Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Проф. Иво Христов Бие Камбаната: Времето ни изтича! Или влизаме в Бой Последен да си върнем държавата, или Загиваме като Народ! (С ВИДЕО)

„България си отива. Тази история с циганските и всякакви други апокалипсиси, които сега наблюдаваме, е само външен израз на вътрешни проблеми, за които огромната част от българското население няма нито сетива, нито компетенции. А няма и силата и волята да ги обърне. Защото младите българи са навън, без билет за връщане“, смята политическият анализатор проф. Иво Христов. В свое тв. интервю днес той отсече: „Когато фактите говорят и най-отчаяните неолиберали-глобалисти  трябва да замълчат!“

„България в момента се намира в активен задгробен живот. И е така в много отношения – като общество, като страна, като национална виталност, като енергия. В цяла Видинска област през миналата година са се родили, метафорично казано, толкова деца, колкото в три албански семейства“.

„Наскоро независими икономисти пресметнаха, че за да стигнем средноевропейският стандарт на живот след 30 години, българската икономика трябва да наваксва със 7 -8% ръст всяка година. Кой сериозен експерт вярва, че е възможно да го постигнем?! С каква структура, с какъв икономически фонд разполагаме, с какви хора, с какви възможности ние ще постигнем тези фантастични резултати“, попита риторично професорът.

Откакто Борисов яхна властта, у нас не се водят никакви сериозни експертни разговори: „То не бяха ромски включвания, то не бяха стратегии за интеграция, то не бяха демографски анализи… А резултатът е този, който виждаме в момента. Ние сме отново пред счупеното корито.“

„Агресията в ромските махали е много сериозен проблем, който управляващите от ГЕРБ най-грубо и мерзко използват за краткосрочните си политически цели. Като да отклоняват вниманието от корупционните и други текущи скандали в управлението си, например. И нещо повече: Борисов и хората му умишлено индуцират и задълбочават тези проблеми. ГЕРБ нямат никакъв капацитет – интелектуален или експертен – да ги решат. Нямат и това тъпо клише – политическа воля. Съжалявам, че съм лош пророк, но ще става все по-зле”, категоричен е проф. Христов.

Управляващите у нас използват неграмотните цигани като резервоар за гласове и затова нямат воля да решат проблемите, изтъкна още анализаторът.

През последните 10 години в България върви отрицателен управленски подбор. Към върховете се изтласкват все по-некомпетентни и неграмотни хора. А причината е в световната конюнктура. Недоразумението ГЕРБ вече 10 години е на власт, защото много от световните геополитически страни-играчи в момента имат вопиюща нужда от верни слуги и васали, които да им продават националния интерес на държавиците си и безропотно да изпълняват заповедите им. Затова и ние, българите се движим като хамстери в затворен кръг, смята проф. Христов

„Много хора смятат, че управлението на ГЕРБ е единствената причина сега да живеем толкова зле. Но ако трябва да сме точни, вината не е само тяхна. Днешната национална трагедия е резултат от цялостното състояние на системата, в която България беше вкарана преди 30 години“.

На въпроса дали вярва в сочени от някои като конспиративни теории за външна намеса като Планът „Ран-Ът“, зловредния заговор на Световната банка и политическия инженеринг на ЦРУ и Сорос…  или ние, българите сами сме си виновни, проф. Христов отговори така: „Днешната българска национална катастрофа е комбинация от външни (Западни) и вътрешни фактори. Но е вярно, че външните фактори индуцираха вътрешни предпоставки. Не бива обаче да пренебрегваме и нашата личнавина като народ: Аз не виждам никаква съпротива в България. Не виждам промислена съпротива от страна на българите – да защитят децата си, да защитят семейството, училището, да защитят някаква своя що-годе базова почтеност.

Вместо това… Какво направиха два милиона и половина българи? Просто се махнаха оттук. Не дадоха битка за страната си! Това е истината. Те няма да се върнат въпреки приказките. Това е завинаги загубен капитал за страната ни! Времето, в което бихме могли да обърнем процесите и да спасим България, изтича! Затова или веднага влизаме в страшна битка да си върнем държавата, или Загиваме като Народ!“ Skandalno.net

Надя Колева, Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

17 кометара за Проф. Иво Христов Бие Камбаната: Времето ни изтича! Или влизаме в Бой Последен да си върнем държавата, или Загиваме като Народ! (С ВИДЕО)

 1. pipi Отговор

  09.01.2019 в 21:46

  Времето … не изтича- отдавна минахме точката на невъзвращаемост! Времето ИЗТЕЧЕ,а ние само гледахме. Никой, никога няма да ни го прости!!!

  • Оптимист Отговор

   12.01.2019 в 13:06

   Един народ не изчезва лесно! Но че сме се отпуснали и живеем в отчаяние е вярно!Трябва да ни стресне битието ни и да го променим!

 2. Пиниза Отговор

  09.01.2019 в 22:33

  Професоре,чудесни анализи правиш,но имаша ли воля и талант да поведеш хората да си върнем държавата.

  • Иван Отговор

   10.01.2019 в 13:56

   Какво значи „да поведеш хората“? Накарал е много хора да се замислят, някои дори да се стреснат, това е достатъчно. Всеки сам трябва да се изправи за защитата си. Дръжте се като народ, не подминавайте съседите и хората които познавате! Помагайте на непознати и това е вече началото! Има ли народ, колкото и малък да е, има държава. Наличието на държава обаче, не прави автоматично населението ѝ народ.

 3. Крумов Отговор

  10.01.2019 в 9:55

  Кои хора да поведе професора,като ние сами нехаем за нашето бъдеще.На новогодишиния бутафорен концерт излязоха 50хил.човека,а на протестите срещу повишане на цени на ток,на газ, на вода,срещу мизерния живот-излизат 40-50 човека и то за малко.Е това не знам как да го нарека.Значи всички останали са доволни от живота които водят.

 4. Ivan Dobrev Отговор

  10.01.2019 в 12:42

  Vie ste gadove zasto ne go publikuvate direktno moiat komentar

 5. Иван Митев Отговор

  10.01.2019 в 15:47

  Професор Иво Христов ясно показа, че не зачита предназначението на централната банка.
  При този грешен подход са невъзможни верни изводи за устойчив държавен просперитет.

 6. elena Отговор

  15.01.2019 в 21:20

  На професора му дрънка камбаната едно и също като развален грамофон. Повтаря „културно“ това, което говорим на три ракии. Такива нихилисти като него са по вредни от всяка пропаганда против България.

  • Анонимен Отговор

   16.01.2019 в 3:10

   Еленке, ако ти се струва, че професор Христов повтаря все едни и същи предупреждения- да, права си. Ами повтаря ги, защото нещата стават все по-зле а такива идиотки като теб още не са се осъзнали, ма, пача загубена. А щом таквиз дебили като теб още не са разбрали, явно професора още дълго време трябва да повтаря.

 7. Тереза Мей Отговор

  15.01.2019 в 22:16

  Господин Христов, с малкото име Професор, не казва нищо, което всеки един от нас не знае и не говорим , когато сме н“на три ракии“. Но, г-н Професора не казва и нищо по-различно от това, което е казвал и миналата и по-миналата година. Това, което още не е изрекъл гласно, сигурно е това, че само БСП-то ще ни оправи. Но хитрувайки, той ни оставя сами да стигнем до това заключение. Какви професори е родила майка България?!

  • Анонимен Отговор

   16.01.2019 в 3:06

   Терезке, държиш се като пълна идиотка! Проф. Христов не ти е казал да гласуваш за БСП. Достатъчно е възпитан да не ти натрапва своите политически пристрастия. А инак ти ако мислиш, че „ще те оправят“ ГЕРБ, ДПС, СДС, ПатрЕотите или не дай си Боже- Марешки… ми гласувай си за тях, ма глупава жено! Кой те спира?! Инак, за такива като теб професора ясно го каза преди време- 80 % дебили!!!

  • Георги Отговор

   12.02.2019 в 17:32

   Ало, Ленчето, с име на тъпа английска коза, ти майка нямаш!И не слагай думи в устата на хората! А ако става дума, кой ще ни оправи, теб съм сигурен, че всеки мангал, ще те оправи!

 8. Пешо Отговор

  16.01.2019 в 3:12

  Велик човек е Иво Христов. Само като се обади и соросо-гербавите тролове скачат масирано и вият на умряло. Явно ги удря право в сърцето с тези евро-скверни слова. Браво, професоре. Дерзайте. Народа е с вас!

 9. бг смешки Отговор

  16.01.2019 в 11:44

  народа не става за нищо у БГ – то …явно професора не го вижда …прости , мързеливи , завистливи , арогантни са българите г-н Христов …от там нищо не става и от държавата ! махйте се от тая кочина ВЕДНАГА !

 10. Недялка Ганчева Отговор

  16.01.2019 в 18:59

  ВЯРНО БЪЛГАРИНЪТ Е ОБЕЗВЕРЕН.НАИСТИНА НИ ТРЯБВАТ УМНИ И НАЧЕТЕНИ ХОРА,НО ДА СЕ ОБМИСЛИ ВСИЧКО ПРЕДВАРИТЕЛНО И ДА СЕ ВДИГНЕМ НА ГРАЖДАНСКА РЕВОЛЮЦИЯ ВСИЧКИ.ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗНАЕЩИ ЗА КАКВО?…

 11. Георги Георгиев Отговор

  16.01.2019 в 19:44

  Като чете човек коментарите, наистина се убеждава в казаното от него че 80% сме дебили. Мълчете, не се унижавайте.

 12. Анонимен 1 Отговор

  13.02.2019 в 8:15

  Не само България е застрашена от изчезване, но целият свят отива на там. Групата на така
  наречените „билдерберги“ се опита да привлече милиардерите от целият свят, да създаде едно световно правителство и световно робство, но Русия и Китай не се подадоха. Това което следва е Третата световна Война, която ще сложи край не само на България, но на целия свят. Единственият начин да се променят нещата, е да се свали капитализма. Но, тъй като Русия и Китай са в началната фаза на капитализма и набират голяма сила, това няма да стане. За съжаление, това което е писано в библията ще се случи. Там е казано: В началото ще се появи антихристът с белег на челото. Става въпрос за Горбачов. След това по света ще настъпи, глад мизерия, природни бедствия, войни, убийства. Най-накрая, след като Христос прибере своите хора, ще пада огън и жупел от небето(явно това ще бъде Третата Световна Война). Така че, Иво Христов е прав в своите прогнози за България пък и за целия свят.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *