Протести, Ден 59! МУТРИ, ВЪН (05.09) ГЛЕДАЙ НА ЖИВО:

0

Вече почти два месеца хиляди граждани излизат по улиците на България, за да поискат оставката на кабинета “Борисов” и на главния прокурор Иван Гешев. След втори септември, днес бе обявена и втората дата за Великото народно въстание – 10 септември.

Хронологията на днешния 59-ти протест следим на живо.

Отново блокада в сърцето на столицата. Протестиращи спряха движението в района на Триъгълника на властта, където продължваат да прииждат граждани.

Междувременно – Борисов все по-упорито избягва публичните си появи. Той пропусна и откриването на столичното метро преди малко повече от седмица. В сряда пък (2 септември, когато в столицата се проведе един от най-мащабните протести в страната за последните няколко години) правителството проведе заседанието си онлайн, а премиерът обяви поредното раздаване на пари през Facebook.

20.45 ч.

„Интересно ми е как приключи проверката на НАП със заповед на вътрешния министър. Те не бяха ли към финансовото министерство? В България се случват чудеса. Според мен някой отгоре е разпоредил акцията като наказание за това, че този мъж е решил да е гражданин. Този същият, който се крие от собствения си народ, днес успя да стигне до Околовръстното и да се разходи с джипката си. Айде върнете се на работа бе, господин Борисов! Заплата Ви плащаме… И ние даваме някой лев все пак, върнете се на работа“, призова Арман Бабикян.

На властта й се наложи да разбере, че в България има народ с гръбнак. Това беше тежко откритие за тях. И на нас ни се наложи да открием нещо – че мафията е добре организирана, посочи още пиар експертът от „Отровното трио“.

„Затова решихме, че и ние трябва да се организираме. На страницата на Отровното трио има форма, в която всеки който иска да стане доброволец за свалянето на мафията от власт, може да се запише, за да си имаме своите координати и да можем да си помагаме организирано срещу организираната престъпност в България“, допълни още Бабикян.

ГЛЕДАЙ ПРОТЕСТА НА ЖИВО:

20.30 ч.

Под прозорците на властта стотици граждани скандират „Оставка!“

Адвокат Николай Хаджигенов от „Отровното трио“ определи като престъпление срещу политическите права на гражданите премахването на палатковия лагер на пл. „Независимост“ снощи.

Кървавата сряда се дължи на кървавата диктатура на Борисов. Николай Хаджигенов обяви и от протестната трибуна датата за Великото народно въстание II, което ще се проведе на 10 септември.

ГЛЕДАЙ ПРОТЕСТА НА ЖИВО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *