Преслава има ново гадже, крие го от Бирмата

Преслава журиПреслава има много сериозен приятел и това е новина  от няколко седмици насам.

След раздялата с Жоро Бирмата и последвалите епични  скандали по този повод,  фолк певицата отново е влюбена.

Хубавата новина съобщиха хора от близкото обкръжение на певицата. Те обаче са дискретни и категорично отказаха да кажат името на щастливеца, който се е добрал до трудно превземаемото  сърце на Преси.

Да, тя си има приятел и това изобщо не е Фики, както се пишеше по вестниците, а доста  по-сериозен мъж и загадъчен. За връзката им засега  знаят само няколко човека, затова няма и не искам да издам тайната. Само ще  кажа, че новият й не  нито неин  колега, нито някакво  популярно име от шоубизнеса“, коментира неназован  източник.

Оказва се, че Преси е забила  мистериозен бизнесмен с много пари, но засега той успява да скрие перфектно следите си, срещат се само в хотели, далеч от хорски очи.

Двамата пазят пълна дискретност – не се виждат изобщо на обществени места и си говорят  чрез сим-карти, чиито номера си знаят само те. Именно новият й любовник придружил Преслава на последните й почивки в Дубай и в  Милано, мълви клюката.

Мистериозният мъж участвал и във финансирането на пътешествията, както и в настаняването им в хотели от суперкласа като например този на „Армани“. Той наблюдавал половинката си, скрит във ВИП сепаре при последното й участие.

Двамата не искат да дразнят Бирмата и да предизвикват ревността му. Изчакват го да си примири със загубата, да я преживее и чак тогава да афишират връзката си.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *