Проф. Иво Христов: ИДЕ СВЕТОВНА ВОЙНА! За да Оцелее, Западът трябва да СПРЕ Развитието на Русия!

4

„Намираме се в навечерието на световна война. Ситуацията много напомня 1939 г.“, заяви проф. Иво Христов. Капитализмът умря. Рухна и еднополюсния модел. Балансът в света е нарушен и зейналата пропаст, преди да се установи новата система, създава много опасности. Включително и от мащабна война. „Масовото експулсиране на руски дипломати от редица страни по света, на практика, създава предвоенна обстановка“, категоричен е проф. Христов.

Западът всячески се опитва да запази настоящето статукво в света, тъй като му осигурява предимство пред всички останали. Сегашното статукво позволява на САЩ и ЕС да изпомпват и използват ресурсите на света и така те запазват стратегическото си надмощие над всички останали държави на Планетата.

В същото време, Русия има нужда от чисто технологично време, за да направи голямата крачка към следващото ниво в икономическото и технологичното си развитие. Но Западът точно това не иска да се случи. И се старае всячески да й попречи. Затова САЩ и ЕС вкараха Русия в спирала от конфликти – за да спрат по всякакъв начин устремното й развитие.

Основният проблем на съвременните елити в западните държави е, че не знаят какво е война. Представата им е като за нещо, което се случва далеч от тях, нещо виртуално. Затова и действията им са толкова безотговорни и безрасъдни. Докато по време на Студената война от средата на миналия век, управляващите елити бяха преживели ужаса на Втората световна война. И правеха всичко възможно да не се стигне отново до такъв конфликт.

Западът вкарва Русия в конфликти, за да спре развитието й

Сегашната предвоенна ситуация е особено опасна за малки държави като България. „Трябва да се опитаме да се съхраним“, предупреждава проф. Иво Христов. Думите на Ердоган за „душевните граници“ на Турция никак не са случайни. Той има амбициите да се превърне във водещ европейски фактор и ще успее да го постигне, ако сложи ръка върху газовите находища край Кипър. Затова е и сегашният тежък конфликт между Турция и Гърция. Но Великите сили също вече са изпратили флотите си там, така че едва ли някой ще остави богатите на газ кипърски находища в ръцете на Турция или Гърция.

Разпадането на Турция (нещо, за което работи Запада чрез създаването на кюрдския анклав-б.р.) обаче също е много опасен вариант за България. Проф. Христов е категоричен, че случи ли се това, сегашната ситуация с бежанците ще ни се стори като детска песничка.

Основният проблем на Запада е по- скоро екзистенциален, отколкото икономически. Самозабравилите се богати държави решиха, че нямат нужда от Бог, тъй като самите те са богове, смята проф. Иво Христов. И именно това ще разруши западната цивилизация по подобие на древния Рим. Skandalno.net

Надя Колева, Skandalno.net 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

4 КОМЕНТАРИ

  1. Сега е момента за рухването на капитализма според Маркс. Комунизмът трябваше да настъпи в най развитите индустриално страни по времето на дълбоките кризи и от там в целия свят. Получи се нещо не предвидено. Той настъпи в по-слаборазвитите страни което стана причина за неговия провал. Сега какво се очаква. Ако 3-та световна война прерасне в атомна това ще сложи край на света. Ако Русия и Китай победят по мирен начин, те които са в началния стадии на капитализма ще му удължат живота. Робството ще продължи да съществува макар и в по мека форма. Но по-вероятна е 3-та Световна Война. Това което е писано в библията като че ли ще се сбъдне. А там е казано: Първо ще се появи антихристът с белега на челото. Това е Горбачов. След това ще започне глад, мизерия, войни. И най-накрая ще пада огън и жупел от небето. Т.е. 3-та Световна Война.

      • Сандо, Библията или евангелието ми е четено от майка ми преди 74 години когато бях 4 годишен. Сега нищо не помня, но от тогава имам много ярки спомени. Това, че антихристът с белега на челото е Горбачов е моя притурка, но фактите като че ли съвпадат с предсказанието. Думата жупел я помня още от тогава. Аз самият, никога не съм чел библията, или евангелието, така че не мога да ти кажа в коя глава са писани тези неща. Това са двете книги, които всеки човек трябва да е чел, ако разбира се не са променени което е напълно възможно в „свободна демократична“ България

  2. Тази така наречена библия които повечето хора познаваме е толкова библия колкото аз сам цигулар неса включени толкова много евангелия ,а включените са са малко или много променени откритията в последно време сочат в тази посока ,за мен лично най голямото разочарование което сам чел е че трябвало да си плащатаме данъците ,ако има Господ сам сигурен че никога не би казал такова нещо защото именно с тях ни правят бомби и въобще воини , просто мнение
    Ме

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *