Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Президент – US-Агент!

Дори гербавата слугиня и респективно русофоб – енергийната министърка Теменужка Петкова заяви: „Проектът Балкански поток, който минава през България вече трансферира газ, бе реализиран след стриктно изпълнение и съгласуване с националната и европейска комисии по енергетика. Той премина през всички европейски съгласувателни процедури и правила и ще доставя газ, от който много европейски държави имат нужда.“

Това са думите на министъра на енергетиката и ви ги цитирам като потвърждение на моите думи, че:

Потокът на газ е руски, а не турски, независимо че заради американски натиск се наложи същия да премине през Турция.
Този проект е реализиран от правителството на Борисов не като някаква руско-българска далавера, а като ангажимент към руско-германските и в най- широк смисъл европейски интереси.
Изпълнени са всички съгласувателни, финансови и технически изисквания с органите на ЕС, които имат отношение към газовия проект Балкански (Руски поток) и са разрешени за реализация.

Това са фактите, извън пропагандните алабализми на психо дясната секта у нас, грантово финансирана от САЩ.

Онзи ден президентът Радев най-изненадващо се обяви публично „против“ този проект, макар да го направи по неговия си недъгав начин. И нещо повече – в къщото си изказване той бясно лобира за интерконекторната връзка с Гърция, по която да ни се одставя американски шистов газ на цени двойно по-високи от руските. Радев скочи срещу руско-европейския проект Руски (Балкански) поток и на мига беше подкрепен и поздравен от цялата грантова психодясна секта, които днес в един глас заявяват, че доскорошният им враг № 1 – „анти-европеецът“, „зеленият чорап“, „льотчика“, неприет никъде в ЕС Румен Радев, заслужава втори мандат като любемец на народа и първи борец с корупцията. И този остър завой в отношението към Радев партиите от градската десница направиха буквално за една нощ. До една. А хванахте ли тази подробност: Десните вече подкрепят Радев не защото им е мил и драг, а защото народът му вярвал. Така се аргументират тия американски подлоги. Точно с тия аргументи същите подкрепяха доскоро и Борисов.

Любимец 13 – Румен Радев, работи против руския газов проект и против европейските интереси в него. Независимо, че руската газ е изключително изгодна и за ЕС, и за България в частност. Тя не е изгодна единствено за САЩ, които ни натискат да купуваме тяхната – на двойно по-висока цена.

Кого обслужва тогава Радев със своето противопоставяне на Балкански поток и откритото си лобиране за американския газопровод през Гърция? Ако към тези му изцепки прибавим и предложението му в Талин България да председателства проекта за война с Русия „Триморие“… спокойно можем да се запитаме: Американски агент ли е Румен Радев?! Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Президент – US-Агент!

  1. Иван Отговор

    08.02.2021 в 22:05

    Трябва да сте получили 30-те благодарности от ГЕРБ, но има заблудени, като мен, които се питат, какво значи „работи“ за нещо което не зависи от Президента? Смогвате ли да го уличите в цялата тази канонада срещу него? Голям враг, НА БКП!!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *