Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Пълна наглост! Управляващите скочиха на Придворните си Журналисти! Плашат ги с уволнение! Виж Тук:

Антон Тодоров вдигна на мушка и Нова телевизия.

Той тръгна да обяснява какво е искал да каже вчера от трибуната на НС срещу президента Радев, но не очакваше  да го прекъсват и да му задават въпроси. От водещия Виктор Николаев се изискваше вероятно да стои като истукан и да кима безмълвно с глава. Той обаче нямаше как да го стори и се осмеляваш от време на време да зададе по някой въпрос. Но не би!

Тодоров дрънкаше като латерна и твърдеше, че цял списък журналисти били подкупени с еленско месо, за да говорят, че самолетите  „Грипен“ били по-хубави. Разбира се, не извади никакъв списък, но гледаше изпод вежди към камерите и в частност към водещия.

Не съм казал, че президента Радев е взел пет милиона подкуп да гласува за „Грипен“. Просто съм чел много статии, че където „Грипен“ са продавали самолети, има доказано, че са раздавани пари. И съответно и президентът би могъл да се изкуши.  А вие тук ме обвинявате.   „Какво съм казал по дяволите! А? Какво съм казал, или сега пък не съм казал. Я се дръжте към мен нормално“, запали моторетката Тодоров и обясни: „Щом Радев е писал доклад за „Грипен“ преди години, а после иска да купим тях, събирам едно и едно… и не получавам седем!“

На въпроса на водещия за аферата „Кумгейт“ отговори, че жената на кмет на БСП работела в детска градина. И какво скандално има в това, запита Виктор и получи отговор:  „Тя и колежката ви беше толкова смела в изказа, обаче  сега като гледам… няма я вече“, каза Тодоров и напусна студиото демонстративно.

Добре, че Николаев не посмя да го попита защо наричаше вчера себе си извънземен и мумия, защото Тодоров току виж го беше изгризал в ефир, вбесен от скункса, който Делян Добрев получи и предвкусващ, че следващият ще е негов.

Със същия хъс в студиото влезе и Валери Симеонов. Той пък обясни, че винаги се е борил срещу калинките във властта. Не само при ГЕРБ. Във всички партии се правят политически назначения.

Николаев попита дали думите му важат и за коалиционните  му партньори – Волен Сидеров и Красимир Каракачанов.

Симеонов почервеня и изръмжа: „Не се опитвайте да клатите държавата! Не говоря на вас, визирам абсолютно всички, но няма да ви обяснявам защо“ В последен опит да се държи като журналист, Виктор поиска да уточни:  „Аз клатя държавата или вие? Или за да не я разклатите, ако знаете нещо, ще си мълчите?“ Отговорът беше мълниеносен: “ Вижте колежката ви, беше тук, а ето, останахте си сам“.

Така в един и същи ден, даже ранна утрин, Виктор Николаев получи две завоалирани заплахи, че ако продължава да си вре носа и да задава въпроси, ще излети като Ани Цолова.

Гостите му бяха враждебни, безцеремонни и сигурно се е наложило да пие мента глог и валериан, когато най-после ги изпрати.

А у нас възникна въпрос – нужни ли са изобщо водещи журналисти в телевизиите? Просто им трябва само един портиер, който да води гостите до студиото, където да си казват монолога… и да ги извежда.

И изобщо нужна ли е безпристрастна журналистика на управляващите ГЕРБеро-псевдопатриоти?

Най-лесно е придворни сайтове да ги хвалят, а коментарите на читатели под новините да бъдат забранени.

Това не ви ли напомня един строй и един нов ред преди близо 85 години?

Или безсилието на властта вече е толкова голямо, че тръгна на бой и с медиите?

Skandalno.net

Станислава СЛАВОВА, Skandalno.net

 

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

2 кометара за Пълна наглост! Управляващите скочиха на Придворните си Журналисти! Плашат ги с уволнение! Виж Тук:

  1. Ванката Отговор

    06.10.2017 в 13:13

    Долен мръсен Винкел и боклук. Кой те избра тебе бе простак !!!!

  2. НА ВЛАСТ ИМАЩИТЕ ДНЕС НЕ Е НЕОБХОДИМА БЕЗПРИСТРАСТНА ЖУРНАЛИСТИКА, ТЯ БОДЕ И Е НЕУДОБА, ТЯ Е ЦЕНЗУРИРАНА И НЯМА ОБЩЕСТВЕНА ИЗЯВА. ПРАВА СТЕ В НАПИСАНОТО ГОСПОЖА СЛАВОВА. СЛУЧВАЩОТО СЕ НАПОМНЯ ЕДНИ ДРУГИ ВРЕМЕНА, ЗА КОИТО УПОМЕНАТИТЕ ОТ ВАС ГОСПОДА ,ВЕРОЯТНО НЕ СА ЧЕЛИ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *