсите на Хабад, свобода от опиянените от личната си безнаказаност майдански лумпени, убиващи за пари стари и млади, жени и деца.
  Тази кръвожадност на опустошени нехора, подгрявана от човеконенавистната пропаганда на Хабад, причини страшната трагедия в Одеса на 2 май. Бяха живо подпалени и разстреляни над сто одесити в Дома на профсъюзите. Бандитите хладнокръвно изливаха на главите им напалм иго подпалваха, а след това се снимаха на фона на мятащите се по коридорите живи факли… Ужасът на убийствата бе епилог на фашизма на И.Коломойский.
  След него Украйна стана друга.
  И сега, онези, които споделят радостта на подпалвачите заради гибелъа на изгорените хора, вече как да бъдат граждани на свободна страна?! Та те се превърнаха в роби на Хабад.

  5. После тази война, началото и краят на която не могат да бъдат точно датирани, защото тя продължава под много друго форми, Хазария измени своя облик.
  От системна цялост тя се превърна в противоестествено съчетание на аморфна маса поданици с господарска класа, чужда на народа по кръв и религия.
  Да се нарича феодализъм получилата се ситуация няма качествата му. А и може ли етносоциална химера да принадлежи към каквато и да било формация? Действително, след 2 май 2014 година Украйна загуби своята държавност в този вид, в който тя бе до момента, даже с антинародната власт в Киев.
  Защото изгорените одесити, принесени на олтара на Хабад, а също разстрелът на милиционерите в Мариупол, на 9 май 2014 година за отказа им да стрелят по мирните граждани, празнуващи Денят на Победата, окончателно унищожиха както самото название «Украйна», така и украинската култура, която стана олицетворение на ужаса от фашизма, изникнал от насилствената украинизация на населението.
  Не е учудващо, че след провеждането на референдума за независимост в Донецка и Луганск- области, чиито резултати станаха изненада за много аналитици, опълченците на «Новроссия» започнаха да провеждат операции за тотално унищожение на фашистките щурмови отреди на И.Коломойский. Борбата за свобода, подкрепяна от милиони хора в Украйна, вече не спира на границите на Донбас, а се движи на Запад, в Киев. Разбирайки това, И.Коломойский започна да източва стратегическите запаси от нефт на Украйна и да ги продава в страните от Евросъюза.
  Първият транш от кредита на МВФ не отиде за плащане на руския газ, което киевската хунта вече не може да обясни с антируска риторика, а бе поделен между върхушката на днепропетровския Хабад и украинските олигарси.
  Аморфното образование Украйна се е запътило към залеза си, предавайки съдбата си в ръцете на Новоросия. И така, опитите за възраждане на нова Хазария в Украйна се провалиха напълно и стана очевидно, че връщане към миналото не може да стане, даже дори киевската власт да падне и избяга след режима на В.Ф.Янукович в друга, западна страна.
  Евреите на Хабад създават в Киев отреди за самоотбрана, но не за защита на марионетната хунта на И.Коломойский, а за създаване коридори за бягство и печелене на време за прехвърляне на запад на натрупаните богатства.
  Наказателните отреди на фашизираните лумпени още продължават операциите си против независим Донбас, стреляйки и в гърба на киевските солдати и добивайки своите ранени. Но тази ярост вече не е толкова опасна, както преди.
  Рубикон е преминат и опълчението на свободните републики справедливо правят планове за поход към Киев и Днепропетровск, за да добият във фашистското логово окончателно предателите и поробителите на свободния народ на вече Новоросия.
  Паметта за жертвите в Одеса няма да позволи на полковете народно опълчение да се спрат на границата на Донбас, а ще ги поведе по-нататък, приемайки в своите редове все повече от онези, които „няма да забравят и няма да простят“.
  Падането на режима на И.Коломойский и Хабад вече не е зад баира, а какво по-нататък?
  На какви условия ще се основе новата държавност от победителите над днепропетровския и киевски фашизъм?
  Това е най-главният въпрос, който трябва да бъде решен днес, защото без идейна основа протестът против сегашното устройство на властта в Киев ще изглежда като замяна на едно ръководство с друго.
  На каква основа ще трябва да се базира икономиката на Новорусия, кой ще бъде основен притежател собственост, включително на земята и недрата?
  При това трябва да се има пред вид че състоянието в западните и източните области се отличава съществено, както по отношение собствеността, така и нагласата към колективизация на труда.
  Затова е необходимо да се изработи принцип, съгласно който стратегическите предприятия да станат собственост на народа, т.е. държавата да предаде земята за безсрочно ползване за земеделие и строителство на тези, които ще я стопанисват, а не на посредници.
  Недрата да не могат да бъдат предавани за частно управление, за чуждестранни концесии и артели на гражданите, а да са държавна собственост. Политическата система трябва да бъде изменена и да се премине в изборни органи на властта не по партийни списъци, а по окръзи, градове и области със създаването на Върховна Рада, като представителен орган на всички слоеве на населението на Новорусия.
  Тези и много други въпроси на държавното устройство е нужно да решат незабавно за да може целият народ на Украйна да разбере крайните цели на Новорусия.
  А те да бъдат огласени от вожда на антихазарската народна революция! „

 3. Хм Отговор

  12.03.2022 в 8:21

  До сега имахме измислена пандемия, но сега, когато УКРАИНЦИ ще унищожават биолабораториите и то набързо и припряно, може да се сдобием с истинска опасна пандемия.Особено след като бедните нещастни бежанци хукнаха в европейските страни на Ламборджините, Бентлита, Мерцедеси и т.н. И са недоволни ако басейна, в хотела в който са ги настанили, не е пълен и не могат сутрин да поплуват.Или няма джакузи в апартамента.

 4. comment Отговор

  12.03.2022 в 8:51

  Българска „Свободна“ Телевизия с изключени коментари! Голяма свобода, няма що…

 5. Петър Петров Отговор

  12.03.2022 в 8:54

  Изобщо не се надявайте на Хага. Те са със фашистка нагласа.
  И престанете да наричате медиите (главно телевизиите и придружаващите ги Интернет сайтове) български. Нито собствеността, нито съдържанието им е
  българско.
  И накрая, и за децата вече стана ясно, че „короната“ и цяла плеада възобновени болести от последните години са американски демократични подаръци към света.

 6. Колев Отговор

  12.03.2022 в 16:09

  „Скандално“и неговите автори са моето духовно семейство, Всички радетели за истината и правдата(не интереса)са мои духовни братя.Родните медии доказаха низостта на тези, които трябваше да ни сочат истината.Народ без духовни водачи върви към пъклото.

 7. Анонимен Отговор

  13.03.2022 в 5:43

  Госпожа Нюланд, освен, че каза „Фак ЕУ“ , допринася единствено за създаване на проблеми и конфликти в Европа и насаждане на омраза между народите, до енергийна и икономическа криза на Европа, нищо полезно няма в действията и, абсолютно нищо,за никой не е полезна, а напротив – влошава нещата за всички държави и народи и между хората, просто ако напусне политиката, ще е много по-полезна! Ще минем и без омразата, която насажда! Вече доста хора протестират срещу русофобията – и европейци и неевропейци, засегнати са дори руските немци в Германия, чиито деца са обиждани, а семействата им дискриминирани! Засегнати са и всички рускоговорящи,а те са много, включително и на украинците родния език е руски, а не изкуствения „украински“,който е въведен едва преди около 20-30 години в Украйна! Учат дори децата в Украйна на омраза, не , вземете си омразата и напуснете заедно с нея, моля! В Европа, има достатъчно разумни хора, няма нужда някой да ни води за ръката!

 8. Анонимен Отговор

  13.03.2022 в 5:45

  Госпожо Нюланд, всявате само омраза и негативи между хората и народите! Излезте от политиката, моля – така ще сте много по-полезна!

 9. Анонимен Отговор

  13.03.2022 в 5:57

  Заради насажданата русофобия, доста европейци отказват да се хранят в ресторантите на украинците и те фалират, надига се и вълна срещу дискриминацията на рускоговорящите, вашата омраза не води до нищо добро, нито за украинци, нито за други народи, просто си вървете! Влезте в Тубата,макар,че доста се цензурира и вижте до каква омраза, разделения и негативи доведохте хората!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *