Разбиха отбора на Маги в Х фактор, изгониха Биг Мама – Александрина

Александрина финалЖурито в Х фактор се възползва от отсъствието на Маги Халваджиян и веднага след като той отстъпи временно стола си на Заки, един участник от отбора му изхвърча.

Това очаквано беше Биг Мама. Възпълната певица от Петрич, която създаваше куп проблеми на дизайнерите да я облекат, напусна снощи шоуто. В интерес на истината тя трябваше да си тръгне отдавна, тъй като е на ниво ресторантска и корабна певица, това и работи, има глас безспорно, но не и такъв, който да продава. Тя не спря да се дъни, ту не можеше да вземе тона, ту се стряскаше в последния момент, ту обвиняваше Маги, че я гледал строго и се смущавала. Накрая той се принуди да седне в публиката, за да не я притеснява.

Освен това нямаше и сценично поведение, нямаше необходимата школовка да се държи естествено и да благодари на публиката, а когато я хвалеха за дребен успех, изтърсваше – а, така ли? Във форумите отдавна й бяха хвърлили око и обвиняваха Халваджиян, че я покровителства,  а заради  нея си тръгнаха много по-талантливи участници и единствен той стоеше с пълен отбор да се хвали какъв добър ментор е, докато Люси  Саня отдавна са с по един участник.

Сега   зрителите, или хора от продукцията сблъскаха двама от отбора на Маги – Александрина и нигериеца Стивън Ачикор. И двамата се представиха слабо на елиминациите, а журито единодушно избра Стивън да продължи.

Александрина се нацупи, но все пак се сети да благодари за голямата школовка, която е получила от музикалните педагози и от целия проект.

https://youtu.be/c72x5gQuUIo

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *