Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Председателството на ЕС ВКАРВА БЪЛГАРИЯ ВЪВ ФАЛИТ! Вижте Колко ще ни Струва! Сумата е Изумителна!

Шалове на цена  160 000 лева ще бъдат раздадени по време на Българското европредседателство. Вече са заделени пари за 900 луксозни и 16 000 стандартни шалчета. Това е за дамите.

287 000 лева пък ще струват вратовръзките за мъжете, като от тях 1 100 ще бъдат луксозни, а 20 000 – ще са обикновени. Парите за тези подаръци са заделени от държавния бюджет и са предвидени само за част от подаръците. Освен тези суми, са предвидени и други, с които ще се купуват луксозни химикалки, специални тефтерчета, маркови мобилни телефони, зарядни и всякакви чудеса на техниката, които гостите от Европа ще си отнесат за спомен. В тяхна чест БНБ ще изсече специални двулевки с логото на председателството ни.

Огромната сума за ремонт на НДК не стигна и спешно бяха отпуснати още 24 млн. лв., а колко ще отидат за различните зали и техника, никой не смее да предположи. Накрая явно ще закръглим сумата за двореца до половин милиард, че може и на един, за чест и слава на Евроатлантическата ни родина.

Страната ни ще бъде домакин на общо 230 събития и срещи! Явно по две-три на ден.  А за шестте месеца по време на председателството ни, се очаква България да бъде посетена от 22 000 официални лица и антуражите им, които трябва да бъдат хранени, обгрижвани, разхождани, забавлявани и то в луксозна обстановка.

Работните обеди ще се провеждат в строящия се в момента нов ресторант на последния етаж на НДК. Където и преди си имаше заведение, но явно недостойно за височайшите гости. За някои от събитията ще се събират над 300 гости и затова за тържествените им вечери  ще се използват базите на Резиденция „Бояна” и „София Тех Парк”.

Около 1 млн. и 700 хил. лева са отделени само за храна по време на българското председателство на ЕС”, каза Яна Дочева от комитета по посрещането. По този повод в момента се сключват маса договори с родни еко и био ферми, които да осигурят продуктите.

Колко са парите за транспорта, нощувките, екскурзиите, ремонтите на улиците, по които ще се движат височайшите евро гости, отоплението, осветлението и целия лукс, никой не казва.

А колко допълнителни разходи ще изникнат по време на самото ни половингодишно председателство- информацията пак тъне в мъгла.

В още по-голяма мъгла тъне и въпросът какво печелим от това председателство. Имаме предвид – освен фирмите по кетъринга и ремонтите, и производителите на шалчета, сувенири и вратовръзки, какво печели народът?

Чест и слава?

Ами ние си ги имаме. България е на последно място във всички класации – по беднотия, по неграмотност, по доходи, по смъртност, по липса на раждаемост, по заболеваемост и по всичко, което се сетите.

Тогава какво?

Намериха се хора, които сметнаха разходите на глава от населението… и изскочиха стряскащи цифри:

Европредседателството ще струва 10,8 евро на всеки българин, барабар с пеленачетата и бабите. За французите то е било 2,55 евро на човек. Холандците са дали по  8,82 евро, поляците са отделили по 3,02, а в Испания то е струвало по 2,17 евро на всеки жител на страната. Докато при нас…  1,5 млн. лв. ще струва само рекламата…

На гол за*ник чифте вратовръзки, шалче и боднато знаме на ЕС.

И всичко това, осигурено с грешни народни пари… В държава, в която хората изнемогват и не знаят как ще изкарат зимата.

Поредния циничен евро-спектакъл в оглозгана и огризана България.

От колониалните владетели за колонията! Skandalno.net

Автор: Станислава СЛАВОВА, Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

4 кометара за Председателството на ЕС ВКАРВА БЪЛГАРИЯ ВЪВ ФАЛИТ! Вижте Колко ще ни Струва! Сумата е Изумителна!

 1. Призрак Отговор

  23.08.2017 в 17:38

  Споко, Станислава, Боко ще развърже кесията за да се отсрамим пред чужденците. Нали се хвалеше, че е видял сметката на контрабандата, нищо ,че такива цигари се продават под път и над път, и е спастрил 2 – 3 милиарда от тая работа. Ще „си“ бръкне дълбоко в джоба, разбирай хазната, ще почерпи и скъпите, ама буквално, гости ще са доволни и щастливи…И ще следва порой от сълзливи „конграчулейшънс Борисов…Нали Той само за голото „конграчулейшънс“ живее и отдавна е надскочил низките човешки страсти, като пари, суджуци, черни хайвери, червени такива и т.н…Пак ти казвам, за едното „конграчулейшънс“ живее…и аз му „вярвам“(?)…виж ми окото…

 2. АННА Отговор

  23.08.2017 в 18:32

  ГОСПОДА ОТ ГЕРБ…ВАША НЕВЕРОЯТНА НЕГРАМОТНОСТ Е ИЗВЕСТНА НА ВСИЧКИ ..КАТО НЕЩО НЕ ЗНАЕТЕ…..АМИ ПИТАЙ БЕ И СТИГА СТЕ ЗАГРОБВАЛИ БЪЛГАРИЯ…..А РЕМОНТИТЕ САМО ОКОЛО МИН.СЪВЕТ И ПРЕЗИДЕНТСТВОТО ?!? СМЕШНИ И ЖАЛКИ СТЕ. ? ДО КАТО НЕ Е КЪСНО , ПОПИТАЙТЕ БИВЩИТЕ ДЪРЖАВИ КАК СА ПРЕДСЕТАЛЕСТВАЛИ ?!?! П И Т А Й Т Е . НЕ НИ ЗАГРОБВАЙТЕ.

 3. СТОЯН Отговор

  24.08.2017 в 11:57

  ГОРКИЯТ БЪЛГАРСКИ НАРОД! НЕ СЕ СЪРДЕТЕ, КОГАТО БОЙКО ВИ КАЗВА – ВИЕ СТЕ ПРОСТИ И АЗ СЪМ ПРОСТ И ЗА ТОВА СЕ РАЗБИРАМЕ.

 4. анонимен Отговор

  17.09.2017 в 15:19

  ЗА ЕВРОГОСТИТЕ САМО ГЪБИ СЪС ЯИЦА ОТ ОТРОВНИТЕ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *