Психясал Бивш Любовник Тормози Джулиана Гани! Плеймейтката в Див Стрес! Виж Тук:

0

ДжулианаМоделката Джулиана Гани се страхува за живота си. Луднал по нея, семеен мъж я преследва, търсейки взаимност.

Силиконката имала интимни отношения с въпросния мъж, който, по думите й, я лъжел, че не е обвързан. Когато разбрала истината, Гани решила да прекъсне връзката, но тук  изскочило неочаквано препятствие. Жененият господин не искал и да чуе за никакво приключване и заплашил Джулиана, че ще й отмъсти.

Скандалната плеймейтка твърди, че решила да скъса, заради жената на бившия й интимен приятел, защото по нейните думи, клетата съпруга не заслужавала да й се причинява такава мъка. Злите езици говорят, че това не е съвсем така и че моделката си има нов мъж, с когото е щастлива.

Джулиана е много уплашена, понеже психарят я преследва непрекъснато, заплашва я със саморазправа и настоява тя да бъде с него. В отчаянието си, силиконката е решила да разкрие името на мъжа, и същевременно да се обърне към служителите на реда, надявайки се по този начин да се отърве от него. Обаче Гани добре разбира, че това е илюзорно спасение, защото едва ли МВР може да я спаси от тормоза на психопата, а и не се знае как откаченият бивш любовник ще реагира щом разбере, че го е изпяла в полицията.

Моделката е силно разтревожена. Вчера тя постна в социалната мрежа снимка на един, унищожен от бившия й любовен  подарък, който той самия й бил подарил навремето –  мече със стърчащ от гърдите му нож!

Макар че се страхува много, Джулиана Гани съзнава, че трябва да продължи живота си. Затова тя продължава с работата  и наскоро е заснела нова сесия, разкривайки части от секси тялото си.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *