Разследване: 6 000 Интернет ТРОЛА Нае ГЕРБ за Предизборната си кампания! Няма да повярвате КОЛКО ИМ ПЛАЩАТ! Виж Тук:

2

3 000 е бройката на официално наетите от ГЕРБ тролове за интернет пропаганда в полза на партията за тези избори. Още толкова обаче са се влели в редиците на гербаджийските пропагандатори под сурдинка – без трудови или граждански договори. Такива, на които им се плаща на ръка.

Към тази внушителна цифра трябва да добавим и още 3 хил. младежи, безработни и пенсионери, наети кампанийно от ГЕРБ направо от централата на „Америка за България“. За тези 3 хил. трола ГЕРБ пари не плаща, защото са финансирани от грантовете на „Отворено общество“. С Тръмп или без Тръмп, соросоидите си действат и няма да допуснат ляво правителство у нас. Или поне ще се опитват това да не се случи.

И понеже е рано за Майдан, в момента вместо лозунги, соросоидните организации ръсят долари. „Америка за България“ брани със зъби и нокти Борисов, който се е продал на менторите им – транснационалните компании.

А основното, което се иска от това наето внушително тролско войнство е да тръби из социалните мрежи, форумите и в коментарите на всички сайтове как България без партията на Борисов ще се срине на дъното. (Сякаш не сме го стигнали отдавна това дъно… и то точно благодарение на партията МУ!- б.а.)

Друго изискване към гербаджийско-соросоидните тролове е неспирно да плещят глупости за „огромната комунистическа опасност“ и пропадането на страната, ако БСП вземе властта.

Освен от черните каси на ГЕРБ и соросоидните американски фондации, спонсор на масираната интернет кампания са и много „местни“ бизнесмени, „надарени“ и преяли с обществени поръчки по време на Борисовото управление. Последните се отблагодаряват на партията-майка, като плащат част от предизборната й кампания.

Към момента един закоравял и безпощаден интернет трол струва на ГЕРБ по 200 лева на ден. Той пък от своя страна пише та се къса по 10 часа дневно из всички форуми, като за целта използва стотици фалшиви акаунти, ай-пи-та и ФБ-профили. Под различни имена се опитва да влияе на общественото мнение, като пробутва измислици за опозицията и тиражира неверни или силно манипулирани факти, а стила му е от фина, интелигентна и професионална пропаганда до яростни псувни и обиди към всекио потребител, който не е съгласен с политиката на Борисов и свитата МУ. Измислят се прякори, поднасят се недоказуеми или направо измислени факти, които се пробутват за истински. Един и същ човек изписва хиляди коментари на ден под различни имена с едничката цел да създаде у читателите усещането за „масово недоволство“ от БСП.

Извън пишещите безумни тъпизми и крещящи лозунги от типа „Бойко е единственят“ и „Напред Генерале, спаси България!“, има и по-скъпо платени борци за изборна победа.

Тяхната задача е да издирват из Фейсбук по-активните опозиционно мислещи граждани. След като локализира някой такъв, тролът с агресия го въвлича в спор, чиято цел е да провокира гражданина да му отговори нецензурно. Достатъчно е да теглиш една майна на трола, който непрекъснато те нарича „тъп комунист“, или „псевдопатриот“ и 100 тролски акаунта те докладват на ФБ-робота за нецензурно изказване. И профилът ти бива блокиран от системата. Само защото тролът те е изкарал от нерви и те е принудил да го поставиш на мястото му. Така хиляди обществено и социално активни български патриоти, русофили, левичари, националисти и антиглобалисти се оказаха със закрити или временно блокирани  ФБ-акаунти, за да не могат да изказват мнението си до 26 март.

Другият тролски похват за неутрализиране на опозиционерите срещу ГЕРБ е да се докладва, че разпространяваш спам. Достатъчно е да споделиш една статия в повече от 10 групи и глутницата тролове те докладва. Системата на ФБ е автоматична и няма възможност да проверява реално лице ли си, или спам-робот. И отново ти блокира профила.

Така във виртуалната информационна война за мисълта и душите на хората десетки хиляди противници на ГЕРБ падат жертва след жертва, защото са се осмелили да напишат, че Бойко Борисов е тиква и глупак!

В самите новинарски сайтове, огромната част от които се спонсорират от отгледените от ГЕРБ олигарси и отново – от въздесъщата „Америка за България“, пък са назначени допълнителни админи на огромни заплати, чиято единствена работа е да трият опозиционните коментари и да оставят само тези, които хвалят Бойко Борисов, както ионези постове, които предупреждават за „огромната комунистическа опасност“.

В България има свобода на словото, но само на хартия.

Националните телевизиите са купени до една от американците и не смеят да шукнат.

Сайтовете на 90 % са под ботуша на Пожарникаря-милиардер Боко.

Истинските новини се промъкват от време на време в неподкупни сайтове като този, който четете, например. Но тогава срещу тях скача тролската армия.

Свобода на словото ли?

В момента у нас е по-страшно и от фашизъм!

А да продаваш бъдещето на родината си, макар и за 200 лева на ден си е зловещо падение!

Автор: Станислава СЛАВОВА, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. Вярно ли!? Трябват ми няколко хилядарки! Потърсете ме! тел: 0879880261 Може и за по- малко – колкото дадете.Според парата и обема на работа!!!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *