Провокация в Бургас: Жена с Украинско Знаме Нападна и Наби Дете – Русофилче (С ВИДЕО)

8

Грозна сцена се разигра преди минути пред паметника на руските освободители в Бургас, където хиляди се събраха да честват националния празник 3 март, съобщи сайта „Флагман“, който предаде на живо шествието в центъра на града.

Напрежението ескалирало при пристигането на основната група при монумента, издигнат в памет на руските войници, които са изгубили живота си за свободата на България.
„Тогава жена, очевиден платен провокатор на някое от соросоидните НПО-та, извади украинско знаме, а друга, държаща в ръцете си руския флаг и придружавана от невръстното си внуче, й направи забележка. В отговор платената американска подлога я удари, след което зашлеви шамар и на 10-годишното дете“, разказаха очевидци на грозната сцена.

Според провокаторката с украинското знаме, виновна за спречкването била „русофилката“, защото влязла с нея в спор. Признава, че я е блъснала и не изключва леко да е ударила и детето. Но по думите й, то било нахъсано от баба си да издърпа украинското знаме от ръцете й.

Пострадалата жена сподели, че дошла да почете руските герои-освободители и българските опълченци, но попаднала в неприятна ситуация, при която един удар отнесло и момченцето.

Детето действително бе много разстроено и плачеше неутешимо.

Можете да видите какво казва бабата на пострадалото момченце, кадрите са на 29-тата минута от видеото.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

8 КОМЕНТАРИ

 1. Много ми се ще подобна случка с изметта на укрите да се случи пред мен. После ще трябва да се обажда на 6-ти краварски флот да и издирва зъбите, въпреки че по някаква причина се води жена.

 2. До къде стигна атланто-фашизмът? Да замесват деца и жени.
  Атлантиците под строй и до стената.

 3. А полицията къде е?
  Внимавайте, тези бесни кръволоци и нацисти, които са надъхани с антируска пропаганда, да не внесат и в България тази нацистка зараза, хващайте ги и ги осъждайте навреме!
  В Европа смачкват нацизма още в зародиш, когато се появят такива луди нацисти и неонацистки движения.

 4. …злобари не беснейте а си помислете за голодомора ,когато от глад са умрели около 10 МИЛИОНА украинци по вина на РУСКАТА политика…

 5. А хората наоколо защо стояха и гледаха как вилнее тази а не я побутнаха и поудариха и те лекичко. По един лек шамар от всички наоколо щеше да ѝ дойде добре.Щом не са реагирали значи са или страхливи или съгласни.Щом сме я докарали до тук, да гледаме мълчаливо като германците когато мигрантите им обарват жените, значи украинската зараза като нищо ще се появи и у нас.Още повече с приемането на бежанци от Украйна. не етрудно да се досетим, че най-напред ще гледат да избягат виновните за да не бъдат съдени. Мирните хора, които няма от какво да се страхуват, си стоят по домовете или в скривалищата, не са по гарите и по границите.За да си оставиш жилището и да хукнеш с две чанти багаж в друга държава трябва да имаш сериозна причина.

 6. Някой познава ли това откачено бабе, което ходи да бие децата по паметниците.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *