Разкритие! Анна Дурицкая била любовница и на украински депутат

0

Анна ДурицкаяЛюбовницата на Борис Немцов – Анна Дурицкая, е имала бурна интимна връзка и с украинския депутат Юрий Береза, който в момента е командир на полка „Днепър-1“ от Националната гвардия.

Не е ясно кога двамата се разделили и дали въобще са се разделяли, или девойката е тъчала на два стана, гръмнаха световните медии.

Докато била студентка в Киевския университет, Анна се прибвала да бъде фотомодел, направила няколко сесии, но не успяла да се наложи в този бранш. Даже вчера известна шефка на модна агенция в Киев изрази недоумение защо я наричат модел, тъй като такъв модел тя не познава. 

Неуспешни останали и опитите на Анна  да стане актриса, макар и да я пробутали в наколко продукции. Нито режисьорите, нито публиката я харесвали.  Силата й обаче се оказали мъжете. Те я харесвали. Според нейните твърдения, тя се запознала с Немцов преди три години, когато отмаряла  в Турция. След убийството на  опозиционера плъзна и слухът, че малко след началото на връзката им, тя направила аборт в Швейцария. Интервенцията  била платена от Немцов.

Първоначално майката на Анна призна директно за този факт и каза, че била против аборта, по-късно обаче тя отрече, като каза, че дъщеря й само се е лекувала в Швейцария от болки в гърба и е била придружена от Немцов като приятел.

Днес е погребението на убитият на 27 февруари политик. Анна не присъства под предлог, че руските служби не й разрешавали. Останалите му съпруги обаче са там, както и част от децата му. .

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *