Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Потресаващи Разкрития за Мафията в Нови Искър! ЕТО ГИ ИСТИНСКИТЕ УБИЙЦИ НА СЕМЕЙСТВОТО! Симеон Иванов: Нови Искър е престъпна крепост от Кухи Фирми и Перачници Под Чадъра на ГЕРБ! Виж Тук:

„Случилото се в Нови Искър е екзекуция за отмъщение. Тия хора, убитите, нещо са се набъркали с мафиотските групировки в района, които работят под чадъра и в полза на ГЕРБ. Най-вероятно мъжът не се е „отчел“ с пари от крадено ДДС и акцизи, или нещо друго. А втората му жена, която е намерена убита, най-вероятно е била предварително похитена и  използвана от убиеца, за да събере цялото семейство в къщата.

На вас не ви ли направи впечатление от информацията за местопрестъплението, че тези хора не са се събрали там, за да празнуват с вечеря Нова година?! Няма храна, няма маса. Всички са били простреляни по местата си, както са били седнали. А кучето най-вероятно е убито, за да не лае.

В Нови Искър всичко минава, всичко се потулва и забравя…, а командва мафията. Екзекуцията на семейството обаче е за отмъщение, смята бившият юрисконсулт в общината Симеон Иванов. Той е и бивш разузнавач и служител в ГДБОП.

След като десетки експерти вече публично изказаха версии за жестокото убийство в Нови Искър, а някои приближени до властта медии тенденциозно и платено внушават идеята: „по-малко да се рови, за да не се пречи на разследването“, истината поне по един въпрос е повече от ясна – прави се опит убийството да мине в графата „частен“ случай, а не да се тълкува като безхаберие на властта към престъпността в България.

Тъкмо такова е мнението на един юрист, който познава твърде отблизо ситуацията в Нови Искър, че дори е и жертва на безчинстващи мафиотски структури там – юристът Симеон Иванов – бивш разузнавач и служител в ГДБОП. През 2014-а година, в опита си да възстанови една несправедливост, същия бе заплашен със смърт и подпалиха личния му автомобил. След напускането му като юрисконсулт в отдел „Общински имоти“ на община Нови Искър, там са постъпвали на работа и са напускали десетки негови колеги. В момента в общината работел…16-ия поред юрисконсулт. Очевидно щекотливата длъжност отчайващо отказва тези хора да я упражняват по закон и съвест. Независимият сайт Skandalno.net подигравателно отбеляза първия брифинг с журналисти на мястото на масовото убийство в Нови Искър, като „говорилня на нищонеказването“. ВИЖ ТУК Проблемите в Нови Искър не са от вчера. Ето какво мисли за всичко това бившият юрист в същата община Симеон Иванов:

ЦЯЛОТО ИНТЕРВЮ НА ТОП ЖУРНАЛИСТКАТА ЕМИ МАРИЯНСКА С ЕКСПЕРТА СИМЕОН ИВАНОВ ПРОЧЕТЕТЕ ПО-ДОЛУ:

Бившият юрисконсулт в община Нови Искър, бивш разузнавач и служител в ГДБОП Симеон Иванов

– Г-н Иванов, вие добре познавате ситуацията в Нови Искър – работил сте като юрисконсулт там…

– Ситуацията в Нови Искър е такава, че общината е крепост на управляващите от ГЕРБ. Те знаят, че там от години действат няколко престъпни групировки. А интересите им са икономически – за стотици милиони. Преди две години и половина две от тия мафиотски структури се сякоха с мачетета до едно от култовите заведения в Нови Искър, на 300-400 метра от сградата на общината.

Всички знаеха, че едната групировка „работи“ в Нови Искър и Кътина, а другата – в Световрачене. Едната от тези групи ми подпали колата. По тези групи обаче Полицията изобщо не „работи“ –  да бъдат обезвредени. Или така се „работи“, че да не бъдат засегнати интересите им, и това нещо си остава от доста години.

В Нови Искър има голям интерес към петрола. Има голяма петролна база и ако помните до нея „акостира“ един кораб от Молдова, натоварен с гориво, който от Варна „доплавал“ до Нови Искър, представете си – „по документи“, разбира се, за да бъде „разтоварен“ там. Имаше предаване на Валя Ахчиева по БНТ за този абсурд.

В Курило и Чепинци циганите постоянно точат петрол, но остават ненаказани, защото са сигурният електорат на властта по избори. Имаше един случай, в който тези цигани бяха откраднали един електромотор на влак, който падна на релсите и друг – пътнически влак се удари в него. И нищо!..

Всичко минава, всичко се потулва и забравя…В Нови Искър има хора, които са заплашвани с мутренски методи. Даже един си взе цялата фамилия и избяга с нея в чужбина, за да се отърве. Знам къде избяга – в коя страна, за да не го убият. Веско Василев се казва човекът. Те се опитваха тука всячески да го тормозят този човек. Жена му работеше в КАТ, принуди се да напусне и в един момент тайно Веско и цялата му рода си грабнаха шапките и напуснаха завинаги България.

Този човек имаше „противоречия“ със същата групировка, която ми запали колата. На Веско му запалиха две коли 20 дни след моята, през 2014-а. А полицаите се правеха на „утрепани“.

През 2015-а аз напуснах общината и оттогава насам там сега работи 16-и подред юрист – всички предишни са напускали, защото нито могат да се справят, нито да си съхранят спокойствието и живота. И то не само собствения, но и този на семействата си. Това са фактите и онези, които ви говореха на брифинга за журналисти го знаят. Така че няма какво да го усукват и да ви хвърлят в някакви „любовни“ истории.

– Каква е вашата версия за шесторното убийство в Нови искър?

– Случилото се в Нови Искър е екзекуция за отмъщение – тия хора, убитите нещо са се набъркали с групировките в района – най-вероятно мъжът не се е „отчел“ с пари от крадено ДДС и акцизи, или нещо друго. А втората му жена, която е намерена убита, най-вероятно е била предварително похитена и  използвана от убиеца, за да се събере цялото семейство в къщата.

На вас не ви ли направи впечатление от информацията за местопрестъплението, че тези хора не са се събрали там, за да празнуват с вечеря Нова година?! Няма храна, няма маса. Всички са били простреляни по местата си, както са били седнали. А кучето най-вероятно е убито, за да не лае.

Пукотевицата от пиратки по Нова година бездруго е голяма и изстрелите най-вероятно не са направили впечатление на никого, но кучешкият лай е можело и да бъде чут от съседи?..

Дали това убийство ще бъде разкрито, или не, вие си отговорете. Аз мога да ви кажа едно: В Нови Искър отдавна командва мафията. Поинтересувайте се и за лицето Светослав Тодоров, което стреля в пияно състояние на откриването на един ловен сезон, и ще научите повече.

– С какво се занимава той? 

– Строителен бизнес на общински имоти.

– Това не е ли същият човек, за когото писаха, че съпругата му е зам.-кмет на район „Илинден“, а негов приятел е зам.-кметът по строителството в община Нови Искър?

– Същият. Както виждате, всичко се знае…Пишат колегите ви, но какво от това?!

– А какво повече знаете за убитото семейство?

– Те са външни хора. Преди година и половина са купили една къща за около 60 000 евро. Единият мъж е имал бизнес с тирове, младежът, като гледам снимките, е бил в ресторантьорския бизнес. Пробвали са се насам-натам, може би проформа…За пари са се забъркали в някаква схема и са платили с живота си.

Жената са я дръпнали с джипа във вилна зона, за да има причина да съберат останалите накуп. Тези хора – убитите, не са отишли там да празнуват. Те просто не са успели да съберат парите, които са им търсили мафиотите, и са ги застреляли. Всички са убити с по един изстрел в главата. (Според официалната версия убитите са простреляни многократно – бел. ред.) Информацията ми е от едното от поемните лица при огледа на мястото. Всички са убити, както са били седнали и вероятно са умували помежду си какво да правят. Става дума за професионален разстрел. За мен убийците са един, или двама професионалисти с „опит“.

…………………………………………………………….
Убитият Неделчо Юнаков има доста неясно трудово досие, но официално е бил записан като управител на ООД, което се е занимавало със застрахователна дейност. Фирмата му е била разследвана от НАП за укриване на доходи и заблуда на данъчните органи.

Има версия, че е развивал дейността си като подчинен на друго лице – с инициали К.Б., собственик на 20 фирми.

Така че версията на бившият юрист в община Нови Искър и служител в ГДБОП Симеон Иванов за набъркването на Юнаков в схема с дерибействащи мафиотски структури на територията на Нови Искър, изглежда много правдоподобна.

Още през 2014-а антимафиотът Симеон Иванов каза пред една медия: „Заплашиха ме със смърт и ме наказаха с палеж! Жена ми се страхува да не ни запалят къщата или да посегнат на сина ни!“

Симеон Иванов е бивш разузнавач и служител на ГДБОП и става жертва на посегателството и заплахите през 2014-а заради това, че доблестно защити собствеността на един човек с имот в региона – инж. Иван Стайков. Имотни измамници от Кътина, воглаве с човек без трудова биография на име Красимир Георгиев, хвърлили око на къщата с двор на Стайков в село Житен, и направили опит да завладеят имота. Георгиев твърдял, че „обитава“ имота на Стайков от 10 години. /?/

Номерът обаче не минал и за да си отмъстят, хората на Георгиев обсаждат имота на Стайков и запалват личния автомобил на юриста Симеон Иванов. Още тогава Иванов каза: „В Нови Искър има организирана престъпност, но за да се занимае с това Специализираната прокуратура, ви казват че трябва да се докажат две или три еднотипни престъпления – същите тези хора да отнемат 4-5 имота като този на Стайков. Попречих им да прехвърлят имота, и ми запалиха колата.

Бандитите винаги имат чадър, а обикновените хора нямат закрила от държавата, защото държава отдавна няма. Но знаете ли какво казва една турска народна поговорка? – „Можеш да стъпиш на Корана, за да стигнеш до хляба, но не можеш да стъпваш на хляба, за да стигнеш до Корана”.

Автор: Еми Мариянска

източник

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

20 кометара за Потресаващи Разкрития за Мафията в Нови Искър! ЕТО ГИ ИСТИНСКИТЕ УБИЙЦИ НА СЕМЕЙСТВОТО! Симеон Иванов: Нови Искър е престъпна крепост от Кухи Фирми и Перачници Под Чадъра на ГЕРБ! Виж Тук:

 1. Че властта е намесена, говори ясно първото изявление на Цацаров, който каза една лъжа, че хората са убити с по един куршум. Още от самото начало прозвуча опит да се манипулира разследването. Защо?

 2. Надежда Отговор

  06.01.2018 в 1:14

  Мафията разчиства неудобните, затова истината никога няма да се каже. Октопода е толкова голям, колкото е България. За съжаление главатаря на мафията бб и неговите слуги унищожиха една нация,една цяла България, нечувано и невиждано по целия свят такова престъпление към собствената си страна. Ако има Господ нека да го съди!

 3. Анонимен Отговор

  06.01.2018 в 8:54

  ВЪСТАВАЙ НАРОДЕ ЗА СОЦИАЛНО ОСВОБОЖДЕНИЕ ОТ МАФИОТСКОТО УПРАВЛЕНИЕ НА МАФИОТА БОРИСОВ И ШАЙКАТА МУ ГЕРБ ВЪСТАВАЙ ДА ДОКАЖЕМ НА БЕЗДЕТНИЦИТЕ ТРЕТИ ПОЛ БРЮКСЕЛСКИ ЕВРОМАФИОТИ ЧЕ НЕ СА ЖЕЛАНИ В БЪЛГАРИЯ И НЕ ИСКАМЕ ДА НИ НАЛАГАТ ПРАВИЛА КАК ДА ЖИВЕЕМ НИЕ СМЕ ПРАВОСЛАВЕН НАРОД СЪС СОБСТВЕН МАНТАЛИТЕТ И НАШИ ЦЕННОСТИ КОИТО УСПЯХМЕ ДА ЗАПАЗИМ ДАЖЕ И СЛЕД ДЪЛГОТО ПЕТВЕКОВНО РОБСТВО НЕ ЖЕЛАЕМ РОБСТВОТО НА НАТО ЕС САЩ ГЕРБ И ТРЕТИ ПОЛ МОЛИМ НАШИЯТ НАРОДЕН ПРЕЗИДЕНТ ГЕНЕРАЛ РУМЕН РАДЕВ ДА НАЛОЖИ ВЕТО НА НА ИЗВРЪЩЕНИЕТО ТРЕТИ ПОЛ ГОСПОД Е СЪЗДАЛ ДВА ПОЛА И ТОЗИ ЖИВОТ ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД ЖЕЛАЕМ ДА ГО ЖИВЕЕМ ПО ВОЛЯТА НА ГОСПОД И ВЯРАТА НИ В НЕГО ВЯРАТА ЗА КОЯТО БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ЗАПЛАТИ СЪС МНОГО ЖЕРТВИ ЗА ДА Я ЗАПАЗИ НЕ ПОСЯГАЙТЕ НА ВЯРАТА НИ В ГОСПОД БЕЗБОЖНИЦИ ЗАЩОТО ЗА НАШАТА ВЯРА СМЕ ГОТОВИ НА БОРБА

 4. Анонимен Отговор

  06.01.2018 в 12:46

  ДА НЕ СЕ С СКРИЛ ВЪВ ВИЛИТЕ И ХОТЕЛИТЕ НА ДЕТЕЛИНА НИКОЛОВА

 5. Мариан георгиев Отговор

  06.01.2018 в 14:13

  Г-жа Мариянска си е по скандалните статти с цел продажба на вестника на който е главен редактор не веднаж съм намирал статии за самоя себе си в които няма грам истина…
  Така ди ги наглася че да и повярваш!!! Абсурдна история….

  • Борко Отговор

   06.01.2018 в 14:47

   До Мариан Георгиев:

   Ти идиот ли си, бе. Еми Мариянска е взела интервю от Симеон Иванов, който е застанал с името, биографията и снимката си зад своите твърдения. Какво може да е манипулирала в интервюто Еми Мариянска. И въобще как може да се манипулира интервю, чийто принцип е въпрос-отговор. Ти си пълен тъпак, драги.

 6. Анонимен Отговор

  06.01.2018 в 14:31

  А НЕЩО ЗА ПРОФЕСИЯТА НА УИЕЦА?

 7. николай христов Отговор

  06.01.2018 в 16:51

  Средата (политическата система) е определяща! В тази сегашна среда могат да се извършват всякакви негативни явления! Докато тя не бъде променена с друга в която да не могат да се вършат престъпни и зли дела простотията ще продължава! Най-страшното е че вредните са ужасно много!!!

 8. николай христов Отговор

  06.01.2018 в 17:05

  Има още и нещо друго- много са тия, които нехаят или умишлено искат да има голяма престъпност. Много са и тия- страхливите, боязливите, подмазвачите и отрепките!

 9. lena Отговор

  06.01.2018 в 23:39

  ако ти е писнало да те наричат „дебелата“, „цоцоланата“, „свинята“, „тлъстата“, „ходещото кюфте“ вземи си това,гарантирам ще спреш да плюскаш като луда ,ще отслабнеш без диети и упражнения bit.ly/2AVv6QM

 10. Маргарита Отговор

  07.01.2018 в 0:15

  Е значи сега тоз росен е невинен така ли?

 11. Georgi Prokopov Отговор

  07.01.2018 в 4:30

  Да, има наченки за манипулация, но нека правоохранителните органи си вършат работата и да не се пречи с постоянни съмнения, мнения, анализи и пр.

 12. Анонимен Отговор

  07.01.2018 в 17:45

  Жалко за семейството, жалко и за държавицата ни….Ясно е на всички че убийството е професионално,най-вероятно отностно информация(някой е разбрал нещо което не трябва да разбира) или предупреждение за техен роднина от горните слоеве на обществото.За дължими пари едва ли ще се убие цяло семейство, имам вече два такива случая през годините и обикновенно родата му/децата му се оставят живи за да си вземат някога дълга.
  Интересно е как съседите не проговарят…може би вече са заплашени!?Също така никой не даде изявление на роднини,нима тези хора са паднали от небето!?Нямат ли лели,чичовци,братовчеди!?
  Освен майката и бабата на момчето които бяха видимо упоени, роднини на
  осраналите жертви тип „как скърбя“ не излъчиха.Което довежда до мислъта че най-вероятно са пак от горните слоеве на обществото.
  Гонят някакъв си Роско от никой не знае къде си, най-вероятно компютърна измишльотина с един свидет който го е виждал и със самоубийството му ще се приключи всичко.Е почти всичко, понеже скоро ще последват други убийства на случайно разприказвали се съседи(я го ударил тока)на приятели(я ги блъснала кола) на колеги( я се удавили на морете) и т.н Всъшност като се замисля и интервюта с колеги не видяхме на сина…Дам със сигурност е споделил с някой какво става но и той ще бъде ликвидиран.Е мафията в нови искър не в мафия, а чистачи, мафиотите са в парламента драги читатели и те само поръчват. Но това престъпление може би не е поръчано оъ тех,защо ли?Ами много грешки допускат в прикриването му, като информация към народа, не са били подготвени за него, било е тип „ама шефе то стана…“ Защото ако беше от тях нямаше и да се чуе как се заличава една фамилия…Айде лек ден

 13. Гергана Отговор

  07.01.2018 в 19:24

  Този г-н не се ли страхува, като прави тези разкрития? Да не го ликвидират??

 14. Киров Отговор

  07.01.2018 в 21:15

  Статията ви е съшита с бели конци и некадърно написана

  • ЦВЕТНАТА СНИМКА НА РОСЕН Е ФОТОМОНТАЖ! Отговор

   07.01.2018 в 22:35

   Напротив, тук материалите са чудесни! Доказателство за страшната манипулация в други сайтове е публикуваната снимка уж на Росен. „Уж“, защото с цветната се издъниха и при по-задълбочено вглеждане се забелязва, че е фотомонтаж. Различни са цветовете! На единият носът има чупка близо до основата! Ушите, раменете, вратът са различни вдясно и вляво! Тоя образ е сътворен специално, за да ни заблуди!

 15. Анонимен Отговор

  08.01.2018 в 8:23

  УБИЙСТВОТО В НОВИ ИСКЪР И ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ СА ПОДГОТВЕНИ ОТ МИНАЛАТА ГОДИНА ТЕ САМО СЕ ИЗПЪЛНИХА ПО НОВА ГОДИНА ОТ МИНАЛАТА ГОДИНА ИЗ БЪЛГАРСКИТЕ КОНСУЛСТВА СЕ РАБОТИ СЪС ОБРАЗЦИ ДЕКЛАРАЦИИ И ЗАЯВЛЕНИЯ ЗА ЛИЧНИ ДОКУМЕНТИ В КОИТО ФИГУРИРА ГРАФА ТРЕТИ ПОЛ АУБИЙСТВОТО Е ЧАКАЛО НОВОГОДИШНИТЕ ИСТРЕЛИ И ФОЕРВЕРГИ ЗАДА ПРИКЛЮЧИ БЕЗШУМНО ОТВЯКЪДЕ МИРИШЕ НА УПРАВЛЯВАЩА МАФИЯ ЗНАЕ СЕ ЧЕ ВСЕКИ КОЙТО НЕ Е ПЕДЕРАС НЕ Е СЪГЛАСЕ СЪС ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ КОЯТО Е УБИЙСТВО НА СЕМЕЙСТВОТО И ЧОВЕЧЕСТВОТО УБИЙСТВО НА БОЖИЯ НАЧИН ЗА СЪЗДАВАНЕ НА ЧОВЕКА КОЕТО НЕ Е ХРИСТИЯНСКО

 16. Анонимен Отговор

  08.01.2018 в 8:39

  ВОЙНАТА НА ПОЛУМЕСЕЦА СРЕЩУ КРЪСТА ЗАПОЧНА БОЙКО ОТРЯЗА ЛЕНТАТА НА ЗЛАТНИЯ РОГ ИСТАМБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ Е ТОЧНО ТАЗИ ВОЙНА

 17. Бай Ганьо Отговор

  08.01.2018 в 18:17

  Ти да видиш !Тя стана една ?Грамофон свири ,майка плачи !За това е виновен бай Тошо ?

 18. А сега??? Отговор

  09.01.2018 в 16:44

  Мен само едно ми е много странно, как влиза някой и застрелва 5 човека на място и никой от тях не успява да реагира и не помръдва. Тия хора сигурно са сложени упоени на масата??

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *