По данни на ООН: Над 13 000 са жертвите на украинския Геноцид в Донбас за 8 години! Филм показа техните истории! (С ВИДЕО)

7

Над 13 000 мирни жители на Донбас, сред които повече от 120 деца, са загинали вследствие на украинския терор в Донецка и Луганска област, след обявяването на тяхната независимост през 2014 година. Данните са на ООН и обхващат периода от последните осем години.

Разтърсващо видео показва част от жертвите на украинския терор в Донбас – осакатени, загубили домовете или близките си. Обикновено в западните медии подобни новини мигновено и истерично биват обявявани за фейк, тъй като развенчават пропагандната им приказка за наивници как „демократичната“ Украйна си стояла мирно и кротко, докато „авторитарната“ Русия не я връхлетяла изневиделица. Затова и в това видео жертвите, застанали пред камерата, гротесково заявяват: Аз съм „фейк“.

Най- големият позор за Запада е, че години наред криеше истината за ужасите в Донбас, провокирани от украинските неонацистки правителства. Жертвите останаха в забвение, а настоящата военна операция на Русия няма как да бъде обяснена без истината за тях.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

7 КОМЕНТАРИ

 1. СЪБУДИ СЕ ЗАСПАЛ ОВЧИ НАРОДЕ ПРОГЛЕДНИ ИСТИНАТА ЗАПОЧВАЙ ПРОТЕСТИ ДА ГИ ИЗМЕТЕМ УПРАВЛЯВАЩИТЕ БЪЛГАРОУБИЙЦИ ИЗБРАНИ ОТ САЩ ВСЕКИ ДЕН ОТ 18 ч.ВЪСТАВАЙ НАРОДЕ В ЦЯЛАТА СТРАНА ИЗПРАВИ СЕ ДО “ П П ВЪЗРАЖДАНЕ „

 2. УКРАИНСКА БЕЖАНКА:
  „БЪЛГАРИТЕ СА АБСОЛЮТНО ТЪПИ И ОГРАНИЧЕНИ ЦИГАНИ.
  ВСЯКА ДЪРЖАВА ИМА СВОИТЕ ИЗРОДИ, НО ТУК СА ОСОБЕНО МНОГО!“
  НАГЛИ!
  ОТВРАТИТЕЛНО АРОГАНТНИ!
  ЗА ТАКИВА НАХАЛНИЦИ, БЪЛГАРСКИТЕ УПРАВЛЕНЦИ ПРОДАЖНИЦИ СИ РАЗПРАХА ЗАДНИЦИТЕ!

 3. УКРАИНСКА БЕЖАНКА:
  „БЪЛГАРИТЕ СА АБСОЛЮТНО ТЪПИ И ОГРАНИЧЕНИ ЦИГАНИ.
  ВСЯКА ДЪРЖАВА ИМА СВОИТЕ ИЗРОДИ, НО ТУК СА ОСОБЕНО МНОГО!“
  НАГЛИ!
  ОТВРАТИТЕЛНО АРОГАНТНИ!

  ЗА ТАКИВА НАХАЛНИЦИ, БЪЛГАРСКИТЕ УПРАВЛЕНЦИ ПРОДАЖНИЦИ СИ РАЗПРАХА ЗАДНИЦИТЕ!

 4. Към момента украинските бежанци у нас са над 100 000, а страната ни излиза на първо място по брой регистрирани с временна закрила в Европейския съюз.

 5. https://i0.wp.com/24may.bg/wp-content/uploads/2022/02/274756278_10218229456401713_8113641755917579173_n.jpg?resize=768%2C565&ssl=1

  Снимката е на паметника на 13-годишния Кирил Сидорюк, загинал, докато засланя с тялото си 9-годишната си сестричка от обстрела от бандеровските нацисти на 29 август 2014 г. в Петровское, Луганска област. За всяко дете от Алеята на ангелите в Донецк има такава история.

 6. Унгарският евродепутат Ерно Шалер – Барош : Няма да допусна в Унгария луди като Кирил Петков, един продал се на САЩ измамник
  Правителството на България, което е решило да срине не само собствената си държава и икономика, вече става опасно за цялото съществуване на ЕС.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *