Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Правителството на Кирил Петков ПАДА ако отстъпи пред Северна Македония!

Премиерът Кирил Петков настървено форсира правителството да работи по две направления – преговорите със Северна Македония и допускането на повече войски на НАТО на наша територия. Първата от тези две спуснати му от американците задачи ще е по-лесна, защото винаги може да се оправдае с натиск от атлантическите партньори. Петков обаче няма ясен план как да действа по казуса със западната ни съседка. Ако отстъпи обаче пред Скопие, със сигурност ще падне от власт. Това заяви в свое интервю историкът д-р Войн Божинов.

Известно е, че Весела Чернева беше в Скопие преди дни, за да подготвя среща на Кирил Петков с македонския му колега Димитър Ковачевски. Непонятно е защо българският министър- председател трябва да ходи на крака в Скопие, при положение, че те са кандидатите за ЕС и чакат нашето одобрение. Очевидно е, че тази среща е вследствие на външен натиск – от страна на САЩ и ЕС. Засега България сякаш е в губеща позиция по казуса със Северна Македония. Вижда се, че македонците не правят абсолютно нищо, за да подобрят двустранните отношения, а само чакат Западът да притиска България.

По- лошото е, че правителството ни като че ли няма ясен план, а това означава, че просто ще отстъпи при по- силен натиск. Кирил Петков и екипът му очевидно са некомпетентни да се справят с толкова тежка задача. Премиерът прибягна до добре познати притоплени манджи от времето на соца, когато Тодор Живков предлагаше на Белград и Скопие (тогава в Югославия) да стоплим отношенията, като игнорираме спорните точки, и наблегнем на икономическата изгода за двете страни. Тогава Белград и Скопие отказаха и настояха България да признае „македонското малцинство“ в Пиринска Македония. А сега същите имат още по- малко причини да се съгласят. Петков много бърка, като си мисли, че с идеите си за инфраструктура и икономика ще омилостиви Скопие. Напротив – с това българският премиер единствено дава знак, че отстъпва, което за Северна Македония означава, че няма никаква нужда да преговарят с България и да правят каквито и да е отстъпки. Пак да напомним на Петков  -това е исторически спор, не икономически.

Българската държава е на прага на тотален дипломатически крах по казуса със Северна Македония. Не само че управляващите са неопитни, некомпетентни и крайно зависими от външна сила като САЩ, но и оказва се, нямаме никаква дипломация.

Независимо колко тежки са социалната и икономическата кризи, правителството на Кирил Петков ще падне от власт на 100%, ако не се бори, а просто отстъпи на Северна Македония нашата история, език и идентичност. Хората, които в момента държат кормилото на властта у нас са на път да сътворят едно от най- тежките предателства в цялата българската история! Skandalno.net

Надя Колева, Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

3 кометара за Правителството на Кирил Петков ПАДА ако отстъпи пред Северна Македония!

 1. Няма място за’отстапление’! Г-н Петков,НЕ ПРЕДАВАЙТЕ МАЙКАБЪЛГАРИЯ!!! Нямате Право на това!!!По скоро си ВЪРВЕТЕ в Канада или фащ! Това е наща РОДИНА!

 2. Анонимен Отговор

  07.01.2022 в 0:56

  ПРАВИТЕЛСТВОТО НА К. ПЕТКОВ ДА ПРОПАДНЕ В ДЕВЕТИЯ КРЪГ НА АДА С К О Р О

 3. Анонимен Отговор

  08.01.2022 в 13:28

  кирил петков ТЪРЧИ ЛЪЖИ НАРОДЕН ПРЕДАТЕЛ БЪРЗАТА КУЧКА СЛЕПИ ГИ РАЖДА ТИ МРЪСТНИКО НАДНИЧАЩ ПОД ПОЛАТА НА херо мустафа КОЙ ТИ ДАДЕ ПРАВО ДА НИ НАБУТВАШ ЕВРОТО СЛЕД КАТО ЗНАЕШ ЧЕ НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ НЕ ГО ИСКА КОЙ СИ ТИ ОТ ИМЕТО НА НАРОДА ДА ТЪРЧИШ КАТО ЛУД И ДА ЛЪЖЕШ КОЙ ТИ КАЗА ДА КАНИШ АМЕРИКАНСКИ ВОЙСКИ В БЪЛГАРИЯ КОЙ СИ ТИ ДА ВАКСИНИРАШ НАРОДА С НАСИЛИЕ ДА НИ ВКАРВАШ В ШЕНГЕН КОГАТО ЕС СЕ РАЗПАДА КОЙ ТИ КАЗА ДА НАЛАГАШ ИСТАМБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ ПРЯКО ВОЛЯТА НА НАРОДА КОЙ СИ ТИ ДА ДАВАШ ЗЕЛЕНА УЛИЦА ЕДНОЛИЧНО НА С МАКЕДОНИЯ МРЪСНА АМЕРИКАНСКА МАША ТИ СИ УРЕДИЛ АМЕРИКАНСКОТО СИ ГРАЖДАНСТВО НАТЪПКА СЕ В ПОЛИТИКАТА С 15% ГЛАСОВЕ НО ВНИМАВАЙ ПРЕДИ ДА СИ ГРАБНЕШ ХУЯ И ИЗБЯГАШ ЗА АМЕРИКА ЩЕ ТИ СЧУПИМ ЗЪБИТЕ РЪЦЕТЕ И КРАКАТА С КАКВО ПРАВО ИЗПРАВЯШ НАРОДА СРЕЩУ БРАТСКА РУСИЯ МРЪСТНИК

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *