Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Проф. Ал. Дугин: Руският народ не разбира защо в България има русофоби! С ВИДЕО:

Александър Дугин е световно известен философ и политолог, професор в Социологическия факултет на Московския държавен университет, както и официален съветник на руския президент Владимир Путин.
Мечтата му е силна Русия в обединена Евразия. Европа и Азия за него всъщност са един континент, който изкуствено е бил разделен от западните „демократи“. Затова Александър Дугин си представя бъдещето само като философско, културно, икономическо и политическо обединение на Европа и Азия в един общ континент – ЕврАзия.

Във всички свои изказвания, Александър Дугин отделя специално място за България. България и Русия са две братски страни, защото още от самото си създаване са тръгнали по един и същ път. Те имат един обща, велика и демократична, кирилска писменост, създадена от светите братя Кирил и Методий, които професор д-р Дугин смята за славяни от прабългарската езикова група.

В Русия всички са българофили – и консерваторите, и неолибералите. Затова за руския народ е абсолютно непонятно защо в България има русофоби, споделя Дугин.

Последните 28 години са убедили професора, че русофобията и русофобите са дело на Запада. Именно те, за свои частни имперски интереси, насъскват европейските и азиатските народи едни срещу други. Вярвате ли че ако не бяха изкуствено разделяни, двете Кореи досега нямаше да са се обединили, пита риторично проф. Дугин.

ВИЖ ИНТЕРВЮТО С ПРОФ. АЛЕКСАНДЪР ДУГИН ТУК! ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

4 кометара за Проф. Ал. Дугин: Руският народ не разбира защо в България има русофоби! С ВИДЕО:

 1. Русофил Отговор

  11.08.2019 в 20:01

  Велик човек!

 2. Анонимен Отговор

  13.08.2019 в 7:12

  Само правителството е такова!

 3. Петър Отговор

  13.08.2019 в 19:18

  Всъщност за съжаление антибългарското говорене в руските медии все повече се увеличава точно заради тази безумна българска русофобия, проникнала вече и на правителствено ниво.
  Като антируското поведение на отделни български ненормалници се приписва на всички българи, които биват наричани предатели и неблагодарници – не без основание, но що се отнася до конкретни личности.
  В интерес на истината, изборите в България също свидетелстват, че българинът не праща русофилски политици в управляващите институции.

  • Правдив Отговор

   14.08.2019 в 11:14

   Петър, изборите в България се фалшифицират. Народа никой за нищо не го пита.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *