Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Правителството на България Призна, че Вирусът SАRS-СОV-2 СОVID-19 НЕ СЪЩЕСТВУВА! (Запитване към и от Министерство на Здравеопазването, Официални Документи)

Представяме ви заявлението за достъп до обществена информация, подадено от Радка Димитрова Сиренкова! (Поздравления от екипа на Skandalno.net за отговорната ви обществена позиция, Радка!)

Министерството на здравеопазването няма информация за Коронавируса! Признават го от самото министерство в отговор по Закона за достъп до обществена информация.

Нямат изготвени доклади за вируса от експерти вирусолози, не разполагат и с научни изследвания, извършени от независими български учени, които да докажат, че има изолиран коронавирус!!!

Измамата на века и гаврата с човешката наивност лъсна!
Чакат ви съд и присъда, жалки измамници!

Обяснете сега на народа, който ваксинирахте, на каква база сте взели решение за ваксините, след като не разполагате с данни за изолиран вирус?
С какво „ваксинирате“ народа и защо? Skandalno.net

„БЪЛГАРСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО НЕ РАЗПОЛАГА С НИКАКВИ НАУЧНИ ДАННИ, СВЪРЗАНИ С КОРОНАВИРУСА В БЪЛГАРИЯ“, ГЛАСИ ОФИЦИАЛНИЯТ ОТГОВОР НА ЗДРАВНОТО МИНИСТЕРСТВО. С КАКВО УБИВАТЕ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, Г-ДА УПРАВЛЯВАЩИ – С ОТРОВНИ ВАКСИНИ ИЛИ САМО С ЛЪЖИ?!

ВИЖТЕ ДОКУМЕНТИТЕ:

Skandalno.net

ЗАПИТВАНЕ ДО МИНИСТЕРСТВО НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО:

ОТГОВОР ОТ МИНИСТЕРСТВО НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Правителството на България Призна, че Вирусът SАRS-СОV-2 СОVID-19 НЕ СЪЩЕСТВУВА! (Запитване към и от Министерство на Здравеопазването, Официални Документи)

  1. Анонимен Отговор

    18.03.2021 в 0:55

    ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БЪЛГАРОУБИЙЦИТЕ НАЧЕЛО С МУТРАТА БЪЛГАРОУБИЕЦ БОРИСОВ ФАШИСТКАТА ХУНТА ГЕРБ ВЕДНАГА ДА НАПУСНЕ ЗА ТАЗИ ИЗМЯНА КРЪВ ЩЕ СЕ ЛЕЕ Н А Р О Д А

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *