Радев проси пари от ЕС за „Три морета“, докато НАТО Симулира Нахлуване в Русия!

13

В началото на седмицата НАТО проведе мащабно военно учение по цялата европейска граница на Русия, а президентът Радев се срещна с представител на Европейската комисия, да го агитира Брюксел да финансира проекта за война с Русия „Триморие“. Двете събития се случиха в един и същи ден. Координацията между американския агент Радев и военните му ментори от НАТО е желязна.

Ето какво послание отправи до Европейския съюз Румен Радев на срещата си с българския представител на ЕК у нас Цветан Кюланов:

„Инициативата „Три морета“, на която тази година страната ни ще е домакин, е инструмент за ускореното сближаване между Източна и Западна Европа, а активната ангажираност на Европейската комисия ще допринесе за постигане на тази наша цел. Голямата цел на САЩ с тази инициатива е да повиши политическата роля на Европейския съюз в глобален мащаб“, заяви най-неадекватно Радев, при все че вече и на децата им е ясно, че една от основните задачи на американския проект „Три морета“ е да бие клин между Москва и Берлин, откъсвайки Западна Европа от контакти и връзки с Русия и Китай.

Радев на среща с ръководителя на Представителството на Европейската комисия у нас Цветан Кюланов.

И докато Радев Триморски редеше тези думи, в същия ден и час НАТО проведе едновременно военни учения над Балтийско море и Черно море… опасно близо до руската граница.

Излитайки от Норвегия, два бомбардировача Б-1 на американските ВВС, съпроводени от изтребители от Полша, Италия и Германия, прелетяха над Балтийско море и над столиците на Естония, Латвия и Литва. Два френски изтребителя „Рафал“ от самолетоносача „Шарл де Гол“ и два испански Ф-18, на служба в Румъния, участваха в учения военни кораби на Алианса в Черно море.

„Балтийският и Черноморският регион са от стратегическо значение за Алианса“, заяви говорителят на НАТО Оана Лунгеску. „Учения като тези показват, че изпълняваме основната си мисия: да възпираме агресията, да предотвратяваме конфликти и да запазваме мира“, добави тя.

Френските и испанските изтребители са провели симулирани атаки, включително с противокорабни ракети, срещу флотът от миноловци на НАТО, подкрепен от три румънски изтребителя Ф-16.

В учението са взели участие още самолет AWACS от базата Коня в Турция и италианска въздушна цистерна KC-767.

КОМЕНТАРЪТ НА СКАНДАЛНО.НЕТ:

Радев Натовски и още по-триморски, историята ли искаш да повториш. А тя е: Колкото пъти против Русия – толкова национални катастрофи! И всеки виновник, всеки национален предател е приключвал до стената за разстрел. Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

13 КОМЕНТАРИ

 1. ПАК СТЕ В ЗАЛАТА С КРИВИТЕ ОГЛЕДАЛА.АМА ТОЧНО ТУНЕЛА ПОД ПЕТРОХАН, ХРАНИЛИЩЕТО В ЧИРЕН, Ж.П. ЛИНИЯТА РУСЕ ВАРНА И МАГИСТРАЛА ЧЕРНО МОРЕ,СА ПРОЕКТИТЕ ЗА АГРЕСЕЯ СРЕЩУ РУСИЯ.ПОЧВАТЕ ДА ПРИЛИЧАТЕ НА ГЕРБАДЖИИ.ДАВА ЙТЕ ГО МАЛКО ПО–ИНТЕЛИГЕНТНО.

 2. Тези статийки на Скандално ми показаха ясно, че БСП не е мръднала и сантиметър от БКП, също като ГЕРБ. Една особеност на Партията беше, че постоянно поддържаха мантрата враг с партиен билет, предател от нашите и прочие, чрез която всеки можеше да бъде дискредитиран, дали с поведение или мислене, все тази. Сега, когато се оказва, че можеш да мислиш и да избираш, без тази рамка, агресивно се атакуват алтернативите. Не се ли замисляте, че така отвращавате някого? Аферната опозиционерка Томова, друг рупор от същата тюрлия, трие дори „добър ден“ да напиша, вие кога ще започнете?

  • Драги Иване, ако „алтернативата“ е повече НАТО и повече агресия срещу Русия, мерси съм ти. Два радевски трола сте се изказали по-горе и един от вас не е обяснил каква е целта на „Три морета“

   • НЕ СЪМ ОБИДИЛ НИКОЙ В КОМЕНТАРИТЕ СИ ТОВА ПЪРВО; ВТОРО, КОГАТО АВТОРА МИ ПОКАЖЕ ДОКУМЕНТ ЗА ЗАВЪРШЕНО ВОЕННО ОБРАЗОВАНИЕ МОГА ДА СЕ ЗАМИСЛЯ НАД ТОВА ,КОЕТО ПИШЕ ПО ВОЕННИ ТЕМИ. ТРЕТО –ДА ПОПИТАМ ,КОЙ НИ НАПРАВИ ЧЛЕНОВЕ И НА НАТО И НА ЕС? КЪДЕ ТОГАВА БЕШЕ БСП И КЪДЕ БЕШЕ РАДЕВ? РАДЕВ Е ПРЕЗИДЕНТ ОТ 4 ГОДИНИ, И НИКОЙ НЕ ГО ПРОТИВОПОСТАВЯ ОТ НАС НА БСП, НО НЕ РАДЕВ ДОКАРА БОРИСОВ НА ВЛАСТ, НИТО НАПРАВИ ГЕШЕВ ГЛ.ПРОКУРОР,А ЦАЦАРОВ ШЕВ НА КОНПИ. АМЕРИКАТСКИТЕ БАЗИ ,ПАК РАДЕВ НЕ ГИ ДОПУСНА ,А ЕДИН ДРУГ ПРЕЗИДЕНТ –ПЪРВАНОВ .ГУБИ СЕ ЧУВСТВОТО ЗА РЕАЛНОСТ. А ЗА“ ТРИ МОРЕТА“ЧУКНИ В ГУГЪЛ ИМА ВСИЧКО. В САЙТА НА ПРЕЗИДЕНТА СЪЩО.ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ,ЧЕ ВСИЧКИ СТРАНИ ОТ ТРИ МОРЕТА ,СА И ЧЛЕНОВЕ НА НАТО, ЗАПЛАХАТА КЪМ РУСИЯ Я ИМА ОТ САМОТО ИМ ЧЛЕНСТВО,В НАТО ,НИКОЙ НЯМА ДА СЪЗДАВА ВТОРА ВОЕННА СТРУКТУРА КОЯТО ,ДА ДУБЛИРА НАТОВСКАТА..ДО СЕГА ПРЕЗИДЕНТА НЕ СЕ Е ОТНЕСЪЛ НЕГАТИВНО КЪМ БСП,НАПРОТИВ ,НО И ПОКАЗА ,ЧЕ В ИГРИЧКИ НЕ ВЛИЗА.

   • Замисли се и сам си отговори, какво значи „радевски трол“. Има една статийка тук за троловете, колкото вярна, толкова и не, но може да ви ориентира.

  • Казваш че Веса -аферата те триела. Да не би пък да те е взела за трол? Ха, как ли й е хрумнало въобще?

   • Напиши нещо, с което тя не е съгласна и ще видиш. Много е лесно да викаш ура и да махаш със знаменце за възхвала на властта или да го правиш косвено. Там са троловете, а аз просто имам мнение и не го крия, което НИКОИ ОВЦЕ не търпят, защото не е от овчата линия. Това ще се случва, дори да ме банят по IP, курабии, поща, име или още, каквото се сетиш.

   • До Иван: Ха, ха, хаааа… ама Ванчо, ти тук директно си признаваш, че си трол, бе, хубавец. За да не могат да те бамнат по ай-пи-адрес, това значи, че имаш антена, с която непрекъснато си сменяш ай-пи-адресите. Малоумник.

 3. Мисля си, че със силно изявената си пронатовска политика и срещу Русия, Радев ще загуби доста от гласовете на БСП.
  Мое мнение не ангажирам никого.

 4. Така и не разбрах кой от вас е сменил разбата? Вие от „Скадално“ или Радев? До сега Радев го представяхте като гарант на мира, борец срещу корупцията, мафията ГЕРБ, и изведнъж се оказа че Радев и Бойко са в един кюп.

 5. Абе хора вие не четете ли и чужда преса, Гогъл-преводача ви дава перфектни възможности, защо се правим на толкова тъпи и толкова различни, на толкова убедени. Скандално има добри публикации, но такива има и в Поглед, в Строго секретно и другаде. Ако продължаваме да се дърляме Шебекът Борисов ще ни затрие НАПЪЛНО. От какъв зор участвуваме в „учения“ срещу Русия, от какъв зор си натресохме четири военни бази на Щатите, които като на кретени пробутаха за НАТО-вски. От какъв зор купуваме американска военна техника и изтребители на чертеж, даваме ли си поне за секунда сметка колко сме далече от швейцарците, които имат глави на раменете си. Ще оставим ли един абсолютен идиот да сложи кръст на тази държава????

 6. ВЕЧЕ СТАНАХМЕ ЧЕТИРИ МОРЕТА С ЯПОСНКО, ЗАЩОТО САЩ ЩЕ СЛАГАТ РАКЕТИ СЪС СРЕДЕН РАДИОУС В ЯПОНИЯ ДА ПЛАШАТ ДЕЛФИНИТЕ НА РУСКАТА МЕЧКА НА КАМЧАТКА ОТ ТАТЪК КУРИЛСКИ ОСТРОВИ.
  РУСНАЦИТЕ СА СЕ ОПЛАШИЛИ И ЩЕ ПОСТАВЯТ С-500 НА ОСТРОВИТЕ И В ИСТОЧНА РУСИЯ, ДА СЕ ПАЗЯТ ОТ СТРАНАТА НА ИЗГРЯВАЩОТО СЛЪНЦЕ.

  ДАЛИ СЕВЕРЕНА КОРЕЯ ЩЕ ГИ ЗАЩИТИ ИЛИ КИТАЙ ЩЕ ВИДЕМ, КОГАТО КИТАЙЦИТЕ СТЪПЯТ ОТ КОНТИНЕНТАЛЕН КИТАЙ НА ФОРМОЗА И САЩ НАПУСНАТ БАЗИТЕ СИ ТАМ !

  ЧОЛИ БОЛИ МУ Е ПРЕЗ УЙЬО, АКО СЕ СБИРЯТ НИЕ ТО ЗАПАДНА ЕВРОПА ЩЕ ПОМАГАМЕ НА ЯПОНИЯ КАКТО В 1920 ГОДИНИА, А СЛЕД ТОВА НЯМАМ ПРЕДСТАВА КАКЪВ СТРОИ ЩЕ ИМА, ДАНО ДОЖИВЕЕМ СЛЕД ЯДРЕНАТА КАТАСТРОФА !

  ШАПКИ ДОЛУ !

 7. За всичко което и се случва на Русия от 30 години насам, си е виновна Русия и никой друг, НИКОЙ ДРУГ!!! Владееше половината свят, а другата половина трепереше!!! Ако не ми вярвате, оитайте другаря горбачов, той ще ви обясни как така!?!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *