Преди минути: Васил Божков с ВЗРИВЯВАЩО ПИСМО до Борисов и Шайката! Задава им 6 въпроса! Ето ги:

6

Часове след освобождаването на Васил Божков от ареста в ОАЕ, най-изненадващо Сръбска медия публикува ВЗРИВЯВАЩО писмо до Борисов и Шайката. Писмото е написано от Васил Божков, като според сърбите българския олигарх се доверил на тях преди седмица, по причина, че не вярвал, че някой в България ще посмее да го публикува. Ето и въпросното писмо без редакторска намеса:

“Казвам се Васил Божков и съм реално беглец от България, но с тези редове, които ще се появят няколко седмици след последното ми публично изявление в медиите, искам да задам няколко въпроса на така наречените политици в България и те няма да са пряко свързани с мен, а като цяло ще се опитам да получа отговори, защо едни селяндури без образование, но с власт вече 30 години управляват България правейки се на демократи. Години наред седях настрани от политиката, защото не ме вълнуваше, но когато бандити представящи се за политици са тръгнали да ме унищожават искам да знам, всичко за така нареченият преход в България и така нека си задам въпросите пък вие, ако наистина сте честни, както твърдите,  ще отговорите пред цяла България на въпросите ми.

Бойко Борисов докато е главен секретар на МВР участвал ли е в уговорки за разчистване на конкуренцията в ъндърграунда на България в полза на една групировка с три букви? Искам да подчертая, че аз лично знам отговора на този въпрос и мога даже да представя доказателства за това, че е било така.

Въпрос номер 2:

В първият си мандат като министър председател Бойко Борисов беше ли предоставил кабинет на Румен Николов Пашата в министерски съвет и реално заради него ли се арестуваха всички така наречени силови босове в България, които после се откупиха с огромни суми в полза на двама човека? Естествено и че за това имам доказателства, но искам да чуя отговорите.

Въпрос номер 3: 

Вярно ли е че Валери Симеонов само от строежа на българската ограда по границата с Турция е получил 4 милиона лева комисионни?

Въпрос номер 4: 

Покровител ли е Валери Симеонов на канали за трафик на  бежанци през България?

Въпрос номер 5: 

Иван Гешев дали някога като прокурор е осъдил някой? Защото имам информация, че всичките му дела срещу определени хора са завършвали със споразумения, но не само в съда? Има и на още едно място споразумение и други неща.

Въпрос номер 6: 

Иван Гешев как точно е завършил школата в Симеоново на МВР, много ми е интересно да знам за втората му година учене и какво точно се е случило тогава?

Засега мисля, че тези шест въпроса са достатъчни, за да разбера дали срещу мен седят честни и достойни хора или едни бандити облечени във власт. И не забравяйте господа политици, че Васил Божков никога не е бил жертва, винаги е бил ловец.

Васил Божков

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

6 КОМЕНТАРИ

  1. Господин Божков мисля че вие трябва да сте
    Следващият
    министър-председател на България Ще гласувам за вас и ще ви подкрепям с поздрави от Кипър

  2. Божков, знам горе-долу отговорите на всичките ти въпроси, но защо ги задаваш на нас, а не информипаш за тях ЕС или покровителите му в Държавния Департамент?
    РС, Само въпрос № 6 ме затруднява? Какви щуротии е правил Гешев в школата Симеоново? И той ли е от тази кахорта недоучени негодници завършили в Симеоново, защото всички знаем че уж завършил Право в СУ.

  3. Не,няма да го доживея но ми е любопитно каква ще е реакцията ако Васко, емигранта в Сърбия , и някои други хора дадат една обща пресконференция за : „Булгар табак“, банка „КТБ“ , „Спортен тотализатор“ , магистрала – все едно коя но да почнат от рекордьора „Хемус“ , Баневите заводи в Девня, Корабостроителницата във Варна, завода за дизелови двигатели – Варна, Кремиковци – продаден за един долар, БГА-Балкан и сделката с Гад Зееви, продажбата на външния дълг на България и един мил Миленчо , брилянтната сделка със златното находище, трите Марици и още и още. Изброяването може да продължи още дълго, нали! Интересно ми е!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *