Преквалификация! Машинописка стана проститутка на 52

0

проститутка52 – годишна сръбкиня смени професията на 52 години и от машинописка се преквалифицира в проститутка.

Дамата, чието име не се споменава, била съкратена от работа, защото фирмата фалирала. Тя пускала обяви, отговаряла на обяви, ходила на интервюта, но въпреки уменията й, като разбирали на колко е години, работодателите отказвали да я наемат.

На нас ни трябват млади и перспективни момичета с добри умения и добър външен вид, казвали собствениците и я съпровождали до вратата. Това се повтаряло почти всеки ден, даже за магазинерка не я взели, изтъквайки възрастта.

Машинописката била на ръба на фалита, когато случайно видяла обява за проститутка-надомничка. Тогава решила да  пробва, като написала истинските си мерки и години. За нейна изненада й звъннали още на другия ден. Оказало се, че за тази професия възрастова граница няма и не е стара да я изпълнява. Тя признала, че при нея идвали мъже от 18 до 60 години, за да получат облекчение и да се отърват от стреса.

Дамата изведнъж се замогнала, заплащането било петорно по-голямо и даже започнала да се чуди защо цял живот е превивала гръб над пишещата машина, като имало толкова по-лесен начин да се изхранва.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *