Протест срещу Локдауна и Правителството Блокира центъра на София! (С ВИДЕО)

5

Многохиляден протест блокира центъра на София. Протестиращите са бесни от решението на Хунтата да наложи по-строги мерки в поредния епизод от фалшивата битка с фалшивата корона-пандемия.

Това е пореден 255-ти ден на бушуващото обществено недоволство срещу правителството. Протестът идва дни, след като Борисов и щаба НОЩ обявиха намерението си да затворят голяма част от бизнеса у нас за 10 дни под благовидния и лъжлив предлог „усуложнена епидемична обстановка“.

Протестът стартира пред Министерския съвет. От там недоволните тръгнаха на шествие и символично затвориха редица министерства, като облепиха входовете им с жълти ленти. Бомбички и димки полетяха към Социалното министерство и Министерство на здравеопазването. С всяка изминала минута брой на протестиращите се увеличава, а действията им ескалират.

В момента гражданите се намират в района на Националния дворец на културата.

Освиркани бяха членовете на Националния оперативен щаб и правителството.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

5 КОМЕНТАРИ

  1. Искали нормален живот! Хахахааа… Ами извоювайте си го! БОЙКОТИРАЙТЕ фарса избори, който им узаконява властта. Какво чакате? С протести ли да го постигнете? Хааа..

  2. ВЪСТАВАЙ НАРОДЕ АТАКА ДА ИЗХВЪРЛИМ УПРАВЛЯВАЩАТА ФАШИСТКА ХУНТА БЪЛГАРОУБИЙЦИТЕ МАФИЯ ГЕРБ

  3. АТАКА АНЕЛИЯ ДУЛЕВА Е ЖЕНАТА КОЯТО ЩЕ СПАСИ БЪЛГАРИЯ ГЛАСУВАЙ НАРОДЕ МАСОВО ЗА А Т А К А

  4. ПРЕДАТЕЛИТЕ ВИНАГИ ГИ ГЪРМЯТ ! ТЕ СА КАТО ПИНГ-ПОНГ /КИТАЙСКА ТОПКА/, КОЯТО СЕ БИЕ ОТ ДВЕТЕ СТРАНИ И НАКРАЯ СЕ ЧУПИ ! …….. ЩЕ МУ ГЛЕДАМЕ СЕИРЯ НА КОПИЛЕТО ПРЕДАТЕЛ И ШПИОНИН НА САЩ – ДРУГАРЯТ ЦВАТАН ЦВЕТАНОВ ! – ОТ КОЛЕГАТА МУ ПО ВИФ- ВУФА – МАЙСТОРА НА СПОРТА ПО ОРИЕНТАЦИЯ – СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *