Правителството на България Призна, че Вирусът SАRS-СОV-2 СОVID-19 НЕ СЪЩЕСТВУВА! (Запитване към и от Министерство на Здравеопазването, Официални Документи)

1

Представяме ви заявлението за достъп до обществена информация, подадено от Радка Димитрова Сиренкова! (Поздравления от екипа на Skandalno.net за отговорната ви обществена позиция, Радка!)

Министерството на здравеопазването няма информация за Коронавируса! Признават го от самото министерство в отговор по Закона за достъп до обществена информация.

Нямат изготвени доклади за вируса от експерти вирусолози, не разполагат и с научни изследвания, извършени от независими български учени, които да докажат, че има изолиран коронавирус!!!

Измамата на века и гаврата с човешката наивност лъсна!
Чакат ви съд и присъда, жалки измамници!

Обяснете сега на народа, който ваксинирахте, на каква база сте взели решение за ваксините, след като не разполагате с данни за изолиран вирус?
С какво „ваксинирате“ народа и защо? Skandalno.net

„БЪЛГАРСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО НЕ РАЗПОЛАГА С НИКАКВИ НАУЧНИ ДАННИ, СВЪРЗАНИ С КОРОНАВИРУСА В БЪЛГАРИЯ“, ГЛАСИ ОФИЦИАЛНИЯТ ОТГОВОР НА ЗДРАВНОТО МИНИСТЕРСТВО. С КАКВО УБИВАТЕ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, Г-ДА УПРАВЛЯВАЩИ – С ОТРОВНИ ВАКСИНИ ИЛИ САМО С ЛЪЖИ?!

ВИЖТЕ ДОКУМЕНТИТЕ:

Skandalno.net

ЗАПИТВАНЕ ДО МИНИСТЕРСТВО НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО:

ОТГОВОР ОТ МИНИСТЕРСТВО НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БЪЛГАРОУБИЙЦИТЕ НАЧЕЛО С МУТРАТА БЪЛГАРОУБИЕЦ БОРИСОВ ФАШИСТКАТА ХУНТА ГЕРБ ВЕДНАГА ДА НАПУСНЕ ЗА ТАЗИ ИЗМЯНА КРЪВ ЩЕ СЕ ЛЕЕ Н А Р О Д А

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *