Правителството на ПростоКир Американски ПАДНА!

8

Вотът на недоверие на правителството на Простото Киро –

Гласували 239

123 – За падане на правителството

116 – Против падане на правителството.

След шамарите на вота ПростоКир рече, че Пеевски и руската посланичка Митрофанова свалили правителството му. Разбирай – Путин…, щото той й е баш началникът.

И Толкоз.

Измамниците, които управляваха днес България, паднаха от власт. От власт падна най-кретенското, идиотско и измамническо правителство, което някога България е имала, правителство съставено под диригентската палка на американското посолство… и крепено от всички вашингтонски структури за контрол и влияние върху колонията България – над 8 хил. родни НПО-та. Всичките им платени активисти в момента са на площада и екзалтирано приветстват и аплодират падналия ПростоКир. Нищо чудно същите още от утре да ги вкарат в режим на Цветна революция с привкус на украински Майдан. Сценариите на американските ни господари за такива екстрени случаи не са много, а този е един от най-повтарящите се сюжети.

До … утре, уважаеми читатели.

Когато интригата ще е една- кого ще назначат този път американците да управлява колонията им България.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

8 КОМЕНТАРИ

  1. Харвардците съвкупно показаха интелект по-нисш от на една мутра. Чудя се на какво ги учат там или просто тук ни изпращат тези със затруднения и специални нужди.

    • Учат ги да бъдат отцепродавници и родоотстъпници. Развиват им слугинското съзнание. Създават илюзия на населението, че са много образовани. Иначе по ген са роби.

  2. Ей ,ТОЯ ПУТИН БИЛ ГОЛЯМ ВЪЛШЕБНИК!С ЕДИН ЗАМАХ НА ПРЪЧИЦАТА И КИРО ХВАНА ВЛАКА ЗА КАНАДА! ДА ЖИВЕЕ МИТРОФАНОВА! СЛАВА НА ПУТИН!

  3. просто киро потъна в отводната тръба, никой няма да го помни след три дни, така е с еднодневките

  4. Чудесна новина!Сега за привържениците на БСП,е задължение да изгонят предателката на лявата идея Нинова! Да пребъде България!

  5. КУР НЕЛИЯ МАРШ С КУРВЕНСКИТЕ ТИ НОМЕРА ТИ ОМАСКАРИ БСП НАРОДЕ НЕ ИЗБИРАЙ МАРИОНЕТКИ СПУСНАТИ ОТ САЩ И ПОСОЛСТВОТО ИМ ДА ЗАСТАНЕМ ДО ВЪЗРАЖДАНЕ И СИ ВЪРНЕМ БЪЛГАРИЯ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *