Преди минути: САЩ Сложи КРАЙ НА СТУДЕНАТА ВОЙНА С РУСИЯ?! Пентагонът с Шокиращо Изявление: „Руснаците са професионалисти. Искрени и дисциплинирани хора, на които можеш да повериш без страх живота си“! Виж Тук:

1

Американски висши офицери от най-голямата военна база на САЩ в Близкия Изток –  Ел Удейд, която се намира в Катар, в интервю за агенция Reuters, направиха шокиращи изявления.

В момент на най-силно противопоставяне между двете свръхсили САЩ и Русия, солджърите охотно признаха, че сътрудничеството с руските им колеги е много важно за тях: „Ние ценим високо съвместната работа с нашите руски партньори. Те неведнъж са ни помагали да излезем от много сложни и заплетени бойни ситуации“, казаха те.

Джеф Харигън, генерал от Военновъздушните сили на САЩ, потвърди пред  Reuters, че въпреки някои инциденти, той и неговите колеги офицери и войници, много пъти са разчитали на помощта на руските военни, за да намерят изход от трудни и опасни за американците военни мисии.

„Ние, продължава генерал Харигън, можем да побеждаваме врага и в същото време да опазваме живота на нашите военнослужащи, само при едно – единствено и императивно условие – ако предварително сме се договорили с нашите руски партньори за бойно сътрудничество по време на една или друга операция, която нашият щаб ни възлага.

Съвсем същото заяви и генерал Стивън Таунсенд, който ръководи американската операция „Непоколебима решителност“ на територията на Ирак и Сирия. В прав текст генералът заяви, че въпреки предварителната детайлна стиковка на американските и руски военни сили в района, на янките всеки път им се налагало да звънят по 10 – 15 пъти на руските си колеги, за да дискутират непредвидените ситуации в хода на бойните мисии. Дори успяхме да убедим нашето военно и политическо ръководство, че трябва на всяка цена да ни пратят руски преводач в базата „Ел Удейд“. И сега не се страхуваме, че наши или техни уточнения могат да бъдат разбрани неправилно“, добавя генерал Таунсенд.

„Руснаците са професионалисти. Искрени и дисциплинирани хора, на които можеш да повериш без страх живота си“, смята генерал Таунсенд.

Всичко, изложено дотук, означава че руският и американският народи нямат нищо против и дори искрено желаят да живеят в мир, сътрудничество и доброжелателна атмосфера. Обикновените американци и руснаци разбират и усещат със сетивата си, че сътрудничеството и приятелството между двете велики ядрени сили няма алтернатива.

Именно затова гражданите на САЩ гласуваха в голямото си мнозинство за кандидатурата на Доналд Тръмп. И по тая причина за пръв път в историята на Щатите, народът избра не кандидата на Транснационалните корпорации и Уолстрийтовските банкстери Хилари Клинтън. Този път американците гласуваха за Тръмп, който им обеща, че ще нормализира отношенията с Русия и ще си сътрудничи с нейния президент Владимир Путин. Въпреки, че после Тръмп излъга очакванията им.

Между другото, помните ли онова авторитетно изследване, което показа, че 43 % от американците искат Путин за президент на САЩ. Защото въпреки че повечето големи американски медии се опитват да зомбират населението на САЩ и да му внушат, че Русия е най-смъртоносният му враг, а нейният президент Владимир Путин е някакво чудовище, хората в Америка разбраха с непогрешимия си народен усет, че Русия и Путин не са им врагове.

Почти две трети от американците вече търсят врага не на 13 000 километра, далеч от границите на САЩ, някъде в Москва. Президентските избори в Щатите категорично и безкомпромисно доказаха, че хората там смятат за свои врагове шефовете на големите Транснационални компании, банкерите от Уолстрийт и кучетата на войната от армията и Военно-промишления комплекс на САЩ.

Защото истината е, че колкото и да се опитва щатската медийна пропаганда да промие мозъците на американците, тя е безсилна да го направи в днешния век на интернет мрежата, която покрива света и дава възможност на обикновените хора да общуват помежду си и да научават истината в реално време, въпреки огромните разстояния между държавите и народите.

Така ще е и в бъдеще. По простата причина, че световният човешки гений не може да бъде принуждаван дълго време да служи на една обречена доктрина. Като неистовото желание на 400 – 500 семейни мултимилиардерски клана в САЩ и Западна Европа да завладеят целия свят.

Защото е казано: Можеш да мамиш и манипулираш един човек задълго, както и много хора закратко. Но няма как да лъжеш и грабиш цяла една планета за дълго време! Skandalno.net

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

 1. СВОБОДА ИЛИ РОБСТВО

  Купувайте на промоция от ЧАСТНИТЕ затворнически вериги от предприятия. Защо.

  На практика при пазарната икономика в представителната „демокрация“ подвид капитализъм, скрит зад думите: „свобода“ и „демокрация“ – скрита диктатура, ПЕЧАЛБИТЕ се приватизират от шепа „хора“, а ЗАГУБИТЕ се национализират.

  С което многообразните форми на собственост върху средствата за производство в ПЕЧЕЛИВШИТЕ сектори се заместват ИЗЦЯЛО от ЧАСТНА собственост, а ЩЕТИТЕ в губещи отрасли като например банките в периода на финансова криза, се ПОЕМАТ от държавата, тоест от ВСЕКИ гражданин, с което на ПРАКТИКА се национализират.

  Образец за процъфтяваща ЧАСТНА собственост се считат САЩ, в които печатането на парите, медиите, оръжейната промишленост, а и от 1980-те вече ГОЛЯМА част и от затворите са ЧАСТНА собственост. Частни предприемачи продават акции на борсата, реализират ПЕЧАЛБИ от престъпления и наказания. Съдържателите на затвори получават от държавата по 55 долара на ден за всеки затворник, плюс печалбите от затворническите вериги от предприятия.

  Колкото повече затворници и колкото по-дълго време прекарват зад решетките, толкова по-скъпо се продават на борсата акциите на затвора. По пример на САЩ в последните години се ПРИВАТИЗИРАТ затворите и в Евросъюза. От 2005 година започва ЧАСТНАТА приватизация и на немските затвори, както изглежда ЕДИНСТВЕНАТА индустрия с бъдеще в ЕС и САЩ.

  КОЙ СИ ТИ, КЪДЕ СИ ТИ, ЗНАЕШ ЛИ ТИ РЕАЛНО ТОВА ТУК И СЕГА.

  Престъпленията срещу природата и живота, и човечеството, и мира са без давност. Времето Ви свърши. Това е ВСИЧКО.

  *https://translate.google.com

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *