Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Разкритие: СОЦИОЛОЗИТЕ ЛЪЖАТ, че 40 % от българите още не знаели за кого ще гласуват! Вижте Защо! ИСТИНАТА Е БРУТАЛНА! Виж Тук:

Месец преди извънредните парламентарни избори у нас се оказва, че над 40 % от българите нямали представа за кого ще гласуват!

В това се опитват да ни убедят социолози от всичките, до една купени, агенции, които всяка сутрин се появяват по телевизията и припяват на ум „Жетва е сега, снасяйте партии!“

И изуменият български зрител гледа, пули се и не вярва ни на очите, ни на ушите си: Обясняват му, че бил толкова неориентиран, че не знаел за кого да даде гласа си и вероятно щял да се чуди чак докато стигне до урните. А там пък щял да действа на принципа – която бюлетина хване! В това го убеждават социолозите.

Досега, преди всеки избор все е имало едни 6 до 10 % колебаещи се, ама такова пък като днешното – почти половината избиратели да са в шах и мат – никога не е било! И то при положение, че само преди 4 месеца на президентските избори народът твърдо, ясно, категорично, и напълно ориентирано заяви, че не иска повече ГЕРБ!

Истинската причина за внезапната амнезия, колебливост, разсеяност и пълна шизофрения на избирателите обаче се крие до голяма степен в самите социолози. Те са получили едни пачки, при това сериозни, от Борисов и хората му и до последно ще повтарят като папагали, че ГЕРБ и БСП са с равни шансове и се гонят по предизборната писта. Бесепарските агенции, като тази на Червен Кольо, пък са взели едни пари от левите формации, но тъй като са крайно недостатъчни, те нямат нищо против да си коригират малко резултатите в полза на ГЕРБ ако същите платят и на тях подобаващо. Всички знаем, че в момента ГЕРБ дават най-много пари, защото за 8 години в управлението напълниха черните си каси до пръсване.

Даваме само един пример за платено-угодническото поведение на социолозите: Само преди 15 дни всички социолози на републиката вкупом даваха висок процент на подкрепа за Патриотите. Седмица по-късно изведнъж дружно намалиха рейтинга им. И когато се стигна до абсурда да паднат от 10 на 4 процента. Каракачанов и дружина се сетиха и моментално поправиха грешката си с договорите по проучванията. Наляха едни пари на социологическите агенции и пак се върнаха в играта. Само дето сега подкрепата за тях е 8 %. Явно малко са си платили.

Голямо заиграване падна и с Марешки. Докато беше любимец на социолозите и те го бяха поставили като трета политическа сила, той изведнъж падна до пета и го изпревари дори ДПС.

Ами плащай си бе, Марешки! Какво чакаш? Само с евтини бензин и лекарства не става…

Всъщност за „внезапната аполитичност и летаргия“, която според социолозите е обхванала електората, си има и още една, невидима причина. А тя е следната: Реалните резултати са коренно различни от обявяваните. БСП води на ГЕРБ с много на малко! Но никоя от агенциите не смее да ги оповести. Едните си траят, защото са им платили да мълчат, а другите, защото чакат да получат още пари.

И продължават с бръщолевенията от типа: силите са изравнени, борбата е на две писти, електоралните нагласи се менят… и още куп „открития“ от типа „шикалкавене“ и „ментарджийство“.

В ЕС например отдавна знаят, че в България ще спечелят БСП и вече кроят подли сценарии за саботажи, като румънския, който апропо не успя. Соросоидите у нас също са наясно кой ще спечели и именно затова от седмици насам се заканват, че ще стартират поредица от протести. Как така се организира бунт, без да са излезли резултатите? Много просто- резултатите се знаят отдавна и те са съкрушителни за ГЕРБ и дясното въобще. Напред излизат социалистите, които може да съберат и 50 % подкрепа.

Само родните социолози преливат от пусто в празно и чак са започнали да изчисляват процентите на Светльо Витков и Луиза Григорова, която пък се хвърли на врата на „Да, България“. Стигна се и дотам, че Татяна Дончева внезапно получи 20 процента подкрепа от… социолозите, разбира се! Друг едва ли би й дал гласа си.

На нас от Skandalno.net само едно не ни е ясно: За толкова години социологическите агенции и техните поръчители-плащачи не разбраха ли, че народът не им вярва!

Не можем да проумеем и нахалството на съответните анкетьори на общественото мнение да заявят, че 40 процента от населението у нас било аполитично и тотално безразлично към това кой ще го управлява.

Не е нужно да правите скъпи проучвания, господа стъкмисти.

Само погледнете форумите под всяка новина за изборите и картинката ще ви се изясни.

Българите масово се вълнуват от политика, защото усещат, че този път изборът им ще е решаващ за това ще я има ли България, или губим държавата си! И определено не желаят да гледат повече нахалната, безпардонна и шизофренична физиономия на Борисов, Бащицата, Спасителя, новият Левски, Винету и Бай Х*й на телевизионния екран и най-вече в управлението! А с него и старите му изтъркани от лъжи и преяли от корупция министри, които са кацнали начело на всички листи.

И тези 40 % „колебаещи се и неориентирани души“, които съществуват само в главите на социолозите, всъщност много добре знаят как ще гласуват.

Друг е въпросът, че истината ще докара нервна криза на сума ти олигарси, крадци, обръчи от фирми и лапачи… и най-вече на Бащицата.

Но Москов му е приятел.

Ще му вземе отпечатъка и ще го лекува.

По всички правила на здравната ИМ реформа! Skandalno.net

/Б.р. Ако някой нещо разбере от графиките и ги изтълкува правилно, предлагаме награда – снимка със социолог! /  Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

4 кометара за Разкритие: СОЦИОЛОЗИТЕ ЛЪЖАТ, че 40 % от българите още не знаели за кого ще гласуват! Вижте Защо! ИСТИНАТА Е БРУТАЛНА! Виж Тук:

 1. Varna Отговор

  21.02.2017 в 21:52

  Еднокнижния си има и научен термин – Шарлатанин – мошеник, измамник, изнудвач, лъжец
  Шарлатаните много често се позовават на своите несъществуващи умения с користна цел
  Шарлатаните често променят своите твърдения, за да ги адаптират към сензационните открития, които определят обществените нагласи, в момента.
  Най-често на шарлатаните се доверяват суеверни и неграмотни лица, които изпитват някакви житейски трудности

 2. румен стоянов Отговор

  21.02.2017 в 22:01

  А според „Агенция” РУМЕН221 – РИСЪРЧ, с въпрос:
  (сред неизвестен брой респонденти по неясна и немеждународна методика)

  Как ще гласувате, ако все пак е възможно вашият глас да се “преброи честно” и ако коалицията “БСП-лява демокрация” въведат:
  – Средноевропейска ставка на плоския корп. данък от 25%;
  – ДДС за учебниците и детските облекла от 5%;
  – МРЗ и необлагаем минимум на доходите от труд = Обществения мин.от 640лв.;
  – Мин. пенсия = Жизнения мин. от 460лв;
  – Само Солидарни и Доброволни пенсионни вноски, при пенсионна възраст с 12 г. по-ниска от средната продължителност на живота (73 г./61 г.);
  – Лични здравно-осигурителни дебитно-кредитни карти за здравни “лихвоточки” (според вноските), които са и здравни досиета?

  Резултата е:
  – БСП-лява демокрация – 36%
  – Патриоти – 18%
  – ГЕРБ – 12%
  – ДПС – 7%
  Другите са „под масата с мръвките”, но…

  В шаба на ГЕРБ, след преизчисляване извършено от М.Константинов по метода „Костинброд-2”, с Американският супрекомпютър зад Централна поща, контролиращ всичко в държавата ни (разкрит по делото “Червеи), получили “правилния” резултат:
  – ГЕРБ – 52%
  – РБ – 20%
  – Патриоти – 15%
  – БСП – 6%
  – ДПС – 5%

  Реалностите в близкото бъдеще – Кратка прогноза:
  – Сорос ще организира пак бутафорни протести, този път срещу Президента Р.Радев…
  (Но при строго спазване девиза на соросоидите – “Мъч мъни – протест стори, ноу мъни – айм сори…”…)
  – Президента Р. Радев вече поведе морално “чистачите” на политическите и администротивните ни “авгиеви обори”.
  – БСП трудно ще се реанимира…, но “ще си стъпи на краката”.
  – ГЕРБ ще “стяга редиците”, като “мобилизира” 700 000 мъртви души…, ще “точат ножове” и “ще смазват пищови”, та ако трябва да спазят стария комунистически дивиз…:
  – “С измама сме я взели тая власт, но само с кръв ще я дадем…!”…
  – Патриотите ще изгонят НФСБ (Национал фронт за спасение на Боко) на В.Симеонов и ще припознаят Президента Р.Радев…
  – Доган и Местан ще си мерят пиш… (електората).

  След изборите… в Парламента ще има само дви коалиции (четири партии)…:
  – Управляваща – Ляво-демократична:
  “БСП-лява демакрация” + Патриоти (нова конфигурация)
  Свръхлиберално-олигархична:
  – ГЕРБ с мълчаливо съгласие на ДПС и дива ярост на извънпарламентарните соросоиди…, щедро отразявана от сороските медии…!!!

  Забравете вече и за Чл.5 на “солидарното” НАТО-то…!
  – Започваме, на база Чл.3, да стягаме Б.А…!!
  С ясното съзнание, че…:
  – Съюза Путин + Ердоган ще пречи и на САЩ и… помага на Европа…
  .

 3. Нелина Отговор

  22.02.2017 в 9:33

  Стъкмистика, на която никой не вярва

 4. Анонимен 1 Отговор

  23.02.2017 в 8:01

  Времето на Тодор Живков няма да се върне, независимо за кого ще се гласува. Но, макар и да няма избор, по-добре е да се гласува за най-левите, отколкото за крадци и мошеници.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *