Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Путин нареди на армията да Унищожи БиоЛабораториите в Украйна, докато САЩ Трескаво Премахват доказателствата за съществуването им!

Руският президент Владимир Путин нареди на военните си да търсят и унищожават биолаборатории на „дълбоката държава“ в САЩ, които провеждат свръхсекретни изследвания на зоонози и инфекциозни болести в десетки обекти в Украйна, пише френският сайт anguillesousroche.com.

През последните дни лабораториите за биологични оръжия, разположени в украински градове, като Харков, Луганск, Днепропетровск и столицата Киев, наред с други, станаха мишена на руските военни части, действащи под преките заповеди на Путин.

Междувременно американското посолство в Украйна беше хванато да унищожава доказателства за съществуването на биолаборатории в Украйна, докато големи медии под контрола на САЩ истерично и кампанийно започнаха да твърдят, че биолаборатории не съществуват.

Украинският президент Володимир Зеленски заяви в петък, че руските сили стрелят по „военни инсталации“, оставяйки анализаторите да гадаят дали този завоаалиран термин не назовава именно биолабораториите на територията на Украйна, създадени и използвани от САЩ.

Според документи на американското правителство Съединените щати имат няколко биолаборатории в Украйна. В типичния стил на Пентагона тези биолаборатории се представят като центрове за „отбрана“. Русия от месеци предупреждава САЩ да спрат да експлоатират опасни биолаборатории на прага й. Големите медии не засягат темата днес, но са отразявали информацията в миналото. Преди четири месеца Русия и Китай поискаха от ООН биологичните възможности на Съединените щати да бъдат „контролирани и ограничени“.

Русия и Китай обвиниха САЩ, че са отговорни за епидемията на Covid-19 и се опасяват, че Съединените щати разполагат с други биологични оръжия, които биха могли да пуснат в света.

Каква е връзката с Украйна?

Путин заяви, че е предприел „специална военна операция“, насочена към демилитаризиране на Украйна. Традиционните анализатори не разбират възможното значение на това изявление.

Междувременно посолството на САЩ в Украйна беше хванато да се опитва да премахне доказателства за съществуването на управлявани от американското правителство лаборатории за биологично оръжие на украинска земя. През последните 24 часа посолството на САЩ изтри всички PDF файлове от уебсайта на посолството: https://ua.usembassy.gov/embassy/kyiv/ sections-offices/defense-threat-reduction-office/biological -програма-намаляване-заплахата/.

Въпреки това проницателни и предвидливи интернет детективи архивираха информацията, преди да бъде забравена завинаги.

Ето пълния списък с биолаборатории:

https://web.archive.org/web/20170130193016/https://photos.state.gov/libraries/ukraine/895/pdf/dtro-kharkiv-eng.pdf

https://web.archive.org/web/20210511164310/https://photos.state.gov/libraries/ukraine/895/pdf/dtro-luhansk-eng.pdf

https://web.archive.org/web/20170221125752/https://photos.state.gov/libraries/ukraine/895/pdf/dtro-dnipropetrovsk-eng.pdf

https://web.archive.org/web/20210506053014/https://photos.state.gov/libraries/ukraine/895/pdf/dtro-vinnitsa-eng.pdf

https://web.archive.org/web/20170221125752/https://photos.state.gov/libraries/ukraine/895/pdf/dtro-dnipropetrovsk-eng.pdf

https://web.archive.org/web/20170207122550/https://photos.state.gov/libraries/ukraine/895/pdf/dtro-kherson-fact-sheet-eng.pdf

https://web.archive.org/web/20170223011502/https://photos.state.gov/libraries/ukraine/895/pdf/dtro-ternopil-fact-sheet-eng.pdf

https://web.archive.org/web/20170208032526/https://photos.state.gov/libraries/ukraine/895/pdf/dtro-zakarpatska-fact-sheet-eng.pdf

https://web.archive.org/web/20170208032526/https://photos.state.gov/libraries/ukraine/895/pdf/dtro-zakarpatska-fact-sheet-eng.pdf

https://web.archive.org/web/20170202040923/https://photos.state.gov/libraries/ukraine/895/pdf/dtro-lviv-dl-eng.pdf

https://web.archive.org/web/20170201004446/https://photos.state.gov/libraries/ukraine/895/pdf/dtro-lviv-rdvl-eng.pdf

https://web.archive.org/web/20161230143004/https://photos.state.gov/libraries/ukraine/895/pdf/dtro-eidss.pdf

https://web.archive.org/web/20210506212717/https://photos.state.gov/libraries/ukraine/895/pdf/dtro-pathogen-asset-control.pdf

https://web.archive.org/web/20170207153023/https://photos.state.gov/libraries/ukraine/895/pdf/dtro-dnipropetrovsk-rdvl_eng.pdf

https://web.archive.org/web/20170211022339/https://photos.state.gov/libraries/ukraine/895/pdf/kiev-ivm-fact-sheet-eng.pdf

Високопоставени американски служители се опитаха да обяснят съществуването на биолабораториите. Робърт Поуп, директор на „Кооперативната програма за намаляване на заплахата“ (Cooperative Threat Reduction Program), 30-годишна програма на Министерството на отбраната, призна, че лабораториите могат да отделят „опасни патогени“.

В следващото видео те също така превантивно обвиняват Русия, че разпространява „пропаганда“ за истинската цел на управляваните от САЩ биолаборатории в Украйна.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

2 кометара за Путин нареди на армията да Унищожи БиоЛабораториите в Украйна, докато САЩ Трескаво Премахват доказателствата за съществуването им!

 1. FuckEU Отговор

  01.03.2022 в 16:25

  Българските русофоби не се интересуват от съдбата на България и българите. Конфликтът русофили – русофоби има ново измерение. Русофобите днес гледат с презрение България, българската култура и събирателния образ на нашия народ, който те остроумно наричат „Ганя“.
  Те са „фили“ на запада, който е върхът на цивилизацията. Мразят Русия, защото са общество, което не се развива под диктовката на запада и не предава провославието и не могат да преглътнат, че в сърцата си масата българи все още са част от православната цивилизация, вместо да кажат сбогом на нацията, семейството, религията, традиционния морал и упорито отказват да станат безполови, независимо от напътствията на западните ментори, които от векове поучават източноевропейските туземци.
  За тях е позорно, че масовият българин не повтаря като папагал новите псевдо-ценности налагани от господарите ми, а продължава да живее със своите инстинкти и порядки, наследил от предците си. Битката на тази малка отродена, но влиятелна прослойка, която презира българите иска заличаването на нашата родина.
  Затова в историческите им представи отдавна се прокрадва османофилията и от години ни обясняват, как българите сме си живеели чудесно в Османската империя, но злите руски „азиатци“ са ни „поробили“. Това не е случайно, защото всеки русофоб не просто мрази една чужда държава, каквато е Русия. Българските русофоби преди всичко мразят нашата страна.
  Да, уважаеми русофоби, вие мразите Русия, защото в нея виждате една по-голяма и по-силна „ганьовска“ България, която развива собствената си цивилизация и духовност, и в която не властват порядките на бившия вече световен хегемон. Тя е заплаха за вашата утопия, в която всички сме крайни индивидуалисти, „освободени“ от нация, семейство, род, родина, традиции, чест и дори половете си.

 2. Анонимен Отговор

  01.03.2022 в 23:41

  НИКОЙ НЕ ЗНАЕ КАКВО СЕ ПРАВИ Б БАЗИТЕ НА БЪЛГАРИЯ БЕЗВЪЗМЕЗДНО ПРЕДОСТАВЕНИ НА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *