Пушилин: Превзехме 2 улици в Маринка и открихме Планини от Трупове на украински бойци! ВСУ са издали заповед да се държи града без значение от жертвите

6

На украинските войски им е издадена заповед да държат Маринка на всяка цена, въпреки огромния брой жертви. Такава ожесточена съпротива, въпреки нейната пълна безсмесленост, се постига само с помощта на заградителни (наказателни) отряди в тила. Въпреки огробния брой жертви, които ежедневно дава, противникът продължава да прехвърля там резерви и техника, но освобождаването на града е въпрос на време. Това заяви днес президентът на ДНР Денис Пушилин в ефира на «Соловьов Live.

„В Маринско направление противникът оказва много яростна съпротива. Вече държим 90 % от града. Вчера превзехме нови 2 улици и се натъкнахме на планини от трупове на украински войници – над 1000 полуразложени трупа. Не са си направили труда дори да ги погребат. Разчетите ни показваха, че ще успеем да освободим Маринка много по-рано от Артьомовск (Бахмут). Струваше ни се, че това ще се случи буквално във всеки един миг, но не стана. Причината да са така вкопчени в Маринка е, че падне ли града, рухва цялата им линия на отбрана чак до Славянск и Краматорск. Същото е като с падането на Артьомовск (Бахмут)“, каза Пушилин.

По думите му, в отчаяните си опити да запази Маринка, Киев продължава да прехвърля там огромни количества резерви и техника.

„Някои от заповедите към украинските войници са ужасно строги. Част от тези заповеди могат да бъдат изпълнени само под дулата на заградителните отряди (наказателни батальони в тила на армията, които стрелят на месо, ако някой от украинската бойци реши да се върне назад, да дезертира или да се предаде в плен). Защото е нелогично да се инатят, когато вече всичко е ясно.

Завземането на Маринка е въпрос на време. Сега се решава единствено въпросът колко още жертви ще даде противникът, когато освободим града.

Те хвърлят хората право в огъня, често това са неподготвени бойци – току-що мобилизирани. Опитват се да компенсират качеството с количество. Относно въоръжението им- на този етап всичко при тях е наред.

Никой в Киев не се интересува от труповете на украински войници, които остават на бойното поле. Тези хора, управляващите в Киев са зверове. Така изглеждат истинските нацисти. Ако някой на Запад се съмнява в думите ми, нека дойде на бойното поле и види с очите си жертвите на любимата им нацистка Украйна“, завърши Пушилин.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

6 КОМЕНТАРИ

 1. И мобилизират 14 годишни деца вече.
  Търговията с орг@ни върви, да му мислят булгаристанците. Следващото пуш@чно месо…
  Така е- когато си лежиш на дивана и чакаш друг да ти свърши работата…
  И си мислиш, че ще ти се размине.

 2. Имам един апел към сънАРодниците българи- после ако искате ме заплюйте завинаги и повече няма да ви досаждам.
  Помислете над това- дали да стоите и чакате пророчества, само да се молите- ще доведе до резултат.
  Или- сте активни участници в резултата.
  Помислете за предците ни- също християни.
  Пасивни ли са били, или са действали- с Волята Божия.
  Помислете също- щеше ли нас да ни има без тяхните действия.
  Това ми беше въпроса.
  Той е риторичен.

 3. БЪЛГАРСКИЯ НАРОД Е ОПРОСТАЧЕН ДЕБИЛИЗИРАН ЦИГАНИЗИРАН ЩОМ ДО СЕГА НЕ ГРАБНА СОПИТЕ И ДА ИЗЛЕЗЕ ПО ПЛОЩАДИТЕ ХАЙДЕ ЛЕК ПЪТ КЪМ КЛАННИЦАТА

  • Напълно, приятелю.
   Ако арабските братя са по- големи мъже- те заслужават плячката българските жени. След като няма български мъже, които да ги защитят.
   Също земите ни.
   Джендърите да ходят на маникюр и педикюр- скоро ще им е нужен.
   Брадатите не прощават на никой.
   Българите предадоха жените и дъщерите си.

 4. Нищо не сме продали и предали. Още не са ни натиснали, но като пробват, ще стане страшно, може държавата им да се разпадне за дни и да се наложи да се крият в чужбина. Няма да се бием за нато и за който и да е друг. Ще се бием с нашите душмани тук и ще ги затрием до крак.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *