Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Путин: Русия ще Избие Зъбите на всеки, който се опита да отхапе част от нея!

Русия периодично се сблъсква с опити да „отхапят“ нещо от нея, но ще избие зъбите на всеки, който се опита да го направи. Това заяви в четвъртък руският президент Владимир Путин на заседание на организационния комитет „Победа“, съобщава ТАСС.

Според руския президент някои публично и най-нагло се осмеляват да твърдят, че сибирското богатство несправедливо принадлежало само на една държава. „Странни са подобни приказки, а още по-странно е да се изричат публично, но понякога звучат“, заяви  Путин.

„Всеки иска да ни захапе някъде или да отхапе нещо от нас. Но тези, които смятат да направят това, трябва да знаят, че ще им избием зъбите. Така, че те повече никога да не могат да хапят“, подчерта руският президент. „И гаранцията за този наш ответен удар са нашите свръхиновативни въоръжени сили“, добави той.

Владимир Путин посочи, че Русия има колосален потенциал. Територията на страната остава най-голямата в света и с най-голямо количество природни залежи, припомни той. „Изглежда, че 146 милиона души не са толкова много в сравнение с онези страни, в които живеят стотици милиони граждани, или дори повече от милиард. Но това все още се счита за много“, подчерта Путин.

Според него от векове на планетата се случва един и същи процес: щом дадена държава стане по-силна, останалите конкуренти веднага  намират причини за икономическа или гореща война, така че да ограничат нейното развитие. Путин припомни изявлението на император Александър III за Русия: „Те се страхуват от нашата необятност“. В същото време някои западни кръгове смятат Русия за твърде голяма дори след разпадането на СССР, отбеляза Путин.

Според Путин Съветският съюз „не е нищо повече от историческата Русия, само е наречена по различен начин, а идеологическото съдържание на държавата, разбира се, е различно, но от геополитическа гледна точка това е историческа Русия“. „Дори след като една трета от потенциала й бе загубен, Русия все още е неприемливо голяма за някои“, каза Владимир Путин.

Той е уверен, че опитите за сдържане и ограничаване на развитието на Русия ще продължат, тъй като със самото си съществуване страната пречи на страшно много на брой алчни фактори.

„Каквото и да правим, колкото и да се стремим да задоволим апетита на тези алчни западни хора, агресията им срещу нас ще продължи, защото със самото си съществуване Русия им пречи да осъществят пълен контрол върху планетата“ каза държавният глава. Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

5 кометара за Путин: Русия ще Избие Зъбите на всеки, който се опита да отхапе част от нея!

 1. Анонимен Отговор

  21.05.2021 в 6:40

  СЛАВА ВЕЛИКА ГОРДА СВЯТА НЕПОБЕДИМА БРАТСКА Н А В Е К И РУСИЯ Н И К О Г А СЪС Н И К О Г О НЯМА ДА ВИ ЗАМЕНИМ РУСКИ РОДНИ СВЯТИ БРАТЯ ПО КРЪВ ВЯРА И ДУХ ЗНАЕМ СИГУРНИ СМЕ ЧЕ СКОРО МНОГО СКОРО КАТО СЛЪНЦЕТО ОТ БРАТСКИ РУСКИ КРИМ ЩЕ ИЗГРЕЕ СВОБОДАТА НА БЪЛГАРИЯ КАКТО ВИНАГИ ОТ ИЗТОК САМО РУСКИТЕ НИ БРАТЯ СА ГОТОВИ ВИНАГИ ДА УМИРТ ЗА НАС ДОКАЗВАХА ГО И ПАК ЩЕ ГО ДОКАЖАТ ИДВАЙТЕ БРАТУШКИ ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД ВИ ОБИЧАМЕ И ЩЕ ВИ ПОСРЕЩНЕМ КАТО НА 9 СЕП. 1944 Г. БРАТСКА РУСИЯ ЛИПСВАШ НИ ЖИЗНЕНОНЕОБХОДИМО НАША ЕДИНСТВЕНА ОПОРА НАДЕЖДА МЕЧТА ГОСПОД ДА БДИ И ВИ ПАЗИ МИЛИ РУСКИ БРАТЯ ВИНАГИ И НАВСЯКЪДЕ И ВСИЧКИ УСПЕХИ И ПОБЕДИ ДА СА ВАШИ ЗА ДА Я ИМА БЪЛГАРИЯ ВАШАТА МАЙЧИНА ЛЮЛКА ГОРДЕЕМ СЕ С ВАС БРАТУШКИ В БЪЛГАРИЯ НЯМАМЕ НИЩО С КОЕТО ДА СЕ ГОРДЕЕМ САМО МАФИЯ ПРЕДАТЕЛИ СРУТИЩА РАЗРУХА БЯГСТВО ГЕНОЦИД ИДВАЙТЕ ВЕЛИКИ РУСКИ БРАТЯ СВЕТОВНИ МИРОТВОРЦИ ПО БЪРЗО БЕЗ ВАС МАЙКА НИ БЪЛГАРИЯ УМИРА

 2. Анонимен Отговор

  21.05.2021 в 8:48

  УПРАВЛЯВАЩИ НЕОЛИБЕРАЛНИ ФАШИСТИ БЪЛГАРОУБИЙЦИ ЧУДИТЕ СЕ КАК ДА УНИЩОЖИТЕ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ДАЛИ С ВАКСИНИ ОТ ЗАПАДА И САЩ УБИЙЦИ ИЛИ ЧРЕЗ ПЛАЦДАРМ НА НАТО АЙСИКТИР БЕ ЗАЩО ТРЯБВА ДА СМЕ НАИВНИ ОВЦЕ И ДА НИ ВАКСИНИРАТЕ С НЕДОКАЗАНИ БОКЛУЦИ ОТРОВИ И ПЛАЗМА ОТ ЗЕЛЕНИ МАЙМУНИ БОЛНИ ОТ СПИН НЯМА ДА СЕ ВАКСИНИРАМЕ ЗНАЕМ ЧЕ СЛЕД ВАКСИНИТЕ ВИ УБИЙЦИ НАСТЪПВА ПАРЕЗА И СМЪРТ ОТ 6 МЕСЕЦА ДО ТРИ ПЕТ ГОДИНИ ЗНАЕМ КОЙ НИ ОБИЧА И НИ МИСЛИ ДОБРОТО ЗНАЕМ КОЙ ИСКА ДА НИ ИМА САМО С РУСКИ ВАКСИНИ ЩЕ СЕ ВАКСИНИРАМЕ НАТО ЕС САЩ СОРОС ЕВРОТО И ВАКСИНИТЕ ОТ ЕС И САЩ ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ ЩЕ ПОИСКАМЕ ЗАЩИТА ОТ БРАТСКА РУСИЯ ЗА КАКВИ ЧОВЕШКИ ПРАВА ПЛЯМПАТЕ НЕ НИ ПИТАХТЕ ЗА НАТО И ЕС НЕ НИ ПИТАХТЕ ЗА ЕВРОТО ЗА ВАКСИНИТЕЗА НИЩО НЕ ВИ ИНТЕРЕСУВА МНЕНИЕТО НА НАРОДА НАБУТВАТЕ НИ КАТО ОВЦЕ НЕ НИ ПИТАХТЕ ЗА НИЩО НЕ ИСКАМЕ ВОЙНА С БРАТСКА РУСИЯ НЕ ИСКАМЕ ПРЕЗ РОДИНАТА НИ ДА МИНАВАТ ПОТОМЦИ НА ТУРСКИЯ БАШИБОЗУК ЩЕ ВИ ИЗМЕТЕМ БОКЛУЦИ ПРЕДАТЕЛИ НА БЪЛГАРИЯ ДА СЕ ИЗДАВИТЕ ВСИЧКИ В ТРИМОРИЕТО ЖИВИ ДА НЕ СЕ ВЪРНЕТЕ ОТ ТАМ НАКЪДЕТО СТЕ ПОЕЛИ БЕЗ НАРОДНОТО СЪГЛАСИЕ ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ ЗАЕДНО С ДЕЦАТА И ВНУЦИТЕ ВИ А Н А Т Е М А

 3. Анонимен Отговор

  21.05.2021 в 9:08

  ВЪСТАВАЙ НАРОДЕ ДА ЗАСТАНЕМ ДО ЖАН ВИДЕНОВ САМО ТОЙ НЕ НИ ПРЕДАДЕ ОТ КОГАТО ТОДОР ЖИВКОВ СИ ОТИДЕ ВЕЧНА МУ ПАМЕТ И НИСЪК ПОКЛОН ИМАМЕ ЖАН ВИДЕНОВ ИМА НАДЕЖДА ГОСПОД ДА ГО ПАЗИ ПОСЛЕДНАТА НИ НАДЕЖДА ЗА СПАСЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ С НАРОДА СА САМО ПАРТИИ КОИТО НЕ СА СРЕЩУ БРАТСКА СВЯТА РУСИЯ ТАМ Е НАДЕЖДАТА И СПАСЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ

 4. ПУТИН СВАЛИ ЕДИН ДРОН НА НАТО НАД БЕЛАРУСИЯ !

  ПРАВИЛНО СЕ ЗАКАНВА !

  СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ

  АГЕНТ ПОД ПРИКРИТИЕ …

 5. Го4о Отговор

  24.05.2021 в 10:40

  Ще избие шундата на Кабаева!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *