Преди минути: СЕНЗАЦИОННО ИНТЕРВЮ С ВАСИЛ БОЖКОВ – ЧЕРЕПА: БОЙКО ВЗЕ ПАРИТЕ! (ВИДЕО – 54 МИН.)

4

Вижте голямото интервю с бизнесмена Васил Божков от Дубай! Първото интервю на хазартния бос от 14 години насам е взето от влогъра-журналист Станислав Цанов по скайп!

Божков за възхода, за игрите в големия бизнес и мръсотията в политиката. За хазарта, изнудванията, рекета, за Бойко Борисов – крадеца и рекетьора, за хитрия Делян Пеевски и за много други герои на прехода и съвременната фашизоидна политика.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/rHzxN2bZSq4

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

4 КОМЕНТАРИ

  1. През последните 30 години, целият политически „елит“ е един сбиритак от случайни индивиди, назначен от бившите комунисти „облечени“ с много власт!
    Като започнете от Жельо Желев – от село Вселиново, Гоцето – от махала Сирищник, хидро-философа от Дръндар, та до днешните – мамин прасчо, еднокнижника Винету и вся остальная сволач! МАРИОНЕТКИ!!!

    • Ей, Васко, психодесен американски боклуко, Жельо беше изключен от БКП още през 81-ва година, заради книгата си „Фашизма“, Доган беше вкаран в затвора точно от комунистическата държава заради нелегалната си протурска дейност, а Първанов изобщо не е бил член на БКП. За какви комунисти говориш бе, идиот. И тримата са американски агенти и ченгета. Понимаеш? Ненормален платен ачмерикански трол си Василе. Но хората разбират.

  2. Абсолютно вярно е това,което казва Божков – при Костов ,царя и Станишев се спазваха законите и нямаше такъв терор!

  3. И двамата- Божкав и Борисов са бандити и мутри. За единия това научавам от скоро, а другия търпим вече 11 години.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *