Плевнелиев към Порошенко: Българският народ ще ви Помогне да си Върнете Крим!

0

plevnelievПрезидентът Плевнелиев, колкото повече се приближава към края на мандата си, толкова повече лее свирепа русофобия и се опитва да вкара България в скандали с Русия.

Той отиде в  Киев, за да си получи присъдената му награда „Личност на годината” – за най-добър чужд политик.

Понеже у нас няма как да получи подобен приз, защото ще е върхът на политическото лицемерие и свирепа провокация към тълпите, готови да го убият с камъни, президентът отлетя  за Украйна да гушне наградата и да налее още вода в мелницата на платената омраза към Русия.

Президентът, когото никой у нас не зачита като такъв, се гушна с Прошенко и бодро заяви, че Крим винаги е бил на Украйна и че България ще направи всичко възможно да помогне на Украинската държава да си върне полуострова. 

„България никога няма да признае Крим за руски, не признава резултатите от референдума  и ще се бори рамо до рамо с украинските братя да си го върнат“, заяви той. Как, с какво и защо ще се борим, обаче не стана ясно.

rosen

Освен това Плевнелиев се удари в гърдите и заяви, че България най-стриктно изпълнява санкциите, наложени на Русия и даже той лично възнамерявал да предложи тези санкции да бъдат продължени и увеличени като мащаб.

Падението на така наречения ни президент обаче не се изчерпа само с това: Той обяви, че подкрепя осъдената за съучастие в убийството на руски журналисти украинска агентка  Надя Савченко.

И България просто онемя!

Плевнелиев Порошенко„Чехльо, както го нарича целокупния български народ, не може да се оправи с жена си, а е тръгнал да оправя международната политика“, жужат по форумите шашнати от поредните изцепки на президента си българи.

„Човек, който е смешен в собствената си страна, се ерчи като пале в чужда“.

Човек, който се води държавен глава на страна, в която 85 процента от хората са русофили, най-нагло загърбва интересите на собствените си избиратели и се обявява за най-отявления русофоб.

И тези изцепки стават точно в момент, в който руските туристи се връщат на българския пазар, когато правителството се радва заради лекото размразяване на отношенията между двете страни.

С едно изказване президентът разказва играта на целия туристически сезон.

И на България, която се опитва да оцелее в кошмарната политическа криза.

Това е просто предателство!

Или тъпотия на един самозабравил се клоун! Skandalno.net

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *