Путин твърдо: В света продължава „износът на революция“, от който хората обедняват, умират, или мигрират

1

Путин ООНВ международното право всеки термин трябва е с еднакви критерии към всички държави. Ние  сме различни, всяка страна има своите разбирания и традиции и трябва да се уважаваме помежду си.

В момента  експортът на демократически революции в света продължава с пълна сила, каза руският президент Владимир Путин в речта си пред Генералната асамблея на ООН, където бяха струпани журналисти от цял свят.
Единствено  укаринската делегация напусна демонстративно залата, тъй като терминът „износ на революция“ явно я засегна, защото всеки знае как тръгна и от кого бе платен майданът.

Нуждата и проблемите в арабските държави, които искаха или не толкова искаха  да получат промяна сега  се объркаха. Там всички сме свидетели на грубо чуждо вмешателство, което породи огромна нищета и мизерия и роди  тероризъм. Тези терористи не се пръкнаха от нищото, те  са обучавани и въоръжавани от чужбина и се използват за разчистване на сметки  срещу неудобните на някого  управления в арабските държави. Путин нарече това  опасна игра и призова от трибуната неадресирн, но напълно ясно кого, че терористите  са агресивни личности, които не са глупави и нелегалното им въоръжаване става взривоопасно за цял свят. Руският президент е категоричен,  че част от терористите са вече в Европа и даже и в Русия и не се знае до какви последици може да доведе това. И кога и срещу кого ще се обърнат. Те са станали неконтролеруеми.

Отношенията между САЩ и Русия се намират на изключително ниско ниво, каза  руският държавен глава след като се срещна на четири очи  с американския си колега Барак Обама и допълни, че все пак диалогът между двамата е бил откровен. Двамата изложили  позициите си за конфликтите в Източна Украйна и Сирия.

И двамата обявиха срещата си за откровена и полезна.

Русия планира да засили подкрепата си за правителството на Башар Асад, за да има мир в Сирия и да се спре бежанската вълна, заяви още  Владимир Путин.

Русия ще  подпомогне допълнително сирийската армия, но няма да се включва в наземни операции.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *