Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Проф. Иво Христов: Задава се нещо страшно! Турция и албанците ще ПРЕГАЗЯТ България!

България е притисната между демографската и икономическа експанзия на Турция и албанците, които безмилостно пъплят към сърцевината на Балканите. Народът ни продължава да се топи, а земята ни да се обезлюдява. В същото време и турците, и албанците имат нескрит апетит към центъра на Балканския полуостров, който заемаме ние. Албанците вече изтласкаха славянското население от половин Македония и е въпрос на време ислямският им етнос да опре в българските граници.

„България е притисната от два мощни демографски субекта- един голям и един по-малък, които рано или късно ще се срещнат. Мястото на срещата им е тук. И те ще си стиснат ръцете, докато прекършват изтънялата българска етническа „снага”, категоричен е проф. Иво Христов.

„След 90-та година България не влезе в демографска криза като тези на развитите общества. България катастрофира като един библейски „екзодус“- тълпи младо и продуктивно население се евакуираха от страната в посока Западна Европа и САЩ“, коментира изтъкнатият социолог.

Тази демографска катастрофа буквално погубва държавата ни и не се измерва само в числа – колко българи са напуснали родината, отрицателния естествен прираст и пр. Съпровождат я много по- страшни процеси, които за момента остават сравнително скрити – вече имаме етническо, културно и психологическо израждане. „Държавата я няма в Родопите, където върви ретурцизация на помаците и реислямизация на огромна част от това население.“, коментира още проф. Христов.

В най- засегнатите от демографската катастрофа райони текат процеси на децентрализация и буквално откъсване от държавното ядро – Северозападна България, Североизточна България, Родопите, Странджа. Там местните търсят препитание в съседните им държави – съответно в Румъния, Гърция, Турция. А в същите тия, вече откъснати от България райони, се забелязва нашествие на румънци, гърци и турци, които масово започнаха да купуват жилища и имоти на безценица.

Според статистиката на НСИ, към 2030 година населението на България ще е съсредоточено само в шестте най- големи града – София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Русе. Това означава, че по тялото на България ще чернеят огромни напълно обезлюдени територии. Които очевидно ще са лесна плячка както за апетитите на съседите, така и за мигрантски нашествия. Skandalno.net

Надя Колева, Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

7 кометара за Проф. Иво Христов: Задава се нещо страшно! Турция и албанците ще ПРЕГАЗЯТ България!

 1. pipi Отговор

  31.10.2018 в 20:18

  Останал ли е някой, който да не го знае? Винаги сме били мишки, а сега вече и такива не сме!!!

 2. ani Отговор

  31.10.2018 в 20:51

  Много,много ми се иска в този случай да греши!

  • Пиниза Отговор

   31.10.2018 в 22:35

   Иска ти се да греши,но професор Христов винаги е бил прав с анализите си.За съжаление никой не го чува,а го чуха само с правилното му изказване за 80% дебили за да го ругаят.

 3. Анонимен № 1 Отговор

  01.11.2018 в 0:33

  Нали си спомняте как скочиха нашите политици, когато Путин посрещна в Москва македонския президент Георге Иванов с думите за слвянската азбука идваща от Македонска земя. Нашите корифеи започнаха да обвинянват Путин в лъжа, изопъчаване на факти и т.н., да твърдят че азбуката е създадена от СОЛУНСКИТЕ братя Кирил и Методи.По-късно говорителката на руското външно министерство Мария Захарова каза, че когато е била създадена славянската азбука Бъгария и Македония са били една държава. Путин е политик с най-висок рейтинг в света и не си хвърля думете на вятъра. Всички знаем как започна трагедията в недоносчето Косово. Подобно нещо се наблюдава и в Македония, албанци проникват на територията на Македония, стига се и до въоръженни стълкновения. С думите си Путин дава да се разбере, че за да се избегнат кланета подобни на Косово, Русия няма да има нищо против ако България и Македония отново се обединят. Тогава ще отпадне спора с Гърция за името. Как ще се нарича новата държава Булмакия или Югозападна България не е от значение. Важното да се избегнат кръвопролития.77

 4. Вили Иванова Отговор

  01.11.2018 в 9:31

  Това се знаеше още в началото на „демокрацията“, но политиците ни вече се бяха продали. На една среща с граждани, на един от основоположниците на СДС зададоха въпрос, дали тази отворена граница няма да затрие българската нация. Най-невъзмутимо „демократът“ отговори “ Колко много държави са изчезнали през вековете“. Та сега нека не се правим на изненадани-по този въпрос политиците ни са били информирани и случващото се с народа и Родината е следствие от целенасочената им продажна политика!

 5. Христо Отговор

  01.11.2018 в 15:12

  Е,нали е депутат.Какво прави по въпроса?
  Или си свърши „работата“,като отъждестви като лумпени.

  • До трола Христо Отговор

   01.11.2018 в 16:09

   Напълно си прав, Христо! И аз се чуда защо Иво Христов, след като е опозиционен депутат, не вземе сам да измете Борисов и ГЕРБ от властта, да ги вкара в затвора и да смени олигархичния либерален модел на България. В крайна сметка като опозиционен депутат той има огромна и на практика неограничена власт! Нъл тъй?!

   П.С. О, платений гербаджийски троле Христо- ти наистина потвърждаваш думите на проф. Иво Христов за 80-те % дебили. Със сигурност ти си един от тях.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *